MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » Презерватив застряг всередині мене [Порада] (Якщо презерватив застряг всередині вас, ви можете завагітніт)
Презерватив застряг всередині мене [Порада]
girlorgДата: Понеділок, 12.01.2015, 17:16 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717


Цитата
Я в паніці просто зараз. Мій хлопець і я займалися сексом. Ми завжди використовуємо презерватив, але цього разу...Ми двоє не можемо зрозуміти що сталося , що, коли він витягнув, презерватив він залишився і застряг всередині мене. Він не кінчив в презерватив, але теж почав хвилюватись через це. Чи можливо, що я могла завагітніти і яка ймовірність цього ? І що робити, якщо це трапиться ще раз?
Я хочу похвалити вас за те що ви вже використовуєте презерватив,і добре що він не кінчив в нього. Хоча презервативи дуже ефективні, але вони не є ефективними на 100 відсотків, так що це завжди гарна ідея, щоб мати додатковий захист, особливо якщо ви вже нервуєте з приводу сексу.

Повернемося до Вашого запитання. Доброю новиною є те що ви вже відреагували на це швидко,ви ще можете спробувати кілька способів щоб запобігти вагітності. Хоча це і невеликий шанс завагітніти, ви все одно повинні прийняти після цього в ранці таблетку.
Ви можете приймати таблетку до 72 годин після сексу, хоча чим раніше, тим краще. Ранок після таблетки має кілька дратівливих побічних ефектів, але якщо це запобігає вашії вагітності, воно того варто, чи не так?

Наступного разу коли порветься презерватив  презерватив, будьте готові, і не хвилюйтесь завчасно. Як тільки ви зрозумієте, що він застряг там, потрібно лягти на спину, р
озслабитися, і обережно спробувати витягти його з себе. Розставивши широго ноги вам удасться лекше його дістати.Ваш хлопець може допомогти зробити вам це.
Презерватив сам не розчиниться у вашому тілі, потрібно його витягнути щоб він не викликав інфекцію .(щоб він довго не залишався там всередині).


Якщо ви не хочете завагітніти, я раджу вам використовувати протизаплідні таблетки,якщо з вами станеться такий казус. Вони дадуть вам більше гарантій що ви не завагітнієте, так що ви зможете бути спокійною замість того щоб турбуватися. І будьте обережні при використанні презервативів: вони рвуться або злітають. Переконайтесь що Ваш хлопець купляє правельний розмір. Піклуйтесь про себе.
 
OlenkaДата: Вівторок, 20.01.2015, 15:07 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
їх придумали щоб люди могли спокійно займатись сексом, та не задумуватись про дітей.
 
OlenkaДата: Понеділок, 02.02.2015, 14:55 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Купляв мій мч презервативи у аптеці я стояла збоку, продавщиця йому продавала і посміхалась до мене) ахахах і смішно і так стидно. Скажіть хтось так разом купляють презервативи чи окремо?
 
OlenkaДата: Неділя, 24.05.2015, 18:17 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
Таке питання, презерватив залишився там, спочатку навіть не могли знайти його, потім в душі вже вийшов, це рівноцінно сексу без презерватива? що робити?
 
knopaДата: Понеділок, 12.10.2015, 11:46 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 763
Нещодавно зазнала культурний шок. з колегами торкнулися теми запобігання, і хтось зронив, що є знайомий, в селі живе, і він вдавався до допомоги звичайного целофанового пакета, тобто використовував його як презерватив, і типу у них багато хто так робить. Це, бл * ть, взагалі за межами здорового глузду. анонімно
 
OlenkaДата: Субота, 10.09.2016, 05:52 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Хочу вам розказати який я лох.
Місяць назад познайомилась з хлопцем. Нічо такий. Симпатичний,ну ми і замутили. Дійшло до того,що ми потрахались і тут він каже "я не можу знайти презерватив" Яким було моє здивування коли я знайшла його в собі. Ну просто ПІЗДЄЦ ТОВАРІЩІ! І звичайно ж у мене затримка почалась,зробила тест і вуаля - я вагітна. Висновок : сука хлопці,чуття трохи майте!
Оревуа :)
 
OlenkaДата: Субота, 12.11.2016, 16:26 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Вчора був секс з подругой ( у нас типу дружба з прівілегіями). я кончив,виймаю а презика нема. Він остався в ній такоє в мене перший раз. Кажу ну іди в аптеку, купляй шось, вона каже шо грошей нема, а в мене на зло тоже нема. Сьогодні вона йде до лікаря щоб їй все вийняли. Як думаєте так можна залетіти? Мені 19 і якось татом не готов бути ше.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 23.03.2018, 12:18 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4515
У мене був випадок коли презик порвався,причому сперма в піхві залишилася, ось це дійсно страшно було, погнав її в ванну, підмилась, таблетки приймати категорично відмовилася мотивуючи що негативно впливає на організм,у відповідь їй: Аборт ще гірше,вона ж Аборт робити не буду, нехай краще дитина від тебе буде...От тоді я реально так на очко підсів....і все це в 16 років(((( Зате радості було, коли в неї місячні почалися))))
 
OlenochkaДата: Понеділок, 17.09.2018, 16:57 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4515
Якщо презерватив лишився в піхві зі спермою, але не повністю а тільки половина презерватива, чи є ймовірність завагітніти у дівчини? 

Нічого там не буде, якщо він цілий
 
OlenochkaДата: Понеділок, 05.11.2018, 21:09 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4515
Зазвичай ми зaймаємся сексом з коханим, включаєм тєлік, робимо голосніше так як в сусідній кімнаті спить бабуся (він з нею живе). Раз він захотів без презерватива: "Не хвилюйся, я встигну висунути". Під час нашого жорсткого сексу так все круто пішло, що він не витримав і кінчив в мене. "Вибач, не зміг стриматися ...". І в цей час в телевізорі з серіалу прозвучали гучні оплески і улюлюкання. Ну, тепер бабусі хоч бyдет з ким нянчитися і не нудно жити
 
АнонімноДата: Середа, 05.06.2019, 06:07 | Повідомлення # 11





Ситуація аналогічна,застряв презерватив,я витягла самотужки.Але є питання,а якби витягти не вдалось,як далеко він би міг застрягнути?

Повідомлення відредагував Olenochka - Середа, 05.06.2019, 08:52
 
OlenochkaДата: Середа, 05.06.2019, 09:00 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4515
Анонімно, Він може бути дуже глибоко всередині, не дістати навіть пальцями.
 
АнонімноДата: Четвер, 27.01.2022, 09:15 | Повідомлення # 13





Olenka, презерватив з спермою залишився в піхві на половину член достав без нього а потім і його акуратно чи варто хвилюватись?

Повідомлення відредагував Olenochka - Четвер, 27.01.2022, 11:55
 
OlenochkaДата: Четвер, 27.01.2022, 11:55 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4515
Анонімно, якщо не протекло то не варто!
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » Презерватив застряг всередині мене [Порада] (Якщо презерватив застряг всередині вас, ви можете завагітніт)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом