MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Кривий пеніс (член) – це норма чи щось дивне? [Поради]
Кривий пеніс (член) – це норма чи щось дивне? [Поради]
OlenkaДата: Понеділок, 19.12.2016, 17:30 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
„У мене величезна проблема. Справа в тому, що мій пеніс просто кривий, відхиляється вправо. Нікому, звичайно про це не говорив, але тепер сумно, тому що моя дівчина згадує про те, що ми могли б подумати про секс. На думку приходять тільки мурашки по тілу –  якщо я не впораюся? Або вона буде сміятися? Мій кривий пеніс, не дає мені спокою... Постійно думаю про це, навить не можу спати... допоможіть.



Автору цього повідомлення, напевно здається, що він єдиний у кого кривий пеніс. Як стверджують фахівці, майже кожен пеніс згинається більше в одну чи іншу сторону. Звичайно, в деяких випадках ми можемо говорити вже про патології, які вимагають хірургічного втручання. Тому дізнайся, коли допомога потрібна, а коли абсолютно ні.

Кривий пеніс – це насправді проблема?

Пеніс може бути кривий з різних причин, причому найчастіше зустрічається як анатомічна будова, тобто просто "так". Однак варто знати, що основна причина не менш важлива – головне-це ступінь викривлення, тобто на скільки пеніс відхиляється від прямої лінії. У деяких випадках молоді люди побоюються, що їх член сильно кривий, але в кабінеті у лікаря виявляється зовсім інше.

– Якісь два роки тому я був в уролога з кривим пенісом. Я боявся, що просто "не зможу" бути у ліжку зі своєю дівчиною. Лікар оглянув член та сказав, що викривлення не перевищує двадцяти п'яти градусів, і мені нема про що хвилюватися. Трохи заспокоївся , але полекшення відчув коли зайнявся сексом з моєю дівчиною, і все виявився просто без проблем

Якщо ви переживаєте через зовнішній вигляд свого статевого члена, та вважаєте що кривий пеніс у вашому випадку може виявитися великою проблемою, то обов'язково зверніться до лікаря-уролога. При цьому варто взяти з собою фотографії, пенісу в стані ерекції. Іншими словами, зробіть фотографію свому маленькому другу, коли стоїть по стійці "струнко". Можливо, це смішно але для уролога ці фото будуть мати величезне значення – насправді, бо тільки в такому стані говорити про те, чи є викривлення критичним, чи ні. А адже досягнути ерекції у кабінеті досить складно, чи не так ;-)?

У переважній більшості випадків лікар оцінює дану ситуацію як абсолютно типову і нормальну. Ви здивуєтеся, як дізнаєтеся наскільки багато чоловіків мають криві члени! Нажаль, така вже людська природа що робить нас дуже індивідуальними не клонами, а людьми з різними "дефектами".
Додамо також, що в більшості випадків викривлення статевого члена в цілому не заважає при статевому акті.

Кривий пеніс може іноді бути великою проблемою
Звичайно, є ситуації в яких лікар одразу вказує на проблему або ми самі можемо про неї підозрювати. А саме, про більшу тривогу, коли викривлення перевищує тридцять градусів, при введенні такого члена в піхву виникає біль, або коли неприємно для жінки саме через велике викривлення.

Порятунком пеніса може бути хірургічна операція
У випадку, коли мова йде про серйозні зкривлення пеніса, які перешкоджають вільному проникненню та робить секс приємний , необхідне проведення хірургічного втручання. Примітка – ні в якому разі не вірте в ніякі чудо таблетки, які зроблять ваш пеніс рівним. Немає таких таблеток, а рекламують їх звичайні шахраї. Єдиним рішенням в такій ситуації просто піти до лікаря і проконсультуватися з ним що до вашої ситуації.
Прикріплення: 3600027.jpg (75.0 Kb) · 2336682.jpg (19.1 Kb)
 
OlenkaДата: Четвер, 19.01.2017, 21:36 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Хлопець 19 років,дівчини немає,не курю,рідко можу випити з друзями,займаюсь спортом,вмію готувати,не урод але і не ідеал але з дівчатами 0,ще досі девственик,я не гей і не вважаю що секс обов*язково повинен бути по любві але все-одно якось не виходить зайнятись сексом з дівчиною,для хлопця мого віку це дуже стидно,переживаю що коли цей момент настане не зможу задовольнити дівчину...
 
OlenkaДата: Понеділок, 08.05.2017, 15:07 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
З приводу кривих членів. З'явився хлопець з кривим, трохи викривлений вгору, тобто головка до пузіка тягнеться, на банан схожий, і трохи зовсім вліво, якщо з його боку дивитися. Загалом, це охереть просто! Таких крутих потрахушек у мене ніколи не було! Причому отримую оргазм досить швидко, хоча раніше дуже рідко під час сексу відчувала вагінальний оргазм. Якщо у хлопця в штанях з кривизною "піпетка", то не просто хлопець з вами, а "секс-цукерочка"
 
OlenochkaДата: Субота, 17.02.2018, 12:15 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4504
З приводу кривих членів. З'явився хлопець з кривим, трохи викривлений вгору, тобто головка до пуза тягнеться, на банан схожий, і трохи зовсім вліво, якщо з його боку дивитися. Загалом, це охереть просто! Таких крутих потрахушок у мене ніколи не було! Причому отримала оргазм досить швидко, хоча раніше дуже рідко під час сексу відчувала вагінальний оргазм. Якщо у хлопця в штанях з кривизною "піпетка", то не просто хлопець з вами, а "секс-цукерка"
 
OlenochkaДата: Неділя, 21.10.2018, 12:07 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4504
Я дівчина, 23 роки. Хочу спробувати зайнятися сексом з хлопцем, у якого член такий кривий і в стоячому положенні та дістає до пупка. Був у подружки один такий. Вона була в захваті від його, вот і мені захотілось
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Кривий пеніс (член) – це норма чи щось дивне? [Поради]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом