MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Інтимна стрижка показує акуратність дівчини
Інтимна стрижка показує акуратність дівчини
girlorgДата: Понеділок, 15.07.2013, 02:25 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Вид акуратно поголеною бритвеним станком інтимної частини відразу дає чоловікові зрозуміти про акуратність її господині.

Згідно з останніми підрахунками статистики 61% дівчат і жінок постійно роблять інтимну стрижку. Решта 39% – вважають це вульгарним і вульгарним, і ні коли на це не вирішуватися.

Що стосується сильної половини людства, то більшості з них жіночі інтимні стрижки навіть дуже подобаються і викликають збудження набагато швидше. Причому 88% чоловіків подобаються стрижки з наявністю волосся, а не повністю оголена. Деякі представники сильної половини не на жарт збуджуються при вигляді повністю оголеного лобка.

Що нам дає інтимна стрижка?

У першу чергу це буря емоцій, сплеск емоцій, сексуальний потяг. Жіночу інтимну стрижку стали робити вже давно. Робили її жителі стародавнього сходу для особистої гігієни і не тільки. У ті часи обов’язковим еталоном краси вважалося гладке тіло, без яких або ознак рослинності. А ось в Стародавній Греції подібна процедура не віталася. Сексуальні традиції відродили цю традицію спочатку на заході, потім і у нас. Якихось 10-15 років тому інтимні зачіски були під великим забороною. Пізніше комусь здалося недостатньо просто зістригти все зайве нижче пояса, захотілося чогось нового і оригінального. От і придумали не тільки вистригати область бікіні, а і робити з цього різні композиції. З інтим стрижкою жінка відчуває себе чисто й охайно. Немає вже того і не хорошого запаху, який після миття з’являвся на волосках. Крім бажань експериментувати потрібно час і гроші. В запасі у вас має бути 1,5 – 2,5 години (саме такий час знадобиться для здійснення інтимної стрижки).

Якщо все це є, то необхідно вибрати салон, де вам зможуть зробити стрижку. Потім ще потрібно підібрати бажану форму. Вона, може бути, простий: трикутник, гурток, серце, або вишуканої: у вигляді долара, китайського ієрогліфа, павутини з павуком, губи, цвіти і т.д.

Спочатку фахівець наносить на тіло фломастером ескіз малюнка. Потім якщо ви захочете, можете зробити фарбування. Виконується воно до епіляції (обов’язково), щоб уникнути подразнень. Для фарбування використовують або фарби для волосся, або спеціальні. Іноді використовують тимчасове фарбування, для цього існує спеціальна фарба. Такі фарби змиваються через пару днів. Наступна процедура – це фігурна епіляція, яку роблять, гарячим воском. Спочатку обробляють зону бікіні по контуру малюнка. Потім майстер інструментом починає висмикувати зайві волоски.

Після такої інтимної стрижки повсякденні гігієнічні процедури проводяться обережно.

Такі зачіски триматися від 3 до 4 тижнів, потім необхідно робити корекцію, видаляючи непотрібні волоски.

Важливо не йти в салон на інтимну стрижку, якщо у тебе:

підвищена температура тіла,
гігієнічні захворювання,
шкіра має подразнення,
довжина видаляються волосся менше 5 мл.
Перед процедурою заборонено приймати душ, ванну, так як розпарювання підвищує дратівливість шкіри. Після стрижки небажано засмагати і користуватися мочалкою.

Але призначення інтим-стрижки полягає не в необхідності привернути на себе увагу твого партнера або порушити його, а можливість підкреслити достоїнства певної частини свого тіла: живота, стегон і лобкової частини.

Інтимні стрижки рекомендується робити безпосередньо в самому салоні, так як у підпільних салонах професіонали навчені і є ризик підхопити яке небудь захворювання. У салоні перукар працює тільки в гумових рукавичках і використовуються одноразові інструменти.
 
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 16:00 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Інтимні стрижки.

Інтимні стрижки - це догляд за тілом, який стає більш популярним видом боді арту, що підкреслює індивідуальність жінки.

Якщо потрібно порушити і зачарувати чоловіка, то досить виголити наприклад невелику трояндочку в інтимному місці.
Інтимні стрижки були популярні ще в Давньому Єгипті, коли єгиптянки використовували рослинні суміші для депіляції в інтимному місці і фарбували волосся на лобку, а так само прикрашали тіло за допомогою хни. В Індії видалення на лобку волосся було обов'язковим і переслідувало гігієнічні цілі. У Європі інтимні стрижки стали популярними в середині ХХ століття. Говорили, що Мерлін Монро знебарвлювала лобкові волосся, щоб відчувати себе справжньою білявкою. А в 60-х роках ХХ століття після сексуальної революції з'явилися купальники бікіні і інтимна стрижка стала звичайною справою.
А ось бікіні дизайн (різновид боді арту) став популярний останні кілька років. Він включає в себе художню депіляцію, різні прикраси, фарбування лобкових волосся, татуювання хною, пірсинг.
Модні тенденції
Інтимна стрижка дуже складна, але творча робота. Фахівець повинен враховувати особливості тіла кожної дівчини: густота волосся, форма тіла, висота волосяного покриву і смак жінки. Наприклад, якщо повна жінка у віці зробить тоненьку смужку, то це не буде виглядати красиво, а швидше за все смішно. Тому фахівці показують кожної клієнтки каталог зачісок і спільно обговорюють найоптимальнішу для неї інтимну стрижку, з якою вона буде самої самої. Можна навіть павича зобразити, аби волосся вистачило. Але якщо волосся не вистачає, то можна і домалювати. А до зимових свят можна спорудити зачіску у вигляді сніжинки, ялинки або ковпака Санти. Для високохудожньої стрижки звичайно потрібно багато часу, терпіння і грошей. Адже навіть на нескладну інтимну стрижку йде близько години.

