MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Епіляція в зоні бікіні власноруч
Епіляція в зоні бікіні власноруч
OlenkaДата: Пятниця, 14.04.2017, 00:10 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Методів для епіляції в області бікіні дуже багато. Тільки після одних йде моторошне роздратування, а після інших волоски неприємно вростають в шкіру. Що виглядає так само не естетично. Тому багато хто не довіряють цю процедуру навіть фахівцям і проводять її самостійно вдома.



У домашніх умовах можете спробувати епіляцію області бікіні звичайними машинками електроепілятором. Доведеться потерпіти. Процедура не з приємних. Спочатку, зону бікіні треба розпарити, наприклад, прийняти ванну. Після цього шкіру варто знежирити і продезінфікувати. Тільки потім можете сміливо приступати до епіляції. Волоски треба вищипувати проти росту волосся. Щоб не було так боляче, спробуйте шкіру трохи натягувати.

У висновку місце епіляції області бікіні знову обробіть розчином, що містить спирт або спеціальними засобами, призначеними саме для постепіляціонного періоду. Тільки не прагніть відразу зону бікіні кутати в одяг. Дайте їй годинку подихати. Ефект від елекроепілятора триватиме до півмісяця.

Епіляція області бікіні в домашніх умовах з ваксингом, знайомі всі. Це епіляція області бікіні за допомогою смоли, воску, цукру, і інших народних рецептів. Сьогодні найчастіше застосовують віск. Цей метод більш всіх осучаснений. Віск нагрівають і кладуть на шкіру, коли він застигає його різким рухом знімають разом з волосками. Розрізняють холодний, теплий і гарячі віск.

Сама безболісна епіляція це ваксинг гарячим воском. Таким способом ви позбудетеся від докучливих волосків на місяць. Тільки врахуйте, процедуру з гарячим воском краще не робити самостійно, а звернутися до професіонала.
Шугарінг або епіляція цукром поширена менш, але викликає у людей великий інтерес. Якщо віск треба спеціально купувати, то цукор будинку є у всіх. Звичайно, можна використовувати суміш цукру і лимонного соку. Але найкраще, мед з міцними настоянками ромашки і шкаралупи волоського горіха. Ромашка дезінфікує, а шкаралупа, що містить йод, випалює волосяну цибулину.

Удома вам доступна і депіляція області бікіні. Видалення волосся для жінок, що бояться болю. Але зауважте, депіляція і менш ефективна. Вона видаляє волосся не з коренем, а тільки верхню видиму частину. Тому після таких процедур ви побачите знову з'явилися волоски досить скоро.

Механічна депіляція області бікіні в домашніх умовах. Для неї використовується звичайний бритва. Зробивши попереднє знежирення і дезінфекцію, ви збриває волосся, як радять багато фахівців, за їх зростанням. Потім обробляєте зону бікіні засобами після депіляції. І вже через кілька днів повторюєте процедуру, тому що з'являється жорстка щетина.

Хімічна депіляція області бікіні в домашніх умовах. Сьогодні існує безліч кремів для хімічної депіляції. Вони містять речовини, які не просто розчиняють видиму частину волосся, але і зачіпають шийку, проміжок між коренем і зовнішньою частиною волосини. Завдяки цьому на місці збритого волосся не залишається чорних крапок. Ви наносите хімічний склад на область бікіні. Після певного часу, лопаточкою легко знімаєте його разом з відпавшими волосками. Результат хімічної депіляції тримається приблизно тиждень.
Такий метод протипоказаний жінкам з надмірно чутливою шкірою. Особливо, якщо шкіра роздратована, запалена з якихось причин, на ній є незначні порізи, то краще утриматися від хімічної депіляції.

Хімічне знебарвлення діє, як знебарвлення волосся. У першу чергу на шкіру наносять освітлювач, а потім змивають. Волоски псуються, стають крихкими. Але це ще не все. Після цього протягом дня волосся треба протирати розчином з перекису водню і нашатирного спирту. Через деякий час вони висушуються зовсім.

Якщо ж ви все-таки хочете видалити волосся на більш довгий термін, то варто звернутися в косметологічні кабінети. Крім епіляції гарячим воском вам запропонують апаратні процедури, хоча і за більш високими цінами.
 
OlenkaДата: Четвер, 04.05.2017, 10:20 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Дівчата ваша реакція? Ви робите епілляцію в ынтим- місцях. Заходить ваш хлопець і бачить це .... 
Я один раз так нарвався, криків стільки було. Трохи пізди НЕ огріб відразу! (у відносинах 1.5 року). Ви все так реагуєте?
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Інтимна зона » Епіляція в зоні бікіні власноруч
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом