MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Історії про кохання
Історії про кохання
girlorgДата: Неділя, 09.09.2012, 22:21 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
До дня закоханих він присвятив своїй кохані черговий вірш. Він майже щодня присвячував їх вірші, дарував квіти і балував кавою у ліжко. У цьому житті він найбільше хотів вразити її великі зелені очі, в яких так часто стрибали бісики і з яких ніколи не зникало щось таке рідне та дитяче. У нього не було грошей на дорогі подарунки, тому щодня він дарував їй частинку своєї душі.
Уже рік минув відтоді, як він її знайшов. Тоді він повертався додому, далеко не найкращий студент, у якого голова була забита лише невдалою сесією. Друзі не раз намагались познайомити цього дивакуватого юнака з якоюсь дівчиною, але він щоразу розчаровувався у собі. Та якось чекав на тролейбус, повертаючись з пар, і просто підійшов до дівчини, що стояла поруч щоб запитати котра година… Раптом в середині щось йокнуло, почало приємно пекти у грудях… А дівчина усміхнулась і зайшла в не потрібний йому тролейбус, тоді він злякався за неї вперше – рвонув їй у слід. Тоді вони й познайомились. З того лютневого дня беріг її наче зіницю ока. Тоді ж повірив, що перед днем закоханих кохання знаходить тих, хто його чекає.
Вона вимагала лиш єдине – щоночі шепочучи бажати йому солодких снів. Її цілком влаштовувала роль коханки (так, саме коханки, бо вона тонула в його пристрасті) та музи. І не потрібне було шикарне весілля чи будь-які інші умовності – вона просто хотіла шепочучи бажати йому солодких снів. Її ще ніхто так не цілував, як дивакуватий юнак, що присвячував їй вірші. Вона ще ніколи не бачила щоб кохання було так гарно. «Я люблю тебе! І це так гарно….» - найчастіше зривалось з її тонких уст.
І от тепер він прокинувся першим, приготував їй улюблену каву з кардамоном і поцілував наче вперше. Ранкові обійми, посмішки та секс. Мабуть, так виглядає кохання. Хто казав, що воно має бути сповнене переживань та обіцянок? Коли любиш не обіцяєш, а просто любиш – ніжно, чесно та до божевілля…
Вона одягнула куртку, він замотав її теплим плетеним шарфом і поцілував у скроню. Як тільки зачинились двері,він почав готувати їй романтичний сюрприз – хотів подякувати за їхній спільний рік…
Він ще не знав, що дорогою в універ їй стане погано. Що вона сильно замерзне у його улюблені руки, що з універу її забере швидка. Він готував для неї гарний вечір. У його очах не було нічого крім її образу…
Він ще не знає, що йому доведеться йти за нею у лікарню, а потім відпоювати її теплим чаєм.
Він ще не знав, що вона вагітна і що вона до смерті боїться про це йому розповісти…
Вона ще не знала, що тепер набуде статусу нареченої.
Вони ще не знали, що в цей день дізнаються найкращу новину у їхньому спільному житті. Тепер це точно кохання. Він ще не знав, що тепер він присвячуватиме вірші не тільки їй, тепер він писатиме вірші для них обох…
 
лілія3Дата: Вівторок, 18.09.2012, 18:21 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 10
Романтика, яка тривала щодня....Кохання не вимірюється грошима, якщо це, звичайно, кохання. Коли ми кохаємо, ми піклуємося про свою половинку, робимо приємні сюрпризи, хочемо, щоб їй було добре. І ось, Бог подарував їм найбільший подарунок-ДИТИНУ, плід їхнього прекрасного кохання, якого вони не надіялися отримати. Це прекрасно..Вірші-це дійсно гарно, коли хлопець пише для тебе вірші. Кожна дівчина мріє, щоб її коханий читав їй вірші...Тому, будьте щасливі, як герої цієї історії =))))
 
OlenkaДата: Субота, 17.01.2015, 15:24 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Кохання – це завжди добре. Як приємно бачити людей, які кохають одне одного. Але, скільки треба пройти свого життєвого циклу, щоб зустріти саме свою половинку яка буде любити Вас, а Ви у свою чергу будете любити її.
Та не все так просто. Існує ще така річ як НЕРОЗДІЛЕНЕ КОХАННЯ.
Вроді не проблема, але так здається на перший погляд. Деколи нерозділене кохання може привести людину до схилення, а найгірше до самогубств. Скільки таких випадків було в світовій практиці.

Цією проблемою страждають переважно молоді люди, особливо у віці від 15 до 25 років. Після 25 у людини вже пробуджується почуття свідомості. Навіть кажуть: «Що я із—за якоїсь коханої людини буду страждати? Переживу». У молоді так просто цього не позбудешся.

Приклад, любиш ти дівчину, а вона кохає іншого. І якими знаками уваги ти її не обділюєш та нічого не виходить. Те саме і з дівчатами. Хлопець зустрічається із конкретною дівчиною, а навіть не знає, що його любить дівчина поруч.

Людина, яка кохає напевно кожна не може пояснити чому виникає таке почуття. От закохався і все. Не може людина нічого із цим поробити.

Вроді потім зустрічаються, а потім бац і пройшла любов зів’яли помідори. Деяким все рівно, а є люди що після цього страждають довго.

Якщо тобі подобається якась людина, то варто все-таки зрозуміти чи це справді кохання чи так захоплення на один день. Тому що коханець для сексу і дійсно кохана людина – це зовсім різні речі. Це потрібно розуміти. Та це людина починає розуміти лише коли в неї відбувається певний досвід і вона досягає певного віку.

Ну кохаєш ти людину, а вона тебе ні. Мучишся, страждаєш, а що толку. Не кохає вона тебе, то потрібно змиритися.

Як казала якась мудра людина: «Рани загоюються». Потрібно себе перебороти і постаратися забути колишню любов. Я знаю, важко та потрібно. Бо якщо Ви не змиритися, то можете собі наробити шкоди.

А є деякі люди, що ідуть до об’єкта свого кохання і кажуть я собі щось зроблю. Так роблять лише слабовольні люди. Любить вона(він) другого(другу) то змиріться. Що мало людей є на світі. Ви навіть не побачите як зустрінете новий об’єкт кохання.

Якщо важко забути попередню, то розвійтеся, поїдьте десь, подумайте, накрайняк не спілкуйтеся із цією людиною, щоб вона Вас знову не навіювала.

Саме нормально – це залишатися друзями, а якщо ні, то допомагати цій людині, відноситися до неї добре. Це вибір людини і ніхто не може на нього вплинути.

Насамкінець я скажу золоту фразу: «На всякий товар є свій покупець». Так що не треба зациклюватися тільки на одній людині і не вбивати себе алкоголем чи самогубством. Це лишнє. Цим Ви нічого не доб’єтеся.
 
OlenkaДата: Субота, 17.01.2015, 15:24 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
• Вчені відкрили що " біль від кохання" може бути і фізичним. Виглядає це приблизно так: в серці відбувається спазм і в грудній клітці затискається нерв , затікає і стискається ще більше ... звідси і з'являється справжня біль.

• Поняття « дружнього сексу » стає нормою серед сучасної молоді. Під час опитування в Державному Університеті Вейна в США дві третіх студентів розповіли , що вступали в інтимний зв'язок без всяких зобов'язань , просто «по -дружньому »

• Поцілунок приводить в рух 29 ( в деяких джерелах - 34 ) м'язів обличчя: таке тренування є відмінною профілактикою зморшок

• Звичай поцілунку молодят наприкінці церемонії одруження прийшов до нас із Стародавнього Риму. Тоді він мав дещо інший сенс - весілля розглядалася як контракт , а поцілунок служив своєрідною печаткою , скріплюючою договір .

• У сучасній Саудівській Аравії , Ірані та Пакистані , дівчина , яка втрачає свою цноту до шлюбу , може бути покарана або вбита разом зі своїм коханим.

• Під час обряду вінчання наречений знаходиться по праву руку нареченої. Ця традиція сягає корінням у минуле , оскільки в своїй правій руці він має тримати меч , щоб захистити свою кохану.

• У державі Того, чоловік, що зробив комплімент жінці , зобов'язаний на ній одружитися.

• 28 січня 2002 американці Луїза Альмодовар і Річ Ленглі виграли конкурс на найдовший поцілунок , який тривав 30 годин 59 хвилин і 27 секунд.

• Пеггі Лінн з Хантінгтона , шт. Пенсільванія , США , народила дівчинку Ханну 11 листопада 1995р. , А другого з близнят , Еріка , - тільки через 84 дні (2 лютого 1996р. ) .

• У СРСР з листопада 1941 існував податок на бездітність , який становив 6 % від зарплати. Платили його бездітні чоловіки від 20 до 50 років і бездітні заміжні жінки від 20 до 45 років.

• Кожна жінка хоче бути справжньою красунею. Насправді це абсолютно ні до чого. Якщо вірити психологам , то чоловік , потрапивши в колектив симпатичних жінок , віддасть перевагу тій , в якій не буде нічого примітного. Звичайна зовнішність , на тлі красунь , приверне куди більшу увагу. Тому , якщо не можете похвалитися винятковою красою , то шукайте собі симпатичних подруг.

• Близько 85 % жінок носять бюстгальтер на розмір більше

• Партенофобія - це страх дів

• Перші презервативи вигадали єгиптяни за дві тисячі років до народження Христового , і зроблені вони був з кишки крокодила.

• Чим освітченіший чоловік, тим частіше йому сняться еротичні сни.

• Жінка в спідниці приваблює на 25% чоловіків більше , ніж в штанах !

• У 2006 році вчені довели , що сексуальне бажання у людей , страждаючих мігренню , на 20% більше , ніж у тих , хто страждає головними болями через тиск .

• Секс - найкращий і найбезпечніший спосіб розслабитися. Ефект від заняття любов'ю в 20 разів сильніше медичного наркотику валіуму

• Слово " лесбіянка " прийшло з грецького острова Лесбос , де жила поетеса Сафо , яка описувала в своїх віршах відносини зі своїми коханими жінками

• Найстаріший порнофільм - « El Sartorio » ( Аргентина ), виробництва 1907 року

• Як відомо , статевий акт спалює 200 калорій , що еквівалентно 15 - хвилинній пробіжці . Результати останніх досліджень показують , що любовні втіхи не тільки сприяють схудненню , але і значно знижують ризик виникнення серцевих захворювань

• Моделі поясів цнотливості " були різними . Дуже багато з них були зроблені з дорогоцінних металів - срібла , золота - і прикрашені красивим карбуванням і інкрустацією

• Думка , що навесні люди закохуються частіше , помилкова . Просто навесні людина перебуває в стані легкої ейфорії від розквіту і пробудження в природі. А гормони і сексуальність тут ні при чому. Вони однакові у всі пори року

• У мусульманських країнах (правда , в основному , у шиїтів ) теж є проституція . Вона може оформлятися як тимчасовий шлюб на одну ніч ( мут'а ) , який формально дає право на секс і махр ( «весільний подарунок» )

• У 1855 році житель Англії отримав право стати своїм же чоловіком . Або дружиною ? Одним словом , одружитися на собі• Більше 80 % зображень в мережі - голі жінки , а порнографії присвячена одна третина всіх запитів в пошукових системах

• Секс - природна і надійна профілактика старіння. Люди , які регулярно займаються емоційним , чуттєвим сексом , виглядають на 5 - 10 років молодше за своїх сумовитих однолітків. Це стає особливо помітно вже з 30-річного віку

• Секс покращує пам'ять і підвищує інтелектуальні здібності людини - екстремальний судинний стрес при оргазмі забезпечує доставку кисню навіть в найбільш застійні ділянки організму

• Секс покращує поставу , координацію рухів людини і тонус її шкіри . Вже тільки за станом шкіри можна судити про те , чи щасливий чоловік в особистому житті чи ні , а відбуваються всі ці поліпшення під впливом гормону тестостерону

• У місті Оксфорд , штат Огайо , жінкам заборонено з'являтися голими перед фотографічними або намальованими зображеннями чоловіків

• Середній чоловік стверджує , що мав секс з 7 жінками. Середня жінка приписує собі 4 партнерів. Справа в тому , що у чоловіків і жінок різна мотивація . У чоловіків мати багато напарниць вважається плюсом , а у жінок - навпаки. Тому вони й « запам'ятовують » кількість партнерів вони по- різному. Насправді , кількість приблизно однакова

• У столиці Угорщини Будапешті партнерам дозволено любити один одного тільки в темряві. Навіть якщо ви « займаєтеся цим» при світлі у власній квартирі - це все одно карається штрафом. Заборонено займатися любов'ю , в тому числі , і при світлі свічок або каміну. Залишається питання : хто це все контролює?

• Французи , яких всі вважають ідеальними коханцями , зовсім не схожі на свій стереотип . У сексі нащадки галлів консервативні. Любов'ю вони займаються в середньому близько 120 разів на рік , однак статевий акт триває всього 14 хвилин , включаючи попередні ласки

• Стародавні греки вважали Спарту дивною державою , особливо становище жінок в цій країні. Спартанки , хоч і не брали участь у війнах , були гранично емансиповані . З раннього дитинства вони в оголеному вигляді займалися фізкультурою разом з юнаками , грубили чоловікам і вступали з ними в суперечки , були сексуально розкутими - спартанки займалися сексом з будь-якими вподобаними їм чоловіками. Втім , приводу для ревнощів і не було - сім'ї в звичному розумінні цього слова у Спарті не було

• Обрізання ніяк не впливає на розміри члена. У США обрізають більше половини новонароджених. Іудеї обрізають члени немовлят на восьмий день життя , а мусульмани - у 13 років

• У Стародавньому Китаї абсолютно по- різному ставилися до чоловічого і жіночого гомосексуалізму. Перший вважався великим пороком і піддавався жорстоким гонінням , бо нічого розтрачувати чоловічу енергію Ян . А ось жіноча енергія Інь вважалася невичерпною , тому жінки могли витрачати її , скільки завгодно

• Явних заборон на секс під час менструації немає

• У деяких жінок може бути алергія на сперму

• В середньому людина за все життя витрачає на поцілунки 2 тижні

• На одну "звичайну" вебсторінку припадають 5 порно сторінок

• У жінок кофеїн підвищує статевий потяг

• У 2007-му році мером Кембриджа (Великобританія) був транссексуал

• Більшість фалоімітаторів випускаються саме в обрізаному варіанті

• Генофобія - страх сексу

• Ціна операції по збільшенню члена (на Заході) від 6000 до 20 000 доларів
• Як і чоловіки, жінки частіше дивляться на інших жінок, ніж на чоловіків

• Найпопулярніший смак їстівної нижньої білизни в секс шопах - вишня

• Член можна зламати

• Не всім подобається займатися сексом

• Після обрізання чоловік може довше займатися сексом

• Корейські жінки вважаються найменш задоволеними у всьому світі

• Середній термін зберігання латексних презервативів складає близько двох років

• 70% жінок оберуть шоколад замість сексу.

• У теплому приміщенні оргазм буде більш сильним.

• У перебігу життя у чоловіків виробляється близько 15 літрів сперми.

• Під час сім'явиверження вивільняється близько 100 мільйонів сперматозоїдів. Лише 200 з них досягають яйцеклітини. Перемагає всього один, ну іноді більше.

• Гомосексуалізм буває не тільки у людей, але у багатьох тварин, особливо серед ссавців.

• Греки займаються сексом більше, ніж інші нації.

• Дельфіни і бонобо (вид шимпанзе) - єдині тварини крім людини, що займають сексом для задоволення.

• Довжина члена носорога може досягати 71 сантиметра.

• Кожен день у світі близько 400 мільйонів займаються сексом. Це кожен 16-17-й з усіх людей - займається сексом. Значить, в даний момент, принаймні 4000 людей займаються сексом.

• Морські свинки нерідко займаються груповим сексом.

• На жіночому кліторі знаходиться 8 тисяч нервових закінчень, а на статевому члені чоловіка тільки 4 тисячі.

• Пінгвіни в середньому мають один оргазм в рік.
 
OlenkaДата: Середа, 25.03.2015, 11:49 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Була така історія дружив я з дівчиною, пізніше зрозумів що закохався, але вона мене відшила, потім сказала що я їй подобаюсь, але я на той час мав іншу, через 2 роки зрозумів що лише вона була та єдина, яку чисто, щиро покохав. тепер ми разом і скоро одружимося. так що хлопці не втрачайте коханих
 
OlenkaДата: Вівторок, 31.03.2015, 20:13 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Никогда не принимай за любовь что-то иное... В присутствии другого внезапно ты чувствуешь себя счастливым. Просто от того, что вы вместе. Само присутствие другого удовлетворяет что-то глубоко в твоем сердце... что-то начинает петь у тебя в сердце. Само присутствие другого помогает тебе быть более собранным, ты становишься более индивидуальным, более центрированным, более уравновешенным. Тогда это любовь.
Любовь это не страсть, не эмоция. Любовь это очень глубокое понимание того, что кто-то завершает тебя. Кто-то делает тебя замкнутым кругом. Присутствие другого увеличивает твое присутствие. Любовь дает тебе свободу быть собой.
 
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 14:57 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Як здалося дівчині, минуло всього кілька секунд, як її розбудив чийсь лоскітний дотик до її власної щоки. Сонно розплющивши очі, вона побачила Максима, що схилився над нею з ромашкою в руці. 
- Доброго ранку. – широко усміхаючись, порушив тишу юнак. 
- Привіт. – усмішкою відповіла Софія. Вона не розуміла, навіщо її так рано розбудили, та й не хотіла розуміти. Легке тремтіння під серцем і приємне хвилювання розлилися по всьому тілу, заглушивши і бажання виспатись, і розкричатися на того, хто потривожив її сон. 
- Ходімо. – простягнув руку Максим. Софія механічно вхопилася за неї і 
піднявшись, пішла за хлопцем. Дівчина так хотіла, щоб ця мить тривала довго-довго…
Вони підійшли до коней, що мирно пощипували траву у тіні лісу. Максим підсадив Софію, а сам сів попереду.
- Тримайся міцніше, - пошепки звелів він.
- А куди ми… - почала вона, хлопець не дав їй договорити: 
- Побачиш. – вони помчали лісом.
Міцно тримаючись за Максима, Софія ледве встигала помічати дерева та кущі, що ніби пролітали повз неї. У лісовій тиші дівчина відчувала, як у серці прокидається щось чудне і невловиме і боялася, що воно зникне. Та воно навпаки – росло, і не збиралося нікуди зникати. Трохи посвітлішало. Дівчина не знала, скільки вони отак скачуть верхи і вже хотіла запитати у Максима, як зненацька вони виїхали з лісу і Софія охнула.
Вони опинися на високій кручі, що різко обривалася метрів за сто від них. А внизу… Внизу – безмежне зелене поле, яке пронизувала невеличка петляста річечка, через яку був перекинутий місток. Трохи далі бовваніли вкриті ялинами та смереками гори, через які пробивалося перше сонячне проміння. Над усім цим стояло, наче скляний купол, синє-синє небо. Струни сонця розганяли золотистий туман, що клубочився у долині та поміж горами. 
Коли Софія отямилася від побаченого, Максим стояв на землі, спостерігаючи на нею. Він дивився на неї якось незвично, мов би милувався власним щойно створеним шедевром. Софія зіскочила з коня. 
- Тут так гарно. – дівчина підійшла до юнака.
- Подобається? – запитав Максим усмішкою.
- Ти ж знаєш, - почервоніла Софія.
- Здогадуюсь. – Максим підійшов ближче. 
- Правильно здогадуєшся, – прошепотіла Софія. Юнак підступив ближче і по тілу її пробігла солодка млість, пронизуючи кожен нерв, задоволення пройняло Софію, наче неземна музика, а у голову шугонула гаряча кров і це була мить, яку важко передати... Тисячі сонць засліпили її єство. 
- Треба повертатися – видихнула Софія, коли хлопець нарешті випустив її з обіймів. 
- Так, звичайно… 
Вони мовчки сіли на коня і без жодного слова домчалися до селища, хоча всередині дівчини все вирувало, наче море під час шторму. Відкриття того почуття, що виявилося коханням до Максима, виринуло на поверхню наче морська хвиля і обдало Софію відчуттям свободи. Дівчина відчувала, що змогла б зараз злетіти вище неба, перебороти всі труднощі і забути всі образи. 

© Алла Радзівіл. На Межі. Пробудження.

 
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 19:31 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 3285
Історії з життя про кохання (сумні).*Перша історія:"Все це сталося практично три роки тому .... Ми подали заяву до ЗАГСу. Ми - це я і Арсенька (найкращий хлопчина на всій землі!) . Вирішили відзначити цю справу. Зібрали компанію друзів і поїхали в ліс на пікнічок. Ми були такі щасливі в ті секунди, що інтуїція віддала перевагу промовчати про трагічний результаті всієї цієї історії (щоб не засмучувати нас і не псувати цю "мелодію казки").Ненавиджу інтуїцію! Ненавиджу! Її підказки врятували б життя мого улюбленого ..... Ми їхали, співали пісеньки, посміхалися, плакали від щастя .... Через годину все обірвалося .... Я прокинулася в лікарняній палаті. На мене дивився лікар . Погляд його був переляканим і розгубленим. Мабуть, він і не розраховував на те, що я зможу в себе прийти. Через хвилин п'ять я почала згадувати .... У нас врізався якась вантажівка .... Поки я згадувала подробиці .... Мій голос старанно шепотів ім'я нареченого .... Я питала про його місцезнаходження, але все (без виключення) мовчали. Немов зберігали яку - то неприємну таємницю. Думки про те, що з моїм котеночка щось трапилося, я не підпускала до себе, щоб з розуму не зійти.Він загинув ..... Від божевілля мене врятувала лише одна новина: я вагітна і дитина уцілів ! Я впевнена, що це подарунок Бога. Ніколи не забуду коханого! ".*Друга життєва історія про кохання:" Як давно це було .... Яка романтична банальність! Нас познайомив Інтернет. Він познайомив, а реальність розлучила. Він подарував мені обручку, зібралися одружитися .... А потім він кинув мене. Кинув без жалю! Як це несправедливо і жорстоко! Два з половиною роки я жила мрією про те, щоб усе повернулося назад .... Але доля завзято опиралася цьому.Я зустрічалася з чоловіками, щоб улюбленого викреслити з пам'яті. Один з бой-френдів зустрівся мені в тому ж місті, в якому жив мій дорогоцінний колишній. Я і не думала про те, що зустрінуся з ним у цьому багатолюдному мегаполісі. Але ж завжди відбувається те, чого ми найменше очікуємо .... Ми йшли з моїм хлопцем, тримаючись за руки. Зупинилися біля світлофора, чекаючи зеленого світла. А він стояв на зворотному боці дороги .... З ним поруч була його нова пасія!Біль і тремтіння прокололи все моє тіло. Пронизало наскрізь! Ми зустрілися поглядами, старанно роблячи вигляд, що ми абсолютно незнайомі. Однак цей погляд не вислизнув від мого хлопця. Природно, він мене розпитуваннями і питаннями засинав, коли ми повернулися додому (жили ми в нього). Я все розповіла. Петя зібрав мої валізи і відправив додому на поїзді. Я розумію його .... І він, напевно, мене теж розуміє. Але тільки по - своєму. Спасибі йому, що відправив мене на батьківщину без скандалів і синячков "на пам'ять".До відправлення поїзда залишалося два з половиною години. Я знайшла номер свого коханого і подзвонила йому. Він одразу впізнав мене, але не кинув трубочку (я подумала, що саме так і буде). Він приїхав. Ми зустрілися в привокзальній кафешці. Потім прогулювалися по площі. Мій чемоданчик самотньо чекав мене на вокзалі. Я навіть забула віднести його в камеру зберігання!Ми з колишнім присіли на лавочці біля фонтанчика, довго розмовляли. Не хотілося дивитися на годинник, не хотілося чути стукіт рейок ....
Він мене поцілував! Так! Поцілував! Багато разів, пристрасно, з жадібністю і з ніжністю .... Я мріяла, щоб ця казка не закінчувалась ніколи.Коли оголосили мій поїзд .... Він взяв мене за руки і сказав самі гіркі слова: "Прости мене! Ти дуже гарна! Ти найкраща! Але ми не можемо бути разом .... Через два місяці я одружуся .... Прости, що не на тобі! Моя наречена вагітна. І я не зможу ніколи її кинути. Прости мене ще раз! ". Сльози самі полилися з очей. Здавалося, що й серце моє плакало навзрид.Я не пам'ятаю, як опинилася у вагоні. Не пам'ятаю, як доїхала .... Мені здавалося, що я більше не живу .... А колечко, подароване їм, зрадницьки блищало на пальчику .... Його блиск був дуже схожий на сльози, які я пролила за ту добу ....Пройшов рік. Я не витримала і заглянула на його сторінку Вконтакте. Він вже був одружений .... Його вже називали татом ...."Татусь" і "щасливий чоловік" був і залишився моїм найкращим спогадом і кращим чужою людиною .... А його поцілунки обпалюють мої губи досі. Чи хочу я повторити миті казки? Тепер - ні. Не дозволю кращому людині стати зрадником! Я буду насолоджуватися тим, що він коли - то був у моєму житті ".*Третя історія про любов з життя:"Здравствуйте! Все починалося так здорово, так по романтичному .... Знайшла в Інтернеті його, познайомилися, закохалися один в одного .... Кіно, правда? Тільки, напевно, без щасливого кінця.Ми майже не зустрічалися. Якось швидко почали жити разом. Мені подобалася спільне життя. Все було прекрасно, як у раю. І до заручин дійшла справа. Залишилося кілька місяців до весілля .... І улюблений змінився. Він почав кричати на мене, обзиватися, ображати. Такого він раніше собі ніколи не дозволяв. Не можу повірити, що це він .... Дорогий вибачився, звичайно, але мені дуже мало його вибачень. Вистачило б, якби це не повторювалося! Але на улюбленого "знаходило" щось і вся історія повторювалася знову і знову. Ви не уявляєте собі, як мені зараз боляче! Люблю його до цілковитого божевілля! Люблю так, що ненавиджу себе за силу любові. Я стою на дивному роздоріжжі .... Одна доріжка веде мене до розриву відносин. Інша (незважаючи ні на що) - до РАГСу. Яка наївність! Я ж сама розумію, що люди не змінюються. Це означає, що не зміниться і мій "ідеальний чоловік". Але як жити без нього, якщо він - все моє життя? ..Нещодавно я сказала йому: "любов моя, ти дуже мало часу приділяєш мені, чомусь". Договорити він мені не дав. Він почав психувати і голосно на мене кричати. Це якось віддалило нас ще більше. Ні, я не придумую тут ніякої трагедії! Просто я заслуговую уваги, а він не випускає з рук ноутбук. Він розлучається зі своєю "Игрушечка" тільки тоді, коли між нами щось інтимне "накльовується". Але я не хочу, щоб наші відносини стосувалися виключно сексу!Я живу, але відчуваю як у мені вмирає душа. Рідний (найрідніша) мені людина не помічає цього. Не буду думати, що він не хоче помічати, а то проллються гіркі сльози. Марні сльози, які ніяк не можуть мені допомогти .... ".Сумні історії про Любов взяті з реального життя ...Продовження. ..Цікаво. - Життєві історії про Любов з реального життя.На що схожа ця Любов? - Історії з життя про яскраву Любові.Розповіді про Любов. - "Покарання Любов'ю".
 
