MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Мій хлопець мене б'є!
Мій хлопець мене б'є!
OlenkaДата: Пятниця, 13.01.2017, 02:13 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Marta, 16 років: я Дуже люблю свого хлопця, ми разом вже більше двох років. На жаль, вже вкотре, довелося йому мене вдарити, як ми сварилися. Дуже погано себе почуваю, тому що знаю, що не заслуговую такого ставлення. Він кожен раз вибачається, каже мені що любить мене, що він піклується про мене, каже що це ніколи не повториться, і я йому прощаю. Але я не хочу, щоб мене ще раз так били. Що мені робити, якщо мій хлопець мене б'є?



Любов-це дуже сильний емоційний стан, особливо у віці коли вирують гормони і всі почуття ми переживаємо з подвоєною силою. Ключ до розуміння себе і навколишнього світу-це спроба холодного погляду на реальність.

Те, що ви любите свого хлопця, не означає що  до Вас можна погано ставитися та звичайно ві не може бити Тебе. Союз двох людей ґрунтується на взаємній довірі. В момент, коли одна із сторін використовує насильство психологічне чи фізичне, ці відносини не тільки мають токсичність з якої вам потрібно як можна швидше вирвати. Пам'ятайте, що  якщо Твій хлопець Тебе б'є, є це є сигналом для негайних дій.

Треба обов'язково порвати ці стосунки – Твій хлопець, мабуть, не стежить за собою і має проблеми з вираженням власних емоцій. Це не Твоя вина, що ти повинна про це знати. Нехай покопається  у своєму розумі – навіть сама велика сварка між партнерами, надто багато гірких слів, не є виправданням ударів.

Звичайно, у тебе є до нього почуття, так що спочатку це може бути дуже важким. Пам'ятайте про себе – у вас є право на щастя, і хто так буде поводитися з Тобою так як ти заслуговуєш, ніколи не підніме на Тебе руку. Якби Твій хлопець після розриву не пішов далі – погрожував Тобі або щось ще гірше, знову вдарив не соромтеся у такій ситуації повідомити про ситуації батькам або довіреній старшій людині.

Мій хлопець вдарив мене, але каже, що любить мене!

Це не слова говорять про почуття, а вчинки про любов як нас сприймає наш партнер. Психологічне насильство, як і фізичне є результатом відсутності емоційної зрілості, надмірної агресії, а часто і бажання домінувати над партнером. У мить, коли трапляється така ситуація, коли Твій хлопець вдарив Тебе, ти повинна негайно припинити ці стосунки. Ніколи немає гарантії, що ситуація не повториться, а в наступний раз ви можете відчути ще більше насильство. Не варто виправдовуватися хлопець, який б'є свою дівчину – має надмірну агресивність і схильність до ударів це ніколи не є Твоєю виною.
Прикріплення: 5722765.jpg (21.7 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Розкажи свою історію! » Запитання від Дівчат » Мій хлопець мене б'є!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом