MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Мій хлопець просить мене про оголені фото
Мій хлопець просить мене про оголені фото
OlenkaДата: Четвер, 22.12.2016, 01:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„У мене серйозна проблема і я прошу вас про допомогу. Починаючи з року зустрічаюся. Нам дуже добре, дуже любимо один одного. Ніколи мене підводив, я з ним щаслива. Але вчора він зробив щось, що мене здивувало – а саме, він попросив у мене мої оголені фотографії. Він сказав, що хотів би мати їх десь заховані, щоб ввечері дивитися яка я гарна. Я відчуваю якийсь опір, якщо на це немає бажання, але з іншого боку... я не хочу його образити і показати йому, що я йому не довіряю. Що робити?" Камілла, 16l.



Прохання вислати оголені фото майже завжди викликає у нас змішані почуття. З одного боку, ми хочемо бути сексуальні, як зараз, відкриті, з іншого – ну що ж, ми боїмося можливих наслідків. Коли просить нас хтось дуже близький, дорогий, ці почуття активно один з одним воюють. І народжується головне питання – що робити?

Що ви можете відчувати?

Якщо твій хлопець попросив тебе твої оголені фотографії, то ви можете відчувати, великий опір перед виконанням його прохання. Або ти повинна, думати хоч трохи про майбутнє і передбачити можливі наслідки цього ;-).

З іншого боку, безумовно ти відчуваєш страх – тому що якщо ти відмовишся, він не зрозуміє цього, напевне? Що йому не довіряєш, що не ви з нею так близькі? А що, якщо він порве стосунки?

Аналогічні почуття у неї Гавриїла:
– Мій хлопець теж мав таке. У мене склалося враження, що друзі його зняли, щоб він попросив у мене такі фотографії – кожен із них носив з собою фото своєї голої дівчини, найчастіше в телефоні. Ну і Мартін теж захотів. Кричала з думками, я боялася що він розсердиться на мене, що я не хочу задовольнити його прохання, але в кінцевому підсумку я відмовилася. Він трохи обурився, але не настільки , як я собі думала. Ну і правильно, адже не в усьому треба погоджуватися.

Відправляти оголені фотографії хлопцеві чи ні? Ні!

Якщо ви хочете отримати конкретну консультацію з приводу того, чи слід погодитися на прохання коханого, це не має справи – ні, не роби цього. Ні в якому разі! Навіть, якщо він з тобою розстанеться – не роби цього. Чому ми підходимо до справи так категорично?

Загроза 
Це найбільший ризик. Уявіть собі, що ви відправляєте свої фото ню хлопцеві. Між вами все чудово, так що ви не маєте будь-які проблеми. Проходить, півтора року, а він комусь скидає їх. Або, що ще гірше ти дізнаєшся про це когось іншого. Порвати відносини (так, ми знаємо, що це здається неймовірним, але повірте – це дійсно може статися). Чи усвідомлюєте ви, що він може тепер використовувати цю одну фотографію, так як він хоче? Може показати її друзям, відправити батькам розмістити в інтернеті. Ваше життя стане ланцюгом мук. Не віриш? Вивчи історію Мальвіни:

– У мене був хлопець, якого я любила колись. Більше всього на світі. Мені здався восьмим чудом світу, ми розраховували для себе тільки ми. І, так я відправила йому свої оголені фото. Потім через рік,щось почало йти не так. Про це фото давно забула, поки в один прекрасний день я зайшла в школу і там чекала мене драма. У школі було багато, багато скопійованих роздрукованих фотографій, що зображують мене голу. Мені довелося змінити школу, але і так дійшли чутки та фотографії. 

В чужі руки
Навіть, якщо ваш хлопець і не подумав про таку помсту, це не означає що фотографії не можуть потрапити в руки третіх осіб. Ви, напевне знаєте, як це – одна людина позичає іншої на деякий час телефон, той заходить в галерею, бачить твоє фото, та посилає... все це займає не більше півхвилини! А потім гуляй вася, з фото може робити все, що захоче.

Я не хочу відправляти хлопцеві оголені фото! Як йому відмовити?
Не бійтеся сказати своєму хлопцеві "ні, вибач, але я не дам тобі таких фотографій". Поясніть свої причини – скажи, що ти боїшся різних випадків ітд. І не дайте себе вмовити! Якщо він в результаті цієї відмови насправді порве з тобою, то це говорить тільки про те, що ти прийняла правильне рішення.
Прикріплення: 2369674.jpg (128.1 Kb)
 
OlenkaДата: Неділя, 25.12.2016, 17:42 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Випирай жопу і здави сіськи
 
OlenkaДата: Четвер, 09.03.2017, 10:14 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Кинула хлопцеві картинку з чужими ногами у ванній, не помітив різниці, кинула попу ... Не помітив різниці (хоча та кругліша і подкаченіша) ... Ви серйозно не можете розрізнити де ваше, а де ні?: D
 
OlenochkaДата: Середа, 13.06.2018, 12:39 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Посрались з хлопцем і він кинув мої оголені фото всім моїм друзям своїм,тепер з мене сміються
Що в такій ситуації робити?


А ти напиши заяву вдома, кинь її тому пацану, і скажи, якщо через 1-2 дні фото не щезнуть ти її несеш в міліцію за використання інтимних матеріалів без дозволу автора + хз ск тобі років, але ще як розбещування малолітніх + приниження людської гідності та спроба доведення до самогубства
Просто сядь як буде час і прочитай кку
 
OlenochkaДата: Понеділок, 30.07.2018, 08:56 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Якщо довіряєш то це норма) в іншому випадку не варто
Є ще випадок - не ти, то інша пришле. Голодному море по коліно
Є скайп, вайбер. Ну і нарешті пам'ять, яка зберігає у собі усі моменти, відчуття, запахи, хвилювання, розмови, інтонації, інтервали, форми, події, дотикі...
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Мій хлопець просить мене про оголені фото
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом