MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Не відчуваю оргазм ,що робити?
Не відчуваю оргазм ,що робити?
OlenochkaДата: Вівторок, 08.12.2015, 15:25 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Привіт. У мене є проблема і що з цим робити немаю уявлення, дуже надіюсь що ви мені допоможете) а проблема моя в тому що я не відчуваю оргазму. 
Мені 21, сексом почала займатися в 16 років, але перший акт пройшов дуже болісно. Потім всі інші рази я нічого не відчувала. 
Наданий момент в мене є кохана людина з якою я вже 4 роки і про те що я не відчуваю оргазму він не знає а мені стидно йому признаватись. 
..сексом займаємся часто і при цьому я відчуваю щось приємне...і я збуджена і хочу сексу але... це все...до оргазма не доходе.от від клітера є оргазм. 
Я хочу самостійно подолати свою проблему щоб коханий не знав. І сексопатологів в нашому містечку нема і до кого звернутися я не зна. 
Можливо ви порадите що мені робити?

Додано (08.12.2015, 15:20)
---------------------------------------------
Дівчина,Розмір Пеніса Може Грати Велику Роль ! 

Щоб знати яку пораду дати потрібно, знати більше. 
1.Можливо, ти такої будови "там" що потрібно член розміром 18-20см. (таке буває). 
2.Експерементуй ,більше поцілунків у ерогенні зони та прелюдій. Сама спробуй довести себе до оргазму, а тоді вже і підкоректуй свого хлопця до цього.

Додано (08.12.2015, 15:25)
---------------------------------------------
Я неотримую оргазм підчас сексу хоча з хлопцем ми вже 3 роки разом і він у мене перший, бажана насолода приходтла 2 чи 3 рази , так я мастурбую і за ражунок цього компенсую своє бажання, та хотілосьби разом отримувати задоволення, і ще що розчаровує нас обох це те що він швидко кінчає буквально 10-15 секунд. я уже незнаю що робити.

 
OlenkaДата: Пятниця, 26.08.2016, 07:42 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Отримувала оргазм тільки під час куні. Заміжня уже 3 роки. Говорила з чоловіком про це, а він каже: "коли відчуваю, як у тебе там щось зжимається, то не можу втриматися". Він закінчує якраз в той момент, коли я тільки починаю відчувати щось приємне. Він старається, стримується декілька разів, але результат залишається таким же - я недотрахана вже три роки. Купувала навіть віагру))) але побоялась давати цілу таблетку. Випив половину - не взяло, все було як і раніше. До того ж секс у нас із однією палкою і максимум 2 рази на тиждень. Але мені мало. Може б і вистачало, якби я отримувала бурхливий оргазм. А так я навіть не знаю як це. І в ліжку я активна, проявляю ініціативу... що робити??
 
OlenkaДата: Понеділок, 05.09.2016, 08:01 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
В мене таке, що я за один статевий акт можу кінчити лише один раз. Потім при стимулюванні клітора виникають больові відчуття і потрібно хоча б пів години щоб відчуття знову почали повертатися і я могла кінчити.
Читаю про "5 оргазмів підряд" і не розумію як це. Поясніть
 
OlenkaДата: Субота, 07.01.2017, 14:39 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Я хлопець, мені 25 років, і я зустрічаюсь з 23-річною дівчиною... Секс присутній... Проте є проблема, що дівчина, за її словами, зі мною в ліжку не отримує взагалі оргазм... Чесно я трохи вважаю, що причина в мені, але ось, що на Вашу думку можна змінити чи додати, аби вона отримала нарешті це неабияке задоволення...
Спочатку, перед сексом в нас прелюдія ( хвилин 20-30), я цілую її обличчя, шию, груди, облизую соски... Згодом, я роблю її куні ( 15-20 хвилин)...
Масажую її к*с*у руками, згодом її довблю пальцями коли вона стоїть, сидить, лежить... Аж потім я легенько проводжу членом по її к*с*і, щоб вона збуджувалась... Аж потім я починаю її трахати, інколи в ніжному темпі, інколи в жорсткішому... Інколи трахаю її, і одночасно лежу на ній, і цілую її всюди...
А вона, всерівно говорить, що нічого не відчуває... Чесно мені це вже так реально надоїло, я не уявляю, як ще можна довести її до оргазму...
Можливо, Ви щось порадите ?
________
Писати, зрадь її, чи покинь не треба, бо я дуже кохаю її... Я готовий вчитись, якщо є ще якісь можливі варінти... Вірю, що я вже ж таки, доведу її до оргазму... Хоть би ця найзаповітніші мрія моя, збулась в цьому році )
 
knopaДата: Пятниця, 29.09.2017, 09:21 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 763
Статевий стаж 9 років. Раніше я мріяв про дівчат: про її пухленьких губках про язичку і мінеті, про довгих ніжках пружною попці і вологою кицьки. Тепер член став набагато менш чутливий. Коли роблять мінет треба зосередитися щоб змогти закінчити. Я мало що відчуваю в принципі, тягне до заняття сексом чисто емоційно чи ментально, може навіть секс став частиною більше соціальної. Фізично чутливість практично нуль. Трохи насолоди доставляє оргазм, але він такий короткий, що заради нього іноді й не хочеться продовжувати. У мене кілька партнерок, кожну люблю по своєму. Дивлюся за дівчатами, під час сексу, як їм вставляє це все, і навіть трохи заздрю​​, як у них залишилася така чутливість, як вони виражають емоції. Мабуть єдине заради чого ще цікаво цим займатися - це задовольняти партнерку.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Не відчуваю оргазм ,що робити?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом