MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Уроки як брити інтимні зони...
Уроки як брити інтимні зони...
girlorgДата: Вівторок, 05.11.2013, 21:44 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Уроки як брити інтимні зони...
 
girlorgДата: Четвер, 26.06.2014, 15:46 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Якщо волосся на вашій інтимній зоні досить довге, то перед голінням обов’язково обріжте ножицями їх основну частину. Для зручності можете взяти маленький гребінець.
Перед голінням зони бікіні не завадить прийняти теплу ванну, щоб розпарити і гарненько зволожити і без цього ніжну шкіру.
Для більш комфортного гоління, використовуйте крем для гоління з зволожуючим і заспокійливим ефектом. Це обов’язкова умова для людей з чутливою шкірою.
Для гоління краще використовувати бритву з хорошим лезом, щоб не викликати роздратування і не поранитися.
Весь процес гоління зони бікіні повинен складатися з простих рухів. Найпростіший спосіб – це ковзання бритви по напрямку росту волосся. Легкі, невимушені руху. Коли волосся стане набагато менше, можете пару раз провезти лезом проти росту волосся. Але не перестарайтеся, інакше зростання волосяного покриву буде збільшуватися з кожним голінням.
Після гоління зони бікіні акуратно промийте лобок з милом. Ця дія не дозволить вам зловити не потрібну інфекцію. До того ж потрібно змити збриті волоски. Якщо у вас є лосьйон або інше будь-який засіб який містить спирт, це буде ідеальним варіантом для знезараження поголеною зони.
Поради для правильного гоління зони бікініНе голіться часто. Це викличе звикання, волосся буде рости швидше. При голінні не зрізайте волоски під корінь.
Якщо ви за природою алергік, для вас існує спеціальний гіпоалергенний крем, тому краще використовувати його.
Якщо у вас занадто чутлива шкіра, голіться до того стану, поки не будете відчувати, що ваше волосся в інтимному місці заподіє вам дискомфорт. Це стосується тих моментів, коли залишаються гострі волоски і доставляють своєму господареві неприємні відчуття.
Бритва, як і зубна щітка, повинна бути своя власна. Не діліть свою з чоловіком і не давайте навіть найближчій подрузі, екстрено забігти до вас перед позаплановим побаченням.
Не використовуйте чоловічу косметику після гоління. Її компоненти занадто активні і можуть лише спровокувати додаткові неприємності зі шкірою. Втім, все залежить від індивідуальної чутливості.
Кожен раз використовуйте або нову одноразову бритву, або новий змінний станок для бритвеної системи. Гострі і чисті леза швидше принесуть результат і знизять ризик підчепити інфекцію.
Всі поради для правильного гоління в зоні бікіні, так само підходять для гоління під пахвами, на ногах і інших місцях, де звичайна епіляція не підходить. Здорове волосся – запорука успіху у протилежної статі. І якщо ви стежите за своєю зоною бікіні, ваш партнер по достоїнству оцінить ваші старання.Якщо, незважаючи на всі обережності, шкіра після гоління виглядає не кращим чином (свербить, свербить, покривається червоними цятками і гнойничками), доведеться підшукати інший спосіб видалення волосся, наприклад бразильська епіляція зони бікіні.
Di
 
girlorgДата: Пятниця, 24.10.2014, 15:58 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
Секрети краси в зоні бікініЗ настанням пляжного сезону видалення зайвого волосся в зоні бікіні набуває особливої актуальності. Втім, багато представниць прекрасної половини людства воліють підголювати цю ділянку тіла протягом усього року — з часом це входить у звичку і не викликає ускладнень. Як правильно голити інтимне місце? Ми поділимося з вами всіма секретами цього процесу. Гоління має цілий ряд переваг. Ця процедура не вимагає відвідування салону, не відрізняється високою складністю і не приносить больових відчуттів (на відміну від воскової епіляції).
Безумовно, існують і недоліки: сюди можна віднести появу врослих волосків і роздратування шкіри. До всього іншого, підголювали доводиться хоча б через день (а краще — щодня, під час душу). Втім, варто зауважити, що дана процедура швидко входить в звичку, а шкіра поступово позбавляється від підвищеної чутливості.Які засоби використовувати для гоління інтимного місця?Багато дівчат і жінок вже на першому етапі роблять помилку, віддаючи перевагу жіночим бритвеним станкам. Такі станки дійсно пристосовані до вигинів тіла, але мають 2 недоліки: менш гострі леза і обмежувач, що оберігає від порізів. Останнє пристосування приносить незаперечну користь при голінні ніг, але от при створенні інтимної зачіски лише заважає, закриваючи огляд.Для гоління інтимної зони використовуйте якісні чоловічі станки, чітко дотримуючись терміну їх експлуатації (навіть злегка тупі леза призводять до появи подразнень).Другий важливий момент: вибір засобів, що використовуються до і після гоління. В екстрених випадках можна обійтися звичайним милом або кондиціонером для волосся, а також будь-яким антисептиком. Налаштувавшись на регулярне гоління, придбайте відповідні гелі, піни, лосьйони. Краще, якщо вони будуть гіпоалергенними — принаймні, на 1-му етапі, поки шкіра «звикає» до регулярного контакту з бритвою.Етапи гоління інтимного місця
  • Перед тим, як поголити інтимне місце, не завадить розпарити шкіру — це суттєво полегшить процедуру (поніжившись у ванні або прийнявши душ, ви вже досягнете потрібного результату). Перед голінням потрібно обов’язково вкоротити волосся, використовуючи для цього ножиці.
  • Наступним етапом є нанесення на зволожену шкіру гелю або піни — перш ніж приступити до процедури гоління, зачекайте хвилину-другу (за цей час засіб проникне в структуру волосся і зробить їх м’якше).
  • Інтимне місце — незручний «майданчик» для гоління, тому доведеться подбати про повноцінний огляд. Найлегше голитися над дзеркалом. Ну а позу доведеться підібрати самостійно — ви можете сісти навпочіпки, поставити ногу на край ванни або розташуватися іншим зручним для себе способом.
  • Під час процедури варто злегка натягувати шкіру. В ідеалі, одну ділянку потрібно збривати, обмежуючись 2-ма рухами бритви (напрямок руху: по зростанню волосся або ж по росту волосся і у зворотному напрямку).
  • Вкрай важливо підібрати ступінь впливу — легкий натиск не дозволить збрити волосся повністю, а місцями — зашкодить верхній шар епідермісу, що призведе до появи подразнень.

Завершення процедуриПісля того, як волоски в інтимному місці збриті, помийте оброблену ділянку милом, акуратно промокніть м’яким рушником і обробіть лосьйоном після гоління. Якщо через недосвідченість ви пошкодили шкіру — попередньо обробіть порізи антисептичним засобом (можна обмежитися перекисом водню — вона зупинить кров і знезаразить поріз).Як правильно голити інтимне місце? Питання оформлення …До процедури гоління можна підійти творчо — створення оригінальної інтимної стрижки є цікавим варіантом. Незважаючи на невелику складність, все цілком здійсненно.
Намалюйте шаблон (сердечко, метелика і т.і.) і виріжте його (пам’ятаєте, що малюнок повинен мати зручну для виконання форму).Прикладіть шаблон до тіла, обведіть його темним косметичним олівцем. Далі зробіть так, як було описано вище: підріжте волоски до потрібної довжини (там, де вони виходять за межу малюнка, — обріжте коротше, а на місці візерунка — трохи довше). Обробіть «вільну» зону засобом для гоління і збрийте волосся. Далі доведеться потерпіти — продезінфікуйте шкіру і, озброївшись пінцетом, видаліть всі зайві волоски навколо контуру малюнка.Розчешіть отриману зачіску і при необхідності підстрижіть довгі волоски. Знову обробіть шкіру антисептиком (особливу увагу приділіть місцях, де використовувався пінцет) і «заспокойте» її лосьйоном. Навчившись правильно голити інтимне місце, ви вже навряд чи повернетеся до «природного безладу». Ця процедура перестане викликати навіть найменші труднощі, тим більше що вам залишиться всього лише підтримувати наведену красу.
 
girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:36 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
Як правильно голити зону бікініОпубліковано 20.05.2012
Догляд за тіломКраса


Головний недолік цього методу – необхідність постійного повторення. Епіляція воском в салоні, хоч і затратна, і малоприємна по відчуттях, поступово призводить до того, що волоски помітно рідшають і слабшають, і видаляти їх з кожним разом стає все легше.
Те ж саме відбувається і після використання звичайного епілятора, хоча застосування його в інтимній зоні задоволення для просунутих мазохісток. Ще один вартий уваги спосіб видалення волосся – спеціальний крем. Тільки от дійсно хороший і якісний крем для епіляції вельми не дешевий, а звичайні, куплені в супермаркеті або в наметі, в кращому випадку малоефективні. Отже, зупиняємося на голінні.
Не так страшне гоління зони бікіні, як наступне за ним подразнення, коли замість ідеально гладкої шовковистої шкіри виходить розсадник запалень, гнійників і врослого волосся. Уникнути їх допоможе дотримання кількох простих правил.

  • Якщо волосся на вашій інтимній зоні досить довге, то перед голінням обов’язково обріжте ножицями їх основну частину. Для зручності можете взяти маленький гребінець.
  • Перед голінням зони бікіні не завадить прийняти теплу ванну, щоб розпарити і гарненько зволожити і без цього ніжну шкіру.
  • Для більш комфортного гоління, використовуйте крем для гоління з зволожуючим і заспокійливим ефектом. Це обов’язкова умова для людей з чутливою шкірою.
  • Для гоління краще використовувати бритву з хорошим лезом, щоб не викликати роздратування і не поранитися.
  • Весь процес гоління зони бікіні повинен складатися з простих рухів. Найпростіший спосіб – це ковзання бритви по напрямку росту волосся. Легкі, невимушені руху. Коли волосся стане набагато менше, можете пару раз провезти лезом проти росту волосся. Але не перестарайтеся, інакше зростання волосяного покриву буде збільшуватися з кожним голінням.
  • Після гоління зони бікіні акуратно промийте лобок з милом. Ця дія не дозволить вам зловити не потрібну інфекцію. До того ж потрібно змити збриті волоски. Якщо у вас є лосьйон або інше будь-який засіб який містить спирт, це буде ідеальним варіантом для знезараження поголеною зони.
    Поради для правильного гоління зони бікіні
  • Не голіться часто. Це викличе звикання, волосся буде рости швидше. При голінні не зрізайте волоски під корінь.
  • Якщо ви за природою алергік, для вас існує спеціальний гіпоалергенний крем, тому краще використовувати його.
  • Якщо у вас занадто чутлива шкіра, голіться до того стану, поки не будете відчувати, що ваше волосся в інтимному місці заподіє вам дискомфорт. Це стосується тих моментів, коли залишаються гострі волоски і доставляють своєму господареві неприємні відчуття.
  • Бритва, як і зубна щітка, повинна бути своя власна. Не діліть свою з чоловіком і не давайте навіть найближчій подрузі, екстрено забігти до вас перед позаплановим побаченням.
  • Не використовуйте чоловічу косметику після гоління. Її компоненти занадто активні і можуть лише спровокувати додаткові неприємності зі шкірою. Втім, все залежить від індивідуальної чутливості.
  • Кожен раз використовуйте або нову одноразову бритву, або новий змінний станок для бритвеної системи. Гострі і чисті леза швидше принесуть результат і знизять ризик підчепити інфекцію.
    Всі поради для правильного гоління в зоні бікіні, так само підходять для гоління під пахвами, на ногах і інших місцях, де звичайна епіляція не підходить. Здорове волосся – запорука успіху у протилежної статі. І якщо ви стежите за своєю зоною бікіні, ваш партнер по достоїнству оцінить ваші старання.
    Якщо, незважаючи на всі обережності, шкіра після гоління виглядає не кращим чином (свербить, свербить, покривається червоними цятками і гнойничками), доведеться підшукати інший спосіб видалення волосся, наприклад бразильська епіляція зони бікіні.
  •  
    OlenkaДата: Вівторок, 02.06.2015, 22:06 | Повідомлення # 5
    Повідомлень: 3285
    Хто як позбувається волосся в паху? Я брию але після цього у мене завжди виникає подразнення. Хлопець. Поможіть, будь ласка
     
    knopaДата: Неділя, 02.08.2015, 19:06 | Повідомлення # 6
    Повідомлень: 763
    Моя дівчина просто шаленіє від бритого лобка та яєць, вона каже, що більше нічого її так не заводить як добре вибритий член. Пацани брийтесь і будете мати по-більше інтимних стосунків і завжди будете "героями" у цьому ділі.
     
    knopaДата: Вівторок, 01.09.2015, 17:55 | Повідомлення # 7
    Повідомлень: 763
    Дівчина просить щоб я побрив яйця, а я неможу, глянув одне відео там де пацан розрізав мошонку і тепер боюсь. А вона наполягає так, як їй це огидно, особливо під час мінєту, шо робити? Може є якийсь спосіб зробити це акуратно?
     
    knopaДата: Вівторок, 13.10.2015, 11:35 | Повідомлення # 8
    Повідомлень: 763
    Всім привіт)) потрібна допомога... хлопець придлагає куні, а я ще(не пробита) скажим так... і ніколи не брила там досконало підскажіть будь-ласка обовязково щоб там все було гладенько як попка младєнца і яким чином краще це зробити? анон))
     
    OlenochkaДата: Вівторок, 06.02.2018, 18:50 | Повідомлення # 9
    Повідомлень: 4511
    Скажіть, чому дівчина бриє кіску, тоді коли дЛя хлопця ліс в штатах то норм
    Чому ми бриємо ноги, руки, щіпаємо брови, а хлопці ходять як єті? Бісить
    Був у мене колись хлопець, займалися сексом, я куди не торкнуся, всюди волосся, всюди ліс. Фууу.
    Чого хлопці цим пишаються? Це гидко. Самі люблять, коли у дівчини все гладенько, а самі гидкі
    Нарештіііііііііііііі я знайшла хлопця, який робить дкпіляцію,ттааак, вам не почулося* у нього не має волосся у вухах,в носі ч в штатах, на грудях, я готова все тіло його лизати, і сосати йому приємно!!!

    Прикріплення: 2758994.jpg (21.8 Kb)
     
    Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Уроки як брити інтимні зони...
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:
    Нова відповідь
    Ім`я:
    Текст повідомлення:
     
    Код безпеки:

    Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


    Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

    15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом