MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Як Боротися Якщо Ти Зраджуєш Свого Хлопця
Як Боротися Якщо Ти Зраджуєш Свого Хлопця
knopaДата: Середа, 29.07.2015, 23:38 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 763


Я зустрічаюся зі своїм хлопцем майже три роки. За останні кілька місяців, він змінюється. Він ніколи не хоче йти гуляти і робити що-небудь, він не хоче бути навколо моєї сім'ї, хоча я ходжу на всі його сімейні зустрічі, і він мене принижує часто. Так, я пішла на побачення зі знайомим яким ходила в школу.. Він взяв мене на пляж і він сказав мені, що я гарна, і у нас є багато спільного.У моєму житті зараз  багато всього відбувається ,і це все мене дуже виснажує, а мій хлопець не змушує мене почувати себе краще, а навпаки гірше. Але я знаю, що я зробила жахливу річ – у мене був секс з новим хлопцем, а я все ще зустрічаюсь зі своїм старим хлопцем. Я хочу бути з новим хлопцем, але я не думаю, що я готова бути у відносинах. Я не знаю що робити і мені немає з ким поговорити. Будь ласка, допоможіть.

Зараз, я думаю, можна з упевненістю сказати, що ви повинні розлучитися з вашим хлопцем.
По-перше, він не робить вас щасливою на довгий час. По-друге, ти йому зрадила. Потрібні більш переконливі аргументи?  

Схоже, ти і твій хлопець вже
 віддалилися один від одного. Ви явно двоє хочете різного, і не тільки це. Твій хлопець ніколи не повинен принижувати вас або змушувати почувати себе погано. Також я розумію що у Вас обох немає сил на ці стосунки і схоже, що відносини закінчені, і ви повинні завершити їх.

Це була не найкраща ідея, щоб починати зраджувати і трахатися з новим хлопцем в той час як зустрічаєтесь з старим. Це несправедливо по відношенню до кого-небудь. 
Це здорово, що тобі подобається цей новий хлопець, але він також може зрадувати вам, або просто шукає уваги, як і ти якої не отримуєш від свого хлопця.

Ці речі абсолютно
 нормальні, але вони не підходять для здорових стосунків.
Ваша інтуіція каже, що ти не готова до відносин, і чесно кажучи, я згодна з нею! Стрибати в щось нове, поки старе не завершено, це не найкраща ідея. І тим більш якщо у вас є зараз багато проблем, навіщо все ускладнювати. 
Звільнись від стосунків проведи цей час на самоті (сама з собою), це може бути дуже корисним.

Ось що ви можете зробити: бути чесною з цим хлопцем що стосується ваших відносин і на рахунок своїх почуттів до нього. Дайте йому знати, що ви думаєте, що він дійсно класний, але ти не готова
 зараз змінювати своє життя. (робіть все повільно.) Якщо ти відчуваєш себе комфортно, просто по-дружньому з хлопцем,то залиш все як є і чекай розвитку, як буде далі. Звісно якщо  ти хочеш бути на самоті, розлучися на деякий час, щоб зосередитися на собі. Удачі!
Прикріплення: 8145228.gif (345.0 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Як Боротися Якщо Ти Зраджуєш Свого Хлопця
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом