MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » Презервативи (гандони) – що потрібно знати (ковпачок,запобідник,кондом,презік)
Презервативи (гандони) – що потрібно знати
OlenochkaДата: Понеділок, 14.08.2017, 22:08 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Теоретично про презервативи ми знаємо все, що потрібно. На практиці, наш досвід зводиться до того, що "латекс" захищає від вагітності і хвороб. Добре було б трохи розширити кругозір і дізнатися трохи більше..



Одна історія

Але зовсім кусок! Не кожен знає про те, що презервативи, не тільки популярні в наш час, цей винахід також відомий вже протягом сотень років. Не завжди, він виглядав так, як сьогодні. На початку, в якості захисту насадки на пеніс використовувалися... з слизової кишківника тварин.
Так, це звучить ужасно чи не так? Нам залишається тільки  радіти, що сьогодні все ціе виглядає зовсім по-іншому.

На скільки ефективний?

Багато підлітків приймають як належне, що використання презерватива-це 100% захист від вагітності та захворювань. На жаль, не до кінця так.При правильному використанню призерватива шанси на те, що сперматозоїд проникне через латекс є насправді близький до нуля. Але проблема полягає в тому, що ті хто користується ними часто роблять дрібні помилки, через які можливе запліднення. Саме тому ризик виникнення вагітності при використанні презервативів оцінюється приблизно на 5-15%. Іншими словами, 5 до 15 на 100 жінок, що займаються сексом з використанням презервативів бачить в кінці місяця дві рисочки на тесті на вагітність.Якщо мова йде про можливість зараження вірусом ВІЛ,- то фахівці оцінюють цей захист як хороший, вони дають більше 80% ефективності.  Помилки при використанні презервативівЩоб не привести до збільшення ризику запліднення слід уникати стандартних помилок. Переконайтеся, що ти не робиш їх.

Презерватив після терміну придатності

Дуже рідко ми перевіряємо, чи презервативи які ми збираємося використовувати, не перевищили терміну придатності. А це дуже важливо! Прострочена гума набагато легше тріскає, а в деяких випадках це питання днів а не.. років.

Презерватив за розміром

Стандартні гумки, тобто ті які ви купуєте в кіоску або аптеці призначені для чоловіків зі своїми шишками середнього розміру. Але якщо ви знаєте, що ваш статевий член (або пеніс вашого партнера), є більший або менший стандартного, то доведеться купувати в іншому місці. В іншому випадку презерватив буде тріскати або сповзати..



Неправильне зберігання

Носити презерватив в кишені протягом місяців, у портфелі, у рюкзаку...  На жаль, так зберігати не можна гуму це може призвести до її пошкодження. А далі... вже відомо.

Неправильне одягання

У багатьох випадках буває так, що жінка одягає презерватив на пеніс партнера. В цьому немає нічого поганого, якщо...у неї немає дуже довгих нігтів, якими може зробити царапину. А це вже достатньо, щоб сперматозоїди потрапили туди, куди хочуть.

Одягання в невідповідний час

Презерватив повинен бути створений до введення статевого члена в піхву – це проста і коротка інструкція. На жаль, багато хто з нас просто не любить любити "гумі". Вона має характерний запах, зменшує інтенсивність відчуттів – дехто хоче одягати презерватив прямо перед еякуляцією. І тут нажаль, ми можемо здивувати себе результатом таких експериментів. Фахівці відзначають, що вже перед повним еякуляцією відбувається викид речовини, що містить невелику кількість сперматозоїдів. А для зачаття, як відомо, досить лише одного.

Якщо ви не любите презервативи....

Небажання презервативів не є чимось новим або дивним, але для багатьох це необхідність. Варто пам'ятати про різні варіанти. Якщо дуже сильно заважає вам запах латексу, то вибирайте презервативи з ароматом полуниці або малини. Для різноманітності вражень можна взяти гумки з пухирцями, а в цілях підвищення ефективності гумки – ті, що одночасно з сперміцидом. Варто також згадати про презервативи для чоловіків з передчасною
еякуляцією, яка відбувається особливо часто у людей у віці до 25 років.

 
OlenochkaДата: Пятниця, 25.08.2017, 02:23 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4515
Презервати́в — засіб чоловічої контрацепції бар'єрного типу. Є непроникним для сперми чохолом, який надягається на ерегований статевий член. Використовується для запобігання вагітності і захворювань, що передаються статевим шляхом (ЗПСШ), хоч і не дає 100 % гарантії. Сучасні презервативи найчастіше виготовляються з латексу, хоча використовуються і інші матеріали, наприклад поліуретан.

Хто має носити презерватив ,хлопець чи дівчина ?

Це діло кожного....
Моя думка така, що дівчина взагалі не має мати одноразових статевих стосунків.. але про свою безпеку має піклуватись обидві сторони...Хто веде таке легковажне життя обовязково має з собою носити захисні засоби, щоб не було ні в кого "зламаного життя". Взагалі це дуже спорна тема...Все залежить від самих людей, виховання і їхньої поведінки...

 
OlenochkaДата: Середа, 04.10.2017, 16:47 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4515
Останні пів року користуюсь Долфі. Не можу сказати, що маю величезний досвіт і багато з чим порівнював, але на разі задоовлений.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 10.10.2017, 09:53 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4515
Взагалі не бачу жодної різниці в презервативах дорожче 10 грн за штуку. Хоч вони по 10 грн, хоч по 30грн. Все інше - це вже маркетинг, країна-виробник та все подібне. Тому самий оптимальний для мене варіант - це контекс та долфі. Плюс останніх це те, що їх завжди виготовляють на одній фабриці, тому вірогідність підробки мінімальна.
 
OlenochkaДата: Середа, 09.05.2018, 22:49 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4515
Я вважаю, що durex дуже надiйнi та зручнi
 
OlenochkaДата: Неділя, 08.07.2018, 17:28 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4515
Десь читав історію про те як ВООЗ "проповідувала" презервативи в одній африканській країні де на Снід хворі під 90% населення, роздавали задурно. А за ними буквально по п'ятах їздили святі місіонери і розказували бідним неграм про казани з смолою і інші кари які чекають на тих хто використає цей диявольський винахід. Тепер то перша країна в світі забруднена невикористаними презервативами

Прикріплення: 4457998.jpg (54.4 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Цнотливість » Контрацепція » Презервативи (гандони) – що потрібно знати (ковпачок,запобідник,кондом,презік)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом