Olenochka | Дата: Неділя, 03.09.2017, 09:13 | Повідомлення # 1 |
| У мене така проблема у мене є хлопець. ми з ним зустрічаємося два місяці. Коли ми говоримо по телефону він завжди говорить про других дівчат. А одного разу він мені запропонував проїхатись з ним на мотоцикли тільки для того щоб позлити других дівчат. Що це може означати?
В мене виникає багато питань. В першу чергу: як ти ставишся до того, що він тобі розказує про інших дівчат? Чи впливає то на твою самооцінку? Взагалі як ти ставишся до його поведінки? Так, вона досить голосно про щось говорить. Є до речі спосіб перевірити про що саме. В таких випадках добре було б збільшити дистанцію між вами(тобто перестати дзвонити першій, інколи не брати трубку, займатися своїми справами, не змінюючи планів при першому натякові на побачення, скоротити час телефонних розмов до 10 хвилин) і поспостерігати за тим, що буде відбуватися. Якщо це про те, що він просто не вміє будувати відносини по іншому і вам потрібно поговорити про те, що підходить, що краще уникати — добре. Він буде прикладати зусилля для того, щоб тебе завоювати. Але якщо ти не помітиш ніякого бажання зменшити дистанцію з його боку — саме час сказати наступний і закрити цю історію, адже в такому разі краще бути у відносинах наповнених взаємним коханням і турботою.
|
|
| |