MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » Вибір презерватива.
Вибір презерватива.
girlorgДата: Четвер, 05.06.2014, 23:50 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
В умовах сучасної економічної кризи ціни на все значно виросли, само собою на контрацепцію теж. Колись за пачку презервативів (12 штук) платили 45-50 грн тепер потрібно заплати 100 і більше. Цікаво хто якими користутся contex durex lifestyles trojan. Чи можливо скоро доведеся переходити на українського виробника в часності perfekt. Висловлюйте свої думки будь-ласка.

 
girlorgДата: Пятниця, 21.11.2014, 16:25 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Презерватив - незамінна річ. У турпоході в ньому можна зберігати запальнички і сірники - відмінно оберігають від вологи. Можна використовувати як джгут, щоб зупинити кровотечу. Якщо тонеш, надувати презерватив - ось тобі і плавзасіб. Якщо його наповнити водою - можна рибок із зоомагазину додому принести або вогнище загасити. Коротше, виручає практично у всіх життєвих ситуаціях!
Всі ці переконливі доводи навів дружині мій приятель, коли вона виявила у нього в кишені упаковку цих чудодійних засобів.
Не переконав.
 
girlorgДата: Понеділок, 01.12.2014, 21:00 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
94% - ви тільки вдумайтеся в цю цифру! 94 % чоловіків брешуть про справжній розмір своєї гідності ! А розкрити таку страшну таємницю вдалося банальною статистикою продажів презервативів , так як лише 6% чоловіків купують гумові контрацептиви збільшених розмірів , все ж інші задовольняються стандартними і при цьому розповідають про свої придумані « ХХХL »."
Ха! Ха -ха! Хто тут нєудачнік???
 
girlorgДата: Четвер, 15.01.2015, 14:50 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 1717
ПРЕЗЕРВАТИВ: СПІВВІДНОШЕННЯ КОРИСТІ І ШКОДИ.

Необхідність вберегтися від Сніду і захворювань, що передаються статевим шляхом, не викликає сумнівів, але спосіб захисту нав'язувати не слід: кожен має право зробити вибір самостійно. Одні утримуються від сексу до шлюбу і зберігають вірність в ньому, інші покладаються на а раптом промине, треті воліють безпечний секс з презервативом. 

НАСКІЛЬКИ ВІН БЕЗПЕЧНИЙ?

Деякі чоловіки і жінки вважають, що презерватив заважає сексу, інші розглядають його використання як частину прелюдії (любовної гри), інші вважають, що фізичний бар'єр, а саме таким є презерватив, притуплює відчуття. Перевагою «притуплених» відчуттів можуть стати тривалі попередні ігри та «відстрочена» еякуляція, а недоліком - зниження сексуального збудження.

Популярність не пов'язана з безпекою?

У розвинених країнах презервативи є найбільш популярним методом контролю народжуваності. Так, 28% опитаних чоловіків (з числа одружених і користуються контрацептивами) покладаються на презервативи. У слаборозвинених країнах цей показник становить лише 6-8%.

В даний час популярність використання презервативів істотно варіює від країни до країни. Згідно з результатами соціологічних опитувань, частота застосування презервативів найбільш висока у Японії, де на їхню частку припадає 80% всіх використовуваних методів контрацепції.

Частота використання презервативів для профілактики захворювань, що передаються статевим шляхом (ЗПСШ), також варіює.

До речі про безпеку: Всесвітня організація охорони здоров'я констатувала, що використання презерватива знижує ризик зараження ВІЛ на 90%; Міжнародна федерація планування сім'ї (IPPF) - приблизно на 70% порівняно з незахищеним вагінальним статевим актом.

У 2000 році Агентство міжнародного розвитку США, Управління з контролю за продуктами і лікарськими препаратами США (FDA), Центр по контролю і профілактиці захворювань США і Національний інститут охорони здоров'я США, відповідальні за рекомендації по дослідженню і використанню використання презервативів з'ясували наступне: презерватив знижує ризик зараження ВІЛ/Снідом на 85%.

З тих пір було проведено чимало досліджень, присвячених цій проблемі. З них можна зробити кілька загальних висновків, як позитивних, так і не дуже. Навіть з'явилися нові дані про недостатню ефективність презервативів щодо ВІЛ-інфекції. Не підтвердилася інформація про повної ефективності презервативів при гонореї і хламідіозі.

В даний час є відомості про те, що ризик зараження при використанні презерватива при анальному сексі вище, ніж при вагінальному. Немає доказів повної ефективності презерватива для запобігання інфікування ВІЛ

У свою чергу, з'явилися повідомлення про ефективність презервативів для запобігання зараження генітальним герпесом і папіломавірусною інфекцією статевих органів. Слід зазначити, що ступінь ризику залежить як від якості кондомів, так і від дотримання правил і частоти їх використання, а також від умов зберігання самого виробу .

Еволюція виробу))))

Історія презерватива налічує не менше чотирьох століть. За деякими даними, презервативи використовували ще в давнину - в Стародавньому Римі і Єгипті. Презервативи виготовляли з самих різних, часом досить несподіваних матеріалів.

Сучасні презервативи найчастіше виробляють з латексу, хоча використовують і інші матеріали, наприклад, поліуретан. Презервативи з латексу виявилися тонше і міцніше, ніж застосовувалися раніше «моделі» з гуми. На відміну від гумових, вони могли зберігатися до 5 років, а не 3 місяці, а їх виробництво було більш безпечним в технологічному аспекті.

Поліуретан краще проводить тепло, менш чутливий до температурних коливань і ультрафіолетового випромінювання, тому вимоги до зберігання презервативів з цього матеріалу менш жорсткі, а термін - триваліший.Кращі поліуретанові презервативи в 3 рази тонше звичайних латексних (товщина стінки поліуретанового презерватива - у середньому 20 мікронів). Поліуретан сумісний з мастилами на основі масел, на відміну від латексу, не викликає алергії і не має запаху. Але поліуретанові презервативи менш еластичні, ніж латексні, легше зісковзують або рвуться, при цьому коштують дорожче.

Будьте мудрими, застосовуйте запобіжні міри у сексі.....
 
OlenkaДата: Середа, 28.01.2015, 16:02 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Народ, хто вже користувався презирвативами Durex real feel. Чи справді з ними відчуття реальні?
 
OlenkaДата: Пятниця, 13.03.2015, 19:01 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Купляв для свого друга презервативи в аптеці, ну а молода продавщиця до мене:"Гаряча нічка буде?)". Я у відповідь:"Та це для друга...".Так сумно і соромно мені не було ніколи.
 
OlenkaДата: Понеділок, 16.03.2015, 00:17 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Чи захищають презервативи від венеричних хвороб?

Презервативи Це питання мучить багатьох молодих людей , особливо наслухавшись і начитавшись всяких страшилок і чуток про ВІЛ- інфекцію ( СНІД). Число СНІДофобія ( хворих психічним захворюванням - боязню захворіти на СНІД ) неухильно зростає і в десятки тисяч разів перевищує число людей, що мають набутий імунодефіцит і носять вірус , його викликає . Поспішаю їх заспокоїти. Згідно єдиному в світі широкомасштабного дослідження американських вчених Інституту здоров'я (USA) , проведеним у 1998 - 2000 рр. . доведено , що ВІЛ- інфекція не передається при правильному використанні презерватива. Хоча , за великим рахунком , ВІЛ передається при одноразовому незахищеному статевому контакті лише в 0.1 % випадків при контакті з ВІЛ -інфікованим партнером і в 0.0001 %, якщо ВІЛ- статус статевого партнера невідомий. ( Ризик зараження ВІЛ інфекцією без використання презерватива) . Також в ході дослідження , встановлено, що презерватив надійно захищає і від гонококової інфекції. Щодо інших статевих інфекцій , жаль , вчені не знайшли чітких доказів .
Від яких інфекцій не захищає презерватив

Презерватив не захищає від інфекцій , локалізація яких може знаходитися поза зоною захисту презерватива. це :
- Сифіліс
- Генітальний герпес
- Папіломавірусна інфекція
- Контагіозний молюск
- Лобковий педикульоз
- Короста
- Тропічні ЗПСШ (м'який шанкр , донованоз , венерична лімфагранулема )

Основне призначення презерватива - це оберігання від небажаної вагітності - хоча є інформація ВООЗ ( Всесвітньої організації охорони здоров'я ) , що при регулярному використанні презервативів в перебігу року у 5-8% пар все одно настає вагітність . Презерватив може виявитися неефективним при неправильному його зберіганні в торговельній мережі. Для збереження цілісності латексу необхідний певний температурний режим і певна вологість навколишнього середовища. Презервативи мають термін придатності.
Нові дані про ефективність презервативів

Минуло 7 років з моменту опублікування нашумілого доповіді чотирьох урядових агентств США ( Агентства міжнародного розвитку США , Управління з контролю за продуктами і ліками , Центру контролю захворювань , Національного інституту охорони здоров'я ) "Наукові докази ефективності використання презервативів для запобігання зараження ЗПСШ " . За цей період було проведено чимало досліджень , присвячених цій проблемі . З них можна зробити кілька коротких висновків , як і радісних так і сумних. У порівнянні з доповіддю робочої групи 2000 з'явилися дані про неповну ефективність презервативів щодо ВІЛ інфекції.
Не підтверджуються дані про повну ефективності презервативів при гонококової інфекції.
Також як і в доповіді не підтверджується повна ефективність захисту презервативів від хламідійної інфекції.
Зате з'явилися повідомлення про ефективність презервативів для запобігання зараження генітальним герпесом і папіломавірусної інфекцією для жінок.
Ризик зараження при використанні презерватива при анальному сексі вище , ніж при вагінальному .
Немає доказів повної ефективності презерватива для запобігання інфікування генітальними мікоплазмами .
Вибір презерватива не є визначальним для його ефективності .
 
OlenkaДата: Вівторок, 03.01.2017, 14:45 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Мій член боїться презервативів, як тільки відкриваю пачку, він відразу падає і в подальшому самі розумієте( Тільки но відкидаю їх в сторону мій голем знов твердіє на камінь. В стосунках 3 роки, секс завжди без захисту. Порадьте шо робити, хочеться ще а мадам моя боїться бо там могло щось залишитись
 
OlenochkaДата: Понеділок, 16.10.2017, 14:20 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4514
Але я вже розумію, нащо робити такі презервативи - на те, щоб ти гроші витрачав надурно, синку))
В тому місці, де ті реберця труться, розташовані звичайні собі м'язи, а
не суцільна ерогена зона. Ти от візьми пральну дошку стару з реберцями і
по руці себе повози довгенько - от таке відчуття, марудне.
Звісно, якщо ти збудиш дівчину до сказу,їй видаватиметься що скрізь
круто, але загалом то фігня повна, рекламна фішка. Або ж дівчина буде
казати що їй все сподобалось, щоб не образити, ти ж старався)
Мене приміром ті реберця люто бісять. Та й взагалі презервативи бісять,
не люблю їх. Хіба тіщо світяться - прикольні, поржати можна)))

 
OlenochkaДата: Пятниця, 30.03.2018, 09:49 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4514
Не знаю з приводу українського виробника, але надаю перевагу тому ж дюрекс.
 
OlenochkaДата: Середа, 11.04.2018, 23:40 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4514
Цитата
Конгрес феміністок у Лос-Анжелесі.
Порядок денний - вибір презервативів та контрацептивів.
Слово бере американка: "Я використовую виключно медпрепарати фірми <NNNNN>".
Наступна японка: "Користуюсь тільки презервативами японського виробництва, фірми <ZZZZZZ>".
Представниця СНД: "Ми з чоловіком завжди використовуємо звичайне ведро, будь-якого виробництва".
Усі в шоці, безліч здивованих вигуків "Як??.. Поясніть?..".
Та: "Усе геніальне просте: чоловіка маю зросту невеликого, тому підчас сексу зі мною він стає на відро.
То ж у потрібний момент ведро з-під нього я вибиваю ногою, - це працює, гарантія стовідсоткова"
 
OlenochkaДата: Понеділок, 28.05.2018, 20:38 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4514
Кажу коротко: використання презервативу є гріх, як і інших засобів протизачаття. Так каже церква. А хто хоче, може сперечатися і непогоджуватися - це справа житейська.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 16.10.2018, 21:45 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4514
Мені взагалі навіть важко уявити, якими засобами користується молодь? Такі ціни високі, а секс же має бути захищенним! Мабудь у інфекціоністів з'явилося більше роботи.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 20.03.2020, 16:33 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4514
Цитата
Є нормальні презервативи,які добре зберігають відчуття....не купуйте дешеву хуйню і буде вам щастя...а з випадковим партнером це просто необхідно...
 
knopaДата: Понеділок, 03.08.2020, 10:17 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 763
День презерватива: 10 цікавих фактів про “гумовий виріб №2”Напередодні свята закоханих у 40 країнах світу відзначають День презерватива.

13 лютого – Міжнародний День презерватива. Ця дата увійшла у світові календарів, починаючи з 2007 року. Зазвичай у цей день проводять просвітницькі заходи для профілактики ВІЛ/СНІД під час статевих контактів. Пропонуємо Вашій увазі добірку цікавих фактів про “гумовий виріб №2”, адже саме так його колись називали у Радянському Союзі:
1. Частота використання презервативів найбільша у Японії. Там вони складають 80% усіх використовуваних контрацептивів.

2. Згідно з легендою, на міфічного царя Криту Міноса було накладено прокляття – у його спермі були змії та скорпіони. Відтак, Мінос, за легендою, щоб захистити свою партнерку, свою партнерку від рептилій та комах, зробив презерватив із козлячого сечового міхура.
3. У Швейцарії почали випускати презервативи невеликих розмірів для підлітків 12-14 років. Таке рішення було прийнято після дослідження, в ході якого з’ясувалося, що підлітки у віці 12-14 років займаються сексом набагато частіше, ніж це робили їхні однолітки в 1990 х роках, а звичайні презервативи для них завеликі.
4. Виявляється, презервативи потрібні не тільки для сексу. Іноді цей шматок латексу може врятувати життя. Якось туристка, подорожуючи Карибським морем, будучи не зовсім тверезою, впала за борт.
Єдине, що врятувало її – коробка з презервативами. Витягуючи їх, вона побудувала своєрідний рятувальний круг. Через два дні її врятував проїжджаючий корабель.
5. У кожній країні презервативи мають свою другу назву. Так, у Німеччині контрацептив називають “парижанином”, у Сполучених Штатах – це “шапочка Джиммі”, в Італії – “рукавичка”, у Франції – “англійська капюшон”, у Південній Африці – “французьке лист”, у Лівані – “пальтечко”. У Радянському Союзі презерватив продався в аптеках під назвою “гумовий виріб №2” і коштував він тоді 2 копійки.
6. Бум презервативної індустрії виник під час Великої депресії, яка накрила США наприкінці 20-их років минулого століття. Тоді в країні продавала до півтора мільйона презервативів за день. Тоді знову стали популярними старі гумові, а не новомодні латексні контрацептиви. Гумові, звісно ж були менш комфортними, але їх можна було використовувати багаторазово, а під час глибокої фінансової кризи це було дуже важливим фактором економії.
7. У 2005 році в Белграді учасники акції на підтримку безпечного сексу натягнули 18-метровий презерватив на один із пам’ятників у місті. В результаті вони були оштрафоровані за “несанкціоноване зачохлення пам’ятника”.
8. На Близькому Сході презервативи використовуються рідко і лише деякі. Ісламська релігія заперечує всі засоби контрацепції. Але використовувати презервативи не за призначенням, поки ніхто не відміняв. Відтак, люди на Близькому Сході винайшли інший спосіб використання презерватива – селяни переносять у них воду. Презервативи також розтягують між шарами бетону для додання даху водонепроникних властивостей.
9. Для того, щоб вберегти зброю від потрапляння піску, американські солдати часто під час військових операцій натягували презервативи на дула автоматів.
10. Бразильський художниця та скульпторка Адріана Бертіні набув популярності завдяки тому, що вона створює скульптури із презервативів, а також створює із них одяг. У художниці є багато шанувальників надзвичайного таланту. Сама Адріана каже, що вважає презерватив дуже цінним матеріалом для створення шедеврів.

День презерватива: 10 цікавих фактів про “гумовий виріб №2”
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » Вибір презерватива.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом