MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Мої подруги мають хлопців, а я ні!
Мої подруги мають хлопців, а я ні!
OlenkaДата: Вівторок, 03.01.2017, 14:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„Я пишу вам по незвичайному питанні. Ще не давно я круто проводила час з моїми друзями. Жоден з нас не мав хлопця, але постійно уявляли собі майбутніх хлопців і говорили про те, як це буде. Тепер вони закохані, одна подруга в Мехайла, друга в Ігора. Я як і раніше нікого не маю, ... і мені дивно. Вони охоче гуляли би разом з хлопцями і зі мною. Але я почуваю себе після цього жахливо, як п'яте колесо. Іду за ними, вони за руку, а я... ех, що робити? Я не хочу втратити друзів!" Олександра, 15р.



Ситуація, в якій опинилася Олександра, це одна з найнеприємніших – коли твої подруги якраз переживають свою любов, а ти... ще нікого немаєш. Що робити в такій ситуації? Відмовлятися від зустрічей? Пошукати інших друзів?
Чому ти жахливо почуваєш себе?

На початку, уточнюю – це абсолютно природно, те що ти відчуваєш себе так, як зайве колесо у машини. Мова не йде навіть про молодий вік – насправді кожен, хто в компанії друзів, поодинці почуває себе трохи неприємно.
Ви також можете відчувати себе розчарованою, тому що досі нікого немаєш. Чи негативно здивована, що твої друзі не бачать що ти відчуваєш себе погано. Зрештою, можете також відчувати заздрість – що вони так чудово ладнають, адже тепер у них є спільні теми. А ти осторонь. Також може з'явитися страх, що ти залишишся винесена на бічну трасу. Не хвилюйтеся – це абсолютно природні почуття.

А може, хлопець для вечірок?

Одним з рішень, яке може прийти вам в голову, це напевно пошукати собі любов. А можливо, не зовсім любові, а просто хлопця – щоб бути як друзі.

Хороша це ідея? Варто послухати розповіді Або:
– Колись я була в подібній ситуації, мої дві найкращі подруги знайшли собі хлопців. Я відчувала себе так тужливо й винесена на бічну трасу, що я вирішила, що теж собі кого-небудь знайду. Пішла на побачення з одним Ігорем, для якого завжди була байдужа. Що з того, що ми зустрічалися ? Це була дурість, вся ця ідея. Марно, однак його образила. Знаю від друзів, що довго страждав після нашого розриву, – каже Аня.

Карти на стіл

Найкраща ідея-це просто поставитися до справи ясно. Але!!!! Справа, звичайно, не так щоб з певним жалем сказати подругам, що вони відстій і взагалі не хочеш більше з ними розмовляти. Це не вірний шлях! Замість цього, спробуйте по-іншому.
Кожній зі своїх подруг напишіть смс з проханням про жіночі зустрічі. Якщо ви боїтеся, що не зрозуміють, то пишіть прямо – без хлопців. Можна зустрітися, наприклад, у вас.
Коли прийде, почастуєте їх чимось смачним, будь люб'язна. Скажи, що ти б хотіла про щось поговорити, і що це важливо для вас.
А потім просто скажи правду. Що ти рада за їх щастя, і трохи їм заздриш, тому що сама хотіла б мати хлопця, закохатися. Що ти знаєш, що прорве їх нові почуття і з задоволенням про це говорять. Але для вас це неприємно, просто.

Ви можете сказати, наприклад, що ви почуваєте себе, часто непотрібною. Що ти хочеш, щоб тобі приділили трохи часу, вже без хлопців, тому що ти сумуєш за вашими спільними моментами, і ти боїшся що тебе відкидають тебе збоку.

Твої друзі можливо бояться, що насправді мова йде про відсутність симпатії по відношенню до їх хлопців – заспокой їх, таким чином, що це не так. Але ж не про все можна з ними поговорити, чи не так?
Після такої чесної розмови, звичайно вони багато зрозуміють, а тобі буде легше. Можливо запропонують, щоб ви зустрічалися, іноді тільки втрьох, як "в старі, добрі часи"? Те, що ви хочете проводити з ними та їхніми хлопцями час, наприклад, на вечірці, це вже ваш вибір. Але намагайтеся не відрізати зовсім!

Буде краще!
Також пам'ятайте, що з часом звичайно, буде краще. Вони перестануть так радувати своїми хлопцями, відносини увійдуть в більш спокійну фазу (або розпадаються – по-різному буває) і дівчата теж  відпочинуть та будуть тягнутися до вас. Не варто руйнувати дружбу протягом декількох тижнів того, щоб бути трохи в стороні.
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Мої подруги мають хлопців, а я ні!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом