Olenka | Дата: Вівторок, 13.12.2016, 04:49 | Повідомлення # 1 |
| Привіт, Мій хлопець хоче зайнятися сексом, і він сказав що міг би напісяти в мене після, щоб убити сперму аби не завагітніти. Я не думаю, що це безпечно? І чим це грозить для мене???
Смачна липка сперма, яка виходить з пеніса у хлопців при евакуляції, може жити в теплій, вологій піхві до п'яти днів. В той час як сперматозоїди чутливі до кислих речовин, таких як сеча. Після того як його сперма потрапить всередину вас, немає жодного безпечного способу, щоб змити її. Навіть якщо він помочиться в середину вас, адже сеча не містить сперміциду.
Крім того, якщо мочитися всередину,то це загрожує вам серйозними інфекціями. Його сеча включає в себе різні відходи оршанізму, які можуть серйозно порушити баланс вашої піхви, матимеш більшу схильність до дріжджових інфекцій, інфекції сечових шляхів та навить гірше, інфекція нирок. Бактерії в сечі можуть підплисти до вашої нирки і атакувати їх. Це боляче....
І нарешті, до найстрашньої частин вашого питання: чому Ви не використовуєте презерватив? Можливо, він хоче обдурити вас заставивши думати, що сечовипускання-це форма контролю над народжуваністю? Ви не тільки маєте загрозу вагітності а і підхопити також інфекцію. Якщо він не хоче використовувати презерватив, будь ласка утримайтеся від сексу з ним — тільки з хлопцем який дійсно піклується про вас та ваше життя варто іти на такий ризик.
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 20.12.2016, 18:04 | Повідомлення # 2 |
|
|
|
| |