MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Для Ярини
Для Ярини
girlorgДата: Четвер, 25.10.2012, 20:18 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
для ярини!
 
knopaДата: Пятниця, 23.10.2015, 01:27 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 762
Ми можемо бачитись навить після пар ввечері!!! У будь який день по твоєму бажанні...Я зроблю так, що ніодин фільм не принесе тобі стільки задоволення та спокою як "проводити разом час". Мені для цього не потрібно ні їхати додому вечері, ні знімати квартиру. Я маю друзів в яких можу заночувати у будь який час безкоштовно!!!
Головне не накручуй себе, я тобі кажу прямо та щиро. Від тебе потрібні елементарні кроки взаємності з часом)) Покладись на мене.
 
knopaДата: Пятниця, 23.10.2015, 01:32 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 762
Доречі ..він козиріг і впертий.
 
OlenkaДата: Неділя, 07.08.2016, 07:11 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 3285
I guess I'm a kind and gentle soul if I'm approached in a right way. I have my needs but if those are respected, I won't seem mean or arrogant. Maybe I do have a quick temper, but that should not be taken personally. I'm a lot in my head, but it can't be changed no matter who I am with, if that's for a long time. I need my time alone and it's not going to change. If I feel threatened, I will be cold and easily irritable, because I cope that way. I need respect for my decisions and opinions. If you don't respect me, so there's no reason to wonder why I don't take your advices seriously.
I want to be independent and I want people around me to be that way.
I'm a lot of different things. I can't be just someone's girlfriend.
And yeah it's hard for me to be close to a person who doesn't understand me or mock my needs and feelings. You can't reproach me for how I feel or demand me to stop feeling it for your sake. It doesn't work this way. My mood is mine, you can't control it. If it's too difficult to support me, then you should keep silent.
 
OlenkaДата: Субота, 10.09.2016, 11:58 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Заюсь через тиждень я приїду поповню тобі рахунок..дам гроші..підемо купити телефон......одяг який тобі купив...будем гуляти та дивитися фільм разом) . Ще чучуть. потерпи...
Багато жосткого сексу...я задовіль твою квіточку...щоб аж не могла ходити:)
Я би вже їхав но іза принципу не хочу дарувати їм премію...бо цих грошей я вдома за 5днів не зароблю

Наприклад за вересень я заробив вже 7тисяч...а за серпень ще не отримав нічого....так що гроші за вересень десь дадутьза два три місяці.
Як ти? Як група? Пари? Що нового?
 
OlenkaДата: Понеділок, 29.05.2017, 16:56 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Мені шкода що я зруйную ще одну людину( тому що якщо я поруч ітиму з кимось то уявлятиму тебе думатиму про тебе. Буду безжальний та не щирий насправді. Я тільки знаю одне що більше ніколи в житті так не відкриюсь. Тому що мені доведеться поховати почуття заживо ....це як закопати живу людину. У людей бувають більші проблеми чому вони не можуть бути разом. Я вважав що я достойний хлопець для тебе.
 
OlenochkaДата: Субота, 07.07.2018, 20:30 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4504
Привіт,сонце! Моя вперта Інтровертиха та Козерожка!

Ще під час читання книг як "ростити дітей" я зрозумів, де ти допустив промах у відносинах.
Ти думаєш, чому ж у тебе так різко змінилося до мене ставлення? Так ось, не різко.
Ми майже два роки страждали хуйнею, а я будучи раніше ініціативним хлопцем, взагалі не пропонував зустрітися. Та робив хуйню;) Не брав себе у руки .

Якщо прикрутити до вище сказаного наїзди (а це пряма ознака слабкості), то вирулював відносини в дикий негатив (немає зустрічей + наїзди за те, що не пишеш або не дзвониш). Виходить, дійсно, не різко, а протягом стабільних двох років хуйні зробив зі своїх відносин гавно.
Що послужило цьому причиною? Може, втратив контроль над собою, забув, що мужик, психотип такий, тобі видніше.

З твого боку все було досить просто: ми перестаємо спілкуватися. Здавалося б, з ким не буває? По morbid_glass бачив що вхимку, ще хотіла поцілувати;).
Але не тут то було. Можливо, наше постійне спілкування з смсками (ох, як же це задовбує, особливо, коли не хочеш писати смс, а звик) або щось ще заклало тобі в голову думку "А мені, здається, щось не доставляє задоволення спілкування з ним ".
На цьому етапі з мого боку потрібно негайно таке припиняти і розрулювати, але, чорт забирай, я посіяв зернятко сумнівів і виростив ебанись яке велетенське дерево! Я чітко уявляю, що ти, по ідеї, відчувала.
Потім в неті випадково познайомилася з чуваком "легким" "безтурботним".йййй Можливо, він затягнув тебе своєю особистістю або щось в цьому дусі. Зав'язалося спілкування і, очевидно, через моторошні свої проблеми ти вирішила йому відкритися (я то ігнорю і бикую час від часу). Така хуйня, ось тобі і зустріч з ним.
Так ось, пам'ятаєш про древо? Якщо раніше ти можливо, не могла зрозуміти, любиш мене чи ні (емоцій то позитивних не було, знову ж таки, тобі видніше, проаналізуй в цьому моменті), то прогулянка з новим чуваком дала тобі впевненість в тому, що я йду лісом, почуттів до мене немає. Мої неправильні вчинки тільки нахиляли Титанік протилежну сторону і намагалися потопити його нахуй.

Само собою, я можу помилятися у своїх припущеннях з точністю від 0 до 100%.
Але, ти навчила мене бути ДЄРЗКИМ;) (робити те що хочу). Розйобувати все на своєму шляху... Через тебе я став більше заробляти (квартира львів), щоб довести тобі, що можу. Через тебе я став краще одягатися, став відповідальнішим і так далі.

Хуй його знає, чого я це тобі пишу. Напевне , аби розуміла що виріс та готовий жити з тобою. Все одно, не повернешся (така психологія).
Ох вже ця любов...але я МУЖИК!!! Нащупав яйця і іду бомбити!!!

=**

Я клеймо, у твоєму житті, на завжди;)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Для Ярини
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом