MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Хлопець натякає на секс. Я не готова.
Хлопець натякає на секс. Я не готова.
OlenkaДата: Вівторок, 13.12.2016, 00:02 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мій хлопець та я зустрічаємося протягом двох років. Нам по 18, останнім часом він дуже хоче зайнятися сексом. Він не тисне на мене, але це дратує, тому що говорить це так ніби я винна. Кажу одне і те саме кожен раз: "я не готова". Він очікує кращої відповіді і я не знаю, що сказати. Він мій хлопець та найкращий друг і я його дуже люблю. Я не хочу, щоб це нас розділяло. Що я повинна робити?



Ну, дівчино, я можу лише сказати не робити цього, не займатися сексом, поки ти не готова. Так, він твій хлопець, а не якийсь випадковий хлопець, якого ти тільки що зустріла, але втратити цноту, раніше ніж ви будете готові зробити це ніколи не буде хорошою ідеєю.

Ви разом вже більше двох років, тому зрозуміло, що ви любите одне одного, і це здорово. Але навіть якщо ти кажеш, що він безпосередньо не змушує тебе спати з ним, але постійно чекає від вас "хорошої відповіді" , чесно кажучи то погано. Я не сумніваюся, що він піклується, але якщо він дійсно цінує тебе, він не буде проти, що ти хочеш почекати.

Але ти права....Секс не вартий того, щоб через нього втрачати одне одного. Тому, перш ніж ви втратите його, зроби крок назад та зрозумій, чому ти не готова до сексу. Ти не готові страждати від наслідків, якщо щось піде не так? Чи не знаєш про різні види захисту? Ти практикуєш утримання? Як тільки ти зрозумієш, що конкретно, то зможеш дати своєму хлопцеві чітку відповідь, чому ти не готова. І як тільки ти це зробиш, він перестане запитувати і зрозуміє, чи він хоче бути з вами без сексу.

Майте на увазі що нормально-не бути готовою до сексу. Ти знатимеш, коли не готова зробити наступний крок та коли час настав, ти щаслива знаючи що це був прекрасний час з чудовою людиною.
Прикріплення: 4726826.jpg (30.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 02.09.2017, 21:49 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515


Я думаю, що треба так як є пояснити все хлопцю. Як на мою думку, секс повинен відбуватися за згодою та бажанням обох, тому ставити себе на його місце, жаліти та думати як йому важко безглуздо. Просто розмовляй з ним чесно, скажи що ти думаєш з цього приводу, скажи, що ти розумієш все але на даний момент не готова. Також пораджу не піддаватися натиску, хлопці часто починають маніпулювати ніби якщо не хочеш то він знайде собі іншу. Якщо він дійсно тебе поважає та ставиться до тебе з любов’ю він зрозуміє і буде чекати стільки скільки потрібно. В такому питанні головне прислухатися до себе!
Прикріплення: 4289867.jpg (11.4 Kb)
 
АнонімноДата: Понеділок, 27.08.2018, 20:54 | Повідомлення # 3





Як сказати хлопцю що ти не готова, мені 16, йому 18

Повідомлення відредагував Olenochka - Понеділок, 27.08.2018, 22:05
 
OlenochkaДата: Понеділок, 27.08.2018, 22:10 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Немає нічого краще, ніж відверта розмова по душах.
Скажи все як є, якщо ж не зрозуміє.


Ніколи ні кому не догоджай. Завжди прислухайся до себе. Твоє внутрішнє рішення найвірніше. Як ти сячитаешь буде краще для тебе так і правильно. Буде терпіти, якщо любить. Коли чоловік любить він думає про тебе і твоїх бажаннях для нього головне щоб тобі було добре з ним.
 
OlenochkaДата: Неділя, 30.12.2018, 14:31 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Зустрічаюсь з хлопцем нам по 15 років. Я сказала що секс буде мінімум в 18 він ніби не проти. Але якось хочеться інтиму... Звісно ми цілуємось, але я б не проти робити йому мінет, а він щоб робив мені куні. Але як йому сказати про це щоб він правильно зрозумів мене.

Скажи про це прямо.
 
OlenochkaДата: Середа, 01.05.2019, 15:59 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Вчора мене проводив хлопець,йому 17 років.Ми почали цілуватись,і я відразу зрозуміла що він не вміє це робити,коли я йому сказала що хочу його,і почала лізти до нього в труси,він підняв ногу,і почав прикриватись,я взяла його руку і поклала собі на груди,хотіла щоб він завівся,але лізти до нього в труси не дозволив,потім ми присіли на лавку,я сіла йому на ноги,ми знову цілувались,він трогав мене за груди,я ще раз сказала що хочу його прям зараз,але він морознувся і пішов додому....Чому він так зробив?Яка ваша думка?Цілувався,лапав мене,але не було закінчення.......
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Хлопець натякає на секс. Я не готова.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом