MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Карамельна епіляція
Карамельна епіляція
OlenkaДата: Пятниця, 14.04.2017, 00:06 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
В даний час епіляція за допомогою спеціальної карамельної пасти користується великою популярністю. Існує кілька причин підвищеного попиту чимало, в тому числі відсутність врослих волосків і допустимість застосування на початковій стадії варикозу. 

Карамельна епіляція бікіні, пахв і інших областей має протипоказання і свідчення, і відрізняється рядом переваг. Так, наприклад, дана процедура не рекомендується тим, хто не переносить деякі компоненти карамельної суміші, а також страждають від цукрового діабету, серцево-судинних захворювань, вірусних інфекцій. Також позбавлятися від небажаних волосся подібним способом не варто тим, у кого дуже багато бородавок і родимок, запалена шкіра або запущене варикозне розширення вен. 

Перевагами такої методики видалення небажаних волосся фахівці називають відсутність опіків, набряків, подразнень і розтягувань шкіри, легкість застосування карамельної пасти, мінімальний рівень хворобливості, відсутність обмежень по довжині волосків і необхідності подальшої обробки шкіри спеціальними засобами, які перешкоджають росту волосся. 

Дана процедура (так само, як і будь-яка інша косметологічна процедура, включаючи манікюр, педикюр, чистку обличчя тощо) здійснюється в кілька етапів. Перш за все, проводиться підготовка шкіри до подальших маніпуляцій. Шкіра обробляється спеціальним знежирюючим очищує тоніком, а після покривається тальком. Тальк сприяє рівномірному розташуванню карамельної пасти, яка наноситься впевненими невеликими мазками, що супроводжуються несильними масажними рухами. 

Косметологи рекомендують використовувати карамельну пасту в тому випадку, коли волоски вже досягли 2 мм. У цьому випадку процедура виявляється найбільш ефективною. 

За звичаєм епіляція карамеллю виконується в зоні росту небажаного волосся на невеликих ділянках. Завдана паста проникає у волосяний фолікул і руйнівно впливає на нього. Волос гине тому, що позбавляється харчування. 

Видалення карамельної пасти здійснюється на передостанньому етапі. Зняття складу виконується шляхом різкого видалення складу проти зростання волосків. У результаті волосся видаляються разом з основою, що запобігає подальшому вростання волосків під шкіру. 

Залишилася, паста видаляється з поверхні шкіри за допомогою вологої серветки. Шкіра обробляється спеціальним живильним гелем, який не тільки живить і зволожує шкіру, але і перешкоджає зростанню подальшого волосся. 

Зазвичай процедура триває не більше п'ятдесяти і не менше тридцяти хвилин і не доставляє ніяких неприємних відчуттів. Більше того, процедура не тільки дозволяє позбутися від небажаних волосся, а й позитивно впливає на шкіру. 

Компоненти, що входять до складу пасти (наприклад, мед), тонізують і зміцнюють шкіру, а також надають антисептичну і протизапальну дію. 



Після видалення волосся за допомогою карамельної пасти не рекомендується протягом декількох днів приймати сонячні процедури. У день епіляції не можна використовувати лосьйони або інші засоби для шкіри, що містять спирт.
Прикріплення: 9626000.jpg (60.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Карамельна епіляція
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом