MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » 5 порад, як приборкати великий член коханого. Багато чолов
5 порад, як приборкати великий член коханого. Багато чолов
OlenkaДата: Субота, 28.02.2015, 17:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
5 порад, як приборкати великий член коханого. 

Багато чоловіків стурбовані розмірами свого чоловічого достоїнства. Як правило, більшість переживає через те, що їхній пеніс надто скромний або дуже маленький.

Але є й такі чоловіки, у яких член надто великий. На жаль, це не робить сексуальне життя яскравішим, а радше навпаки. Великий член часто завдає болю жінці та створює дискомфорт під час статевого акту.

Надто довгий пеніс може зачіпати шийку матки. А дуже товстий - викликати такі відчуття, ніби піхва розтягується, а при терті об сечовий канал бути причиною бактеріальних інфекцій. Крім того, великий член може вбити оргазм, як у жінки, так і у чоловіка, а також зруйнувати гармонію у стосунках між партнерами.

Щоб великий член чоловіка не зіпсував сексу, зверни увагу на таке:

1. Прелюдія повинна бути максимально довгою. Що більше збуджена жінка, то більше розширюється піхва, тим більш приємною і безболісною буде зустріч великого «гостя».

2. Використовувати змазку. Якщо у партнера невеликий або середній пеніс, природної змазки цілком достатньо. Якщо солідна довжина або об’єм пеніса твого партнера тебе хоч трішки непокоїть, краще тривалу прелюдію та природну змазку підкріпити великою кількістю лубриканта з аптеки.

3. Вибрати зручну сексуальну позицію. Слід віддати перевагу позиціям, у яких жінка може контролювати глибину проникнення. Наприклад, поза «наїзниця» або «місіонерська». Чоловікові не треба буде постійно хвилюватися, що його рухи завдають партнерці болю.

4. Табу на позу чоловік ззаду. Саме ця позиція дозволяє пенісу чоловіка проникнути на максимально допустиму глибину. А це означає, що ймовірність відчути біль збільшується. Тому краще уникати цієї пози.

5. Кільце з секс-шопу. Якщо у партнера надто довгий член, під час сексу можна використовувати спеціальне кільце, гумове або з іншого матеріалу. Кільце можна натягнути на пеніс і обмежити глибину проникнення. Можливо, це доволі дивно, але таким чином партнери зможуть розслабитися та не переживати через надто глибоке проникнення.
 
OlenkaДата: Понеділок, 18.07.2016, 09:55 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
У мого хлопця великий член. І я хвалилася цим подругам, поки не спробувала секс. Люди, великий член - це ні хрена не круто. Це боляче і неприємно. Або буде незручність у постійному контролі глибини. Середньостатистичні розміри - це те, що потрібно.
 
OlenkaДата: Четвер, 05.01.2017, 19:05 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
У мого хлопця дуже великий член. Коли я намагалася зробити йому мінет у мене звело щелепу, але я терпіла і продовжувала. А потім пролунав хрускіт. Я злякалася, що рот вже не закрию, але все обійшлося. Проте ж мій мч тепер категорично відмовляється від мінету ... а я так хочу щоб він кінчив мені в рот. ((
 
OlenkaДата: Середа, 18.01.2017, 12:18 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
каже шо скучно їй бо вона з хлопцем посварилась, ну я як добрий друг кажу зачекай зараз буду, ну під'їхав я, зайшли на квартиру і понятне діло шо все пішло в сторону секса, прийшов час засовувать їй а там як пальцем в небо. я офігів просто...до того ж здорова пещера шо чуств ноль. човгав човгав а закончить неможна, потом кажу роби мінєт тоді мож і закончу. хаха. а вона мені каже може просто в тебе замаленький для моєї.в мене був істеричеській сміх. ну в мене стандарт вроді.чесно сказать неміряв.14-16 см приблизно.так вот скажу я так. коли думаєте дівчата що в хлопця маленькі то сначала подумайте може то у вас вже дирка така шо шпак може жить. надєюсь це анонімно публікується.
 
OlenkaДата: Пятниця, 05.05.2017, 11:47 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
У підтримку скарг на великий член. У мого хлопця він дійсно великий, і в ширину і в довжину. Якщо я збуджена сильно, то входить майже без болю, але от якщо недостатньо, то і а насправді дуже боляче. На додаток до цього і думки про експерименти, за типом анала, немає і бути не може. 
Люблю його і не хочу кидати, але секс з ним далеко не завжди приносить задоволення.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 20.10.2017, 09:29 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4505
У мого мч член 21 см. Дуже великий. І це є найбільшим з його комплексів. Він боїться зробити мені боляче (а так буває). Ми не можемо відчувати насолоду повністю через це. Постійно є ризик різкого болю. 
Це його дуже бентежить. І йому соромно. Де тут самодостатність? 
На щастя, ми намагаємося це подолати, знаходимо пози, темпи. Однак взяти і грубо мене відтрахти ні з того ні з сього .. Це залишається забороненим, для нього навіть більшою мірою, ніж для мене.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » 5 порад, як приборкати великий член коханого. Багато чолов
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом