Olenochka | Дата: Неділя, 15.07.2018, 14:39 | Повідомлення # 1 |
| Привіт. Мене звати, Іванка Моєму хлопцеві виповнилося 18, а мені скоро 16? Як нам урізноманітнити наше проведення часу що б було цікаво обом?
Ви повинні думати самі (не тільки ти, і він у тому числі, щоб здатися тобі хорошим співрозмовником). Під час прогулянки розмовляйте про все: про ваші інтереси, про погоду, про плани на майбутнє, про улюблені книги, про своє життя, веселі історії з дитинства ітд.
А якщо ти маєш на увазі "урізноманітнити дозвілля" в сенсі "куди піти, що робити", то тут досить великий вибір: парк, пікнік, клуб, квест-кімната, парк атракціонів, дінопарк, лунопарк, планетарій, на концерт (влітку співаків мало хто приїжджає, з осені у багатьох розпочнеться тур), сходіть туди, де буде цікаво йому: якщо він захоплюється машинами, то на виставку ретро-машин; якщо книгами, виставка книг його улюбленого автора, в крайньому випадку бібліотека; якщо танцями, то йому було б цікаво подивитися на хореографію; також можна знайти в місті всякі музеї ілюзії, цирк, картинна галерея, фотогалерея, вже якщо нічого не підходить - кіно.
Іноді у відносинах потрібно жертвувати своїми інтересами, заради інтересів партнера. В нашому світі досить багато заходів, куди можна сходити з молодою людиною. Також можна подивитися в інтернеті різні цікаві місця в твоєму місті, так і в сусідньому теж (якщо до нього не далеко їхати). Я думаю, ти знайдеш захід, який зацікавить і його, і тебе Щастя вам
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 19.01.2021, 21:48 | Повідомлення # 2 |
| Мої батьки проти стосунків з хлопцем, бо у нього з куртки якось випав презерватив. Як пояснити їм нарешті, що нам по 22 і ми не в карти граємо ночами?
|
|
| |