Простенькие малюночки у вигляді сердечка або метелики вже не в моді. Стилісти стверджують, що сьогодні в моді символи, які несуть таємні смисли, наприклад, хрести, лабіринти, ієрогліфи або всевидюче око.
Не останню роль в інтимній стрижці займає колірна гамма. Для забарвлення фахівці використовують самі стійкі фарби, які тримаються близько місяця.
Окрасою на кілька днів використовується фарбами боді арту.


Але якщо жінці потрібно бути чарівними саме сьогодні, то в інтимній стрижці застосовують спеціальні гелі, стрази та блискітки, які добре прикрашають зачіску. Наприклад, зелені стрази використовуються для очей кицьки або для вусиків у метелика.
Як робиться інтимна стрижка
Жінка з фахівцем вибирають малюнок, який буде відмінно підходити до образу клієнтки. Вона займає зручне положення в спеціальному кріслі, а для більшого комфорту клієнтка може підкласти під поперек валик.
Далі майстер наносить потрібний малюнок. Існує два види нанесення - малюнок наносять через трафарет або майстер малює від руки сам. Після малюнка, зону для видалення волосся обробляють тоніком, який дезінфікує шкіру і видаляє зайвий жир з неї.
Після цього майстер наносить на невелику поверхню теплий віск і після підсихання волосся видаляють спеціальною серветкою. Коли волосся видалені в зоні бікіні, то майстер переходить в зону глибокого бікіні - небажане волосся в промежині і близько ануса.
Решту волосся майстер підстригає і, якщо потрібно, фарбує. Після змиванні фарби всю зону видалення волосся обробляють тальком. Далі наноситься останній штрих - прикраса блискітками, стразами і пір'ям. Щоб закріпити декоративні елементи, використовують спеціальний безпечний для шкіри клей.
Застереження
- Процедура повністю безпечна, якщо майстер використовує одноразові рукавички і він не зачіпає слизову оболонку.
- Слід звертатися тільки в перевірені салони, тим самим ви зможете розраховувати на високий рівень якості
- Якщо у вас є грибкові захворювання, збільшені лімфовузли, є роздратування, а також опіки, то з депіляцією слід почекати.
- Інтимну стрижку не варто робити під час місячних, а також за два дні до них і два дні після них - в цей час шкіра більш чутлива в зоні бікіні.
- Після депіляції заборонено використовувати сонячні ванни, а так само солярій. Ви завдасте великої шкоди своїй шкірі, їй потрібно близько доби для відновлення.
Вартість інтимної зачіски
Вартість процедури в звичайних косметологічних салонах близько 1500 рублів. В елітних салонах ціна коливається близько 6 тисяч рублів.
Вирушаючи в салон за інтимною стрижкою, підбадьорте себе! Адже краса вимагає жертв! Але! Вона врятує світ!
 
OlenochkaДата: Четвер, 15.02.2018, 10:56 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Вирішила порадувати блін коханого. Повелася на вмовляння майстра в салоні і зробила інтимну стрижку. Тобто не епіляцію, а саме що стрижку. Квіточка! Зі стразами. Короче, в результаті у нього не встав, він почав істерично ржати і сказав, що не може займатися цим з клумбою ... Сиджу, відколуплюю стразіки ..
 
OlenochkaДата: Пятниця, 11.05.2018, 09:09 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Цікаві факти з історії епіляції 

В 1940-і роки, після успіху чоловічої версії електричної бритви, Ремінгтон випустив першу жіночу модель. Під час війни, коли істотно скоротилося виробництво нейлону, пік популярності на ринку припав на продукцію, призначену для видалення волосся, тому що жінки були змушені ходити без панчіх. 

В часи 1950-х років епіляція стала ще більш прийнятною і популярною в суспільстві. З причини того, що багато крему для депіляції сильно дратували шкіру, жінки більше використовували бритви для гоління ніг і пахв і пінцети для проріджування та надання форми брів. 

В 1960-х роках вперше з'явилися воскові смужки, які швидко стали вибором номер один для видалення волосся під пахвами і на ногах. Перші технології лазерного видалення волосся з'явилися на ринку в середині 60-х, але швидко втратили свою популярність через занадто сильну шкоду для здоров'я і шкіри. 

1970-ті роки також стали епохою відродження тенденції видалення волосся в області бікіні через що з'явилася в 1960-і роки моди на більш відверті купальні костюми. 

1980-х і до наших дній. Сьогодні в арсеналі жінок є величезний вибір засобів для епіляції: вищипування, гоління, воскова епіляція, шугарінг, креми для депіляції і т.д. Салони воскової і цукрової епіляції, студії для корекції брів та ін. сьогодні дуже популярні і продовжують набирати обертів. Завдяки новим технологіям в області видалення волосся, послуга епіляції стає однією з найпопулярніших в сфері краси в наш час.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Інтимна стрижка показує акуратність дівчини
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом