MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Щире та міцне кохання!12 правил
Щире та міцне кохання!12 правил
girlorgДата: Неділя, 23.11.2014, 02:03 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
Marta Ivanova

13 Sep at 9:38 am

12 принципів здорового кохання від Трейсі Кебот

1. Коли дві людини починають стосунки, життя кожної з них має покращитись. Якщо життя погіршується, або якщо ви тягнете один одного вниз, то, вреші-решт, хтось схаменеться і захоче піти.
2. Кохання не можна купити. Якщо ви це робите, то не розраховуйте, що ваші витрати окупляться сторицею.
3. Уникайте ревнощів. Провокуючи ревнощі, ви граєтесь з вогнем. Хтось обов’язково обпечеться. Людям і без того не вистачає впевненості в собі, тому не потрібно свідомо провокувати це почуття.
4. За здорових любовних стосунків обидва партнери залежать один від одного в однаковій мірі.
5. Людина, яка щиро кохає, не вимагає від коханого/коханої доказів почуттів у відповідь. Вона сама доводить своє кохання.
6. Остерігайтесь бажання змінити партнера. Якщо ви перетворюєте свого партнера на іншу людину, то, можливо, ця інша людина не захоче залишитись з вами.
7. Людину, яка перебуває в депресії, важко кохати. Кохання має робити людину щасливою, але присутність вашого обранця ще не гарантує вам щастя. Лише ви самі здатні робити себе щасливим чи сумним.
8. Жінка хоче думати, що її кохає недоступний принц, а не неврівноважена особа. Чоловіки також не люблять тих, хто постійно закатує істерики, і так званих бомб сповільненої дії, бо вони можуть вибухнути у будь-який момент. Непередбачуваність партнера розхитує нерви і вбиває почуття точно так само, як повна і абсолютна передбачуваність навіює нудьгу.
9. Кохання, яке виникло раптово, швидко себе вичерпує. Щоб досягти щастя, як величини постійної, хтось з двох має кохати розумно. Якщо партнер мовчить у відповідь на ваш крик обурення, то це не означає, що він глухий, слабкий чи йому байдуже. Це означає, що він вміє стримувати себе.
10. Якщо партнер засвоїв, що з вами можна погано поводитись, то переконати його в протилежному буде дуже складно.
11. Якщо ви сумніваєтесь в доцільності задуманого вами вчинку, то варто утриматися від нього. Краще дочекатися моменту, коли вам в голову прийде краще рішення.
12. Ваші життєві цінності мають співпадати.
 
girlorgДата: Пятниця, 28.11.2014, 22:04 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Цінуй те, що маєш. Бо спогади не вічні, а в кінці важкого дня захочеться обійняти не пустку, а тепле тіло.
 
girlorgДата: Субота, 13.12.2014, 19:14 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
12 принципів здорової любові
Якщо ви коли-небудь кохали, то погодитеся, що це просто надзвичайне почуття! Та чому таке прекрасне почуття так часто приносить людям стільки страждань? Чому стальки сліз пролито через таке благородне почуття?
Чи часто вам батьки розказували про те що таке кохання? Напевне, як і в більшості людей, у вашій сім’ї тема кохання та любові була завжди під грифом “табу”. А діти про основні принципи кохання дізнавалися із американських фільмів та серіалів. Нажаль, ідеї американського кінематографу не завжди можна застосувати у реальному житті.
Зазвичай в нас є упередження, що любов – це те, що ми отримуємо від інших. Будучи дітьми, ми привикли отримувати любов від батьків, родичів, вчителів та інших. Але, ставши дорослими, зрілими та незалежними, ми повинні переглянути ці принципи та змінити свій світогляд. Адже, справжня любов це не те, що ми беремо від партнера, але те, що ми віддаємо.
12 принципів здорової любовіПропоную вам переглянути принципи справжньої любові, які допоможуть вам будувати міцні стосунки із вашим партнером.
  • Коли дві людини починають любовні стосунки, життя кожного з них повинно покращитися. Якщо життя погіршується, або якщо ви тягнете один одного вниз, врешті-решт, хтось схаменеться і захоче розірвати такі стосунки.
  • Не можна купити кохання за гроші. Якщо ви намагаєтеся це робити, не розраховуйте на те, що ваші витрати окупляться сторицею.
  • Уникайте ревнощів. Провокуючи ревнощі, ви граєте з вогнем. Хтось обов’язково обпечеться. Люди і без того схильні до ревнощів, буває, що їм не вистачає впевненості в собі, тому не слід свідомо провокувати це почуття.
  • При здорових любовних відносинах обидва партнери залежать один від одного в однаковій мірі.
  • Людина, яка любить по-справжньому, не вимагає від партнера доказів його почуттів. Така людина сама підтверджує свої почуття вчинками.
  • Остерігайтеся бажання змінити партнера. Якщо ви перетворюєте партнера в іншу людину, будьте готові до того, що, можливо, ця нова людина не захоче залишитися з вами. Любіть партнера такого, яким він є зараз, а не такого, яким він може стати у майбутньому. Відкиньте всі плани змінити партнера, але підтримуйте його власне бажання до особистого розвитку.
  • Людину, що схильна до депресії, важко любити. Любов повинна робити людину щасливою, але присутність поруч вашого обранця ще не гарантує вам щастя. Тільки ви самі здатні робити себе щасливим або сумним.
  • Жінка хоче думати, що її любить недоступний принц, а не страждаючий псих. Чоловіки також не люблять істеричок і так званих бомб уповільненої дії, від яких невідомо чого чекати, оскільки вона може вибухнути в будь-який момент. Непередбачуваність партнера розхитує нерви і вбиває почуття точно так само, як абсолютна передбачуваність наводить нудьгу.
  • Любов, що блискавично спалахнула, швидко вичерпує себе. Щоб знайти щастя як постійну величину, хтось із двох партнерів повинен любити розумно. Якщо партнер мовчить у відповідь на ваше кричуще обурення, то це не означає, що він глухий, не означає, що він слабкий, не означає, що байдужий. Це означає, що у нього є руки, в яких він себе тримає.
  • Якщо партнер засвоїв, що можна погано поводитися з вами, переконати його у зворотному буде дуже важко.
  • Якщо ви сумніваєтеся в доцільності задуманого вами вчинку, слід утриматися від нього. Краще дочекатися моменту, коли вам прийде в голову краще рішення.
  • Пам’ятайте: щоб вийти заміж за принца на білому мерседесі, потрібно самій бути принцесою в червоному порше-кабріолеті. Ваші життєві цінності повинні збігатися. Як правило, люди відчувають себе найбільш комфортно з партнерами, рівними з ними за соціальним станом.
  •  
    OlenkaДата: Середа, 28.01.2015, 16:15 | Повідомлення # 4
    Повідомлень: 3285
    Кохайте, та цінуйте…

    Існує, так би мовити, стереотип, або ж просто вислів, що «кожна людина потребує відчуття, що її кохають». Я можу у деякій мірі посперечатися з цим твердженям…
    Моя думка полягає в тому, що кожна людина відчуває потребу саме «відавати свою любов» обраній собою людині. Саме тому люди коли закохуються, їхні стосунки починаються з так званного «букетного» періоду. Це такий період, де все у всіх починається у деякій мірі «шаблонно». Першепобачення у кафе, перші троянди, гаряча кава у прохолодний вечір, прогулянки під зорями…
    Та проходить певний час, і наступає момент коли усе це стає монотонним та буденним, простіше кажучи не цікавим. 
    Кожен проявляє свої почуття по-своєму, всі ми завжди говоримо, що “не важливо які дії, головне, щоб з душею”... Та чи ми живемо так само як говоримо