MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Коли ви вперше почали носити бюстгальтер?
OlenkaДата: Середа, 14.12.2016, 11:44 | Повідомлення # 1
Я почала носити ліфчик, коли мені було 12,це нормально Я носила його тому, що всі хлопці чіпати мої груди і лапали їх, але коли одягнула ліфчик то вони не могли відчувати сіськи! У 12 я носила ліфчик, так як він тримав мене за соски і мені було комфортно. Коли мені виповнилося 17 років я почала носити пуш-ап . На мою думку, почати носити ліфчик добре в 12, але не пуш-ап, поки аж ви не станете набагато старшою, так як це не природньо для твого віку..

Прикріплення: 5063260.jpg (5.3 Kb)

abramova_onДата: Четвер, 29.06.2017, 15:53 | Повідомлення # 2
Я думаю, що бюсгалер починають носити тоді, коли це фізіологічно потрібно. Мені в 12 він не потрібен був взагалі. Я почала носити після 15-ти мабуть. І це не було повязано з хлопцями, або їх ставленням. Носила з мякими чашками, або взагалі без поролону.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя

Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом