knopa | Дата: Середа, 07.10.2015, 21:38 | Повідомлення # 1 |
| Зустрічаюсь з хлопцем 4міс. Останнім часом він став до мене холодним, вже 3 тижні ми не бачилися (!!!) і не так далеко живемо один від одного Він студент, йому 17 , не працює ,але каже що часу не має. Коли я кажу, що відчуваю, що йому не потрібна, то він каже, що накручую себе. Я не знаю чи я потрібна йому, він навіть не каже, чи скучив,він охолов до мене. Але іншим він стає коли йдеться мова про інтим стосунки. я згадую яким ще недавно він був до мене ніжним, як цілував мене. Приїхавши до мене на район раз за 2 тижні, він ніби робить мені послугу. МЕНІ!!! Я вже відчуваю себе хлопцем, що за дівкою бігає. Мені подобається робити йому мінет, а йому - мені куні. Я от-от думаю, що він стане моґм першим в плані сексу. І я його дуже люблю, але ця путанина не дає мені спокою. І я думаю : на наступний зустрічі я підготуюся як ніколи і зроблю незабутній мінет,хоч я можна сказати тільки вчуся,а тоді я стану ним. Холодною, займуся іншими справами і тоді хай він бігає за мною. А як ні, то кину його. Не можу зустрічатися з байдужою до мене людиною.
|
|
| |