knopaДата: Четвер, 16.07.2015, 19:28 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 763
Зрозумій один момент. Завоювати жінку не складно. Це не така вже велика проблема. Більшість на це здатні. Майже кожен чоловік хоч раз у своєму житті завойовував хоча б одну жінку. Відносини починаються з закоханості: з усвідомлення того, що інша людина займає і розбурхує твої думки, з тяги до нього, з перших побачень, боязких поцілунків і зворушливих визнань, з хвилі пристрасті, яка накриває обох. Потім вони розвиваються. Нудьга і монотонність повсякденності поступово випалюють пристрасть. Все зникає. Замість почуттів з'являється порожнеча, яка незабаром заповнюється байдужістю. Відносини чи припиняються, або стають несправжніми. Статичними. Чоловік і жінка починають шукати те, чого їм тепер не вистачає, осторонь один від одного. Зберегти відносини і утримати жінку - ось, що складно. За це завжди відповідає чоловік. Відносини рятує те ж, що їх і створює. Не секс і подарунки. Це не складно. Дарувати квіти і подарунки на свята - не сюрприз і не показник уваги. Щоб зберегти стосунки, чоловік повинен вміти дарувати і радувати без причин. Для почуттів не потрібні приводи. Жінки люблять сюрпризи, подарунки та квіти, так як це прояв до них уваги. Вони розуміють, що про них думають і їх цінують. Постійне прояв уваги в потрібному ступені до жінки - ось на чому тримаються відносини. Процес цей обопільний, але починати його повинен чоловік. Щоб отримувати, потрібно вміти віддавати. У жінках чоловіки часто не бачать головного. Вони бачать їх красивими і сексуальними. Привабливими і небезпечними. Все це так, але якщо вони подивляться глибше, то побачать маленьких дівчаток. Зовнішня краса і оболонка - це удаване. Усередині м'яке і ніжне. Там дитина. Вони не змінюються всередині.Протягом життя стають жорсткіше, але все це тільки захист. Зрозумівши це, ти зрозумієш, як зробити її своєю. Треба завоювати її, як дитину. Секрет простий. Увага. Постійна увага. Дрібниці. Такі, як турбота про неї: побажати доброго ранку, дізнатися, як вона себе почуває, їла або голодна, одяглася чи тепліше в холодну погоду, вислухати і просто обійняти. Уміння вирішувати її проблеми. Стати тим, за ким вона захоче сховатися. Дати відчуття турботи і надійності. Такі дрібниці у відносинах вирішують все. З них виникає довіра. Жінки цінують це завжди. Ось весь секрет, він простий.
 
OlenkaДата: Середа, 07.12.2016, 12:13 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 3285
Присвячую моїй кращій подрузі Олюшці.Ольчик,я рада за тебе,кохання - велике щастя...Бережи його!...Оля сиділа на диванчику в глибині кімнати і плакала.Ну чому він не дзвонить?А все так гарно починалось...
...Був чудовий осінній день.Оля сиділа на парковій лавці і читала.Раптом перед нею з"явився симпатичний хлопець,який посміхнувся і запитав:
- Що читає панянка?
Оля посміхнулась у відповідь.Вона його знала.Це був Рома,який навчався в дев"ятому класі(Оля була у восьмому),і в якого Оля була закохана вже давно.Зав"язалася розмова...
А потім були прогулянки вечірнім містом,ніжні погляди,ласкаві слова...Все було так добре,і раптом...Рома зник.Не телефонував,не приходив,не кликав на побачення...А тепер,саме на її день народження,навіть не привітав...
Оля втерла сльозу і вирішила:"Якщо так,я його забуду!".Сутеніло.За вікном засвітився ліхтар.І раптом зза вікна з"явилася повітряна кілька,на якій було написано таким зайомим почерком:"Визирни у вікно".
Оля притулилась до шибки і побачила своє ім"я,викладене на мокрому асфальті свічками.Тієї ж миті подзвонили у двері.Оля побігла в коридор,відчинила двері і побачила Рому з великим букетом квітів і подарунковою коробкою в руках.Він ніяково усміхнувся й мовив:
- З днем народження,сонечко.Вибач,що не дзвонив...
 
OlenochkaДата: Вівторок, 03.04.2018, 10:34 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4514
хочу розповісти свою історію кохання) 
закохалася я у хлопця (прозивали його рижий, бо він був рижим) 
кохала я його 3 роки майже... і ось він звернув на мене увагу, моя подруга з ним контактувала т.я. він був другом її хлопця, він сказав їй що я йому сподобалась мол подорослішала, погарнішала biggrin ну одного разу я, подруга, її хлопець і цей рижий пішли до неї на хату (вона саме будувалася, ми були на горищі там були різні покривала, одіяла ну вообщем зрозуміло, що там був траходром :D) 
ну там ми цілувалися, обіймалися і різні ніжності (чесно, то мені соромно за те, що там відбувалося, бо я вела себе, як повія якась  ) 
ну рижий почав мацати мене за груди, попу, заліз в труси і своїми пальцями поліз мені прямо туди  це жах бо мені це гидко! [пальцями туди... бррр  ] 
я сказала щоб не ліз туди, але він не слухав, я відпихнула його і збиралась йти, але він зі словами "ну вибач, ну будь ласка, я більш не буду" і з поцілунками вмовив мене залишитись... 
і так ми зустрічались місяць і він не мінявся, він кожну зустріч вмовляв мене зайнятися сексом, але я не погоджувалась т.я. мій вік ще молодий і в мене є якісь принципи, які я не порушую! 
він мені не звонив, він навіть номера мого не брав, вк був онлайн і не писав  
ну мене це вивело і я вирішила його кинути, ну думаю якщо любить, то не відпустить... 
НЕ ТУТ-ТО БЫЛО!! 
йому було абсолютно все одно на мене я була в шоці... 
депресія на пару днів, але дякуючи друзям  я забула його)  
от хлопці чому вам аби в койку затащити???? 
чому ви, люди, не думаєте про майбутнє??? 
хіба не краще знайти одну єдину людину з якою ви будете будувати майбутнє і в якої ви будете першим/перша ???? 
чому зараз кохання відкладено на другий план?? 
 
OlenochkaДата: Середа, 20.06.2018, 11:08 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4514
Жив на світі чоловік. У нього було три мрії: мати високооплачувану роботу, одружитися з красунею і прославитися на весь світ.

Одного разу, морозяною зимою, чоловік поспішав на співбесіду в офіс однієї відомої фірми. Раптом прямо перед ним впав літній чоловік. Чоловік подивився на старого, в голові виникла думка, що той, швидше за все, п'яний і не подав руки. Це допомогло не спізнитися на заплановану зустріч. Співбесіда пройшла невдало: Чоловіка не взяли на бажану посаду.

Якось чоловік прогулювався літнім вечірнім містом. Помітивши трупу вуличних артистів, зупинився, щоб насолодитися видовищем. Глядачів було небагато, але п'єса була веселою і захопливою. Після закінчення дійства пролунали оплески, і люди стали розходитися. Наш чоловік теж повернув було назад, але хтось несміливо доторкнувся до його плеча. Це була головна героїня п'єси, старенька клоунеса. Вона стала розпитувати його про те, чи сподобався йому спектакль, чи задоволений він акторами. Чоловік не захотів вести бесіду і, гидливо відвернувшись, пішов додому.

Одного разу дощовим вечором чоловік поспішав додому з дня народження друга. Він дуже втомився, і в його голові проносилися думки про запашну ванну і затишне тепле ліжко. Раптом він почув чиєсь приглушене ридання. Це плакала жінка. Вона сиділа на лаві біля будинку чоловіка. Без парасольки. Одна. Помітивши нашого героя, вона звернулася до нього за допомогою. У неї трапилося нещастя в сім'ї. І їй потрібен був лише душевний співрозмовник. Чоловік задумався, перед його поглядом постали ванна і постіль, і він поспішив у під'їзд.

Чоловік прожив нещасливе життя. І помер.
Потрапивши на Небеса, він зустрів свого Друга, Ангела-Хранителя. Вони гойдалися на небесних гойдалках і розмовляли.
- Ти знаєш, я прожив зовсім нещасне і нікчемне життя. У мене було три мрії, але нічого не збулося. Шкода.
- Хм... Друже мій, я зробив все, щоб всі твої мрії втілилися в життя, але для цього від тебе мені потрібно було всього лише: твоя рука, твої очі і твоє серце.
- Боже мій, і що ж?
- Пам'ятаєш, як перед тобою впав чоловік на слизькій зимовій дорозі? Я зараз покажу тобі цю картину. Той чоловік був генеральним директором тієї фірми, в яку ти так хотів потрапити. Тебе чекала карколомна кар'єра. Все, що від тебе було потрібно - твоя рука.

Пам'ятаєш стару клоунесу, яка після вуличної вистави приставала до тебе з запитаннями? Це була юна красуня-актриса, яка закохалася в тебе з першого погляду. Вас чекало щасливе майбутнє, діти, взаємна любов. Все, що від тебе було потрібно - твої очі.

Пам'ятаєш заплакану жінку біля твого під'їзду? Був дощовий вечір, і вона наскрізь промокла від сліз. Це була відома письменниця. Вона переживала сімейну кризу, і їй дуже потрібна була душевна підтримка. Якби ти допоміг їй зігрітися в своїй квартирі, зігрітися душею завдяки твоїм мудрим словам розради, то вона написала б книгу, в якій розповіла б про цей випадок. Книга стала б відомою на весь світ, і ти б прославився, так як на головній сторінці автор вказала б ім'я того, хто став музою цього твору. І все, що від тебе вимагалось тоді - твоє серце. Ти був неуважний, друже.
Чоловік зітхнув ... І вони пішли по місячній доріжці в зоряну далечінь.

А що вам пропонує цей Світ зараз? Пам'ятайте: у Щастя особливі Загадки!..

Прикріплення: 7934646.jpg (42.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Середа, 10.10.2018, 09:03 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4514
Маленька історія з мого життя. Закохалася в хлопця по вуха. Ми друзі. 1.5 року мучилася. Якось йшла пізно ввечері і листувалася в вк. Він покликав на ніч до себе (без натяків на секс, як зазвичай пиво, фільм, кальян). Я випила до цього не багато, але вино все ж дало про себе знати. Коли ми лягли вже спати і дивилися фільм, він повернувся до мене і так склалося, що ми почали цілуватися.Пристрасть кипіла. Але було одне але. Я була невинна. І як би він не хотів мене виїбать - не став, просто тому що знав, що я випила і я зізналася в той вечір, що незаймана. Через тиждень вже на тверезу голову ми повторили спробу і після того, як він позбавив мене невинності, відразу як вставив, я сходила в душ і він перестав. Але сам процес ... Це було дуже боляче, але він дивився мені в очі і я просто розтанула. Там було стільки почуттів, стільки ніжності і турботи ... Не описати словами. Після того, як я вийшла з душу і ми лягли, він запропонував мені зустрічатися. Зустрічаємося недовго близько півроку, але він любить мене і зізнався, про те, що з величезного списку дівчат, які у нього були, вперше полюбив. Цінує, що я у нього перша і постійно нагадує про це, що я чиста і тільки його. 
Всім любові і сексу: *
 
OlenochkaДата: Четвер, 27.12.2018, 16:44 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4514
Тут казали що позбавляючи незайману - буде трохи туго- а наскільки туго? Боюсь щоб не зламати собі член, бо він ще не зміцнів як слід і кріплення якесь слабке. Якщо зрозгону вставлю може перекрутитись і травмуватись. Кажуть переломи члена не вигадка.
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Історії про кохання
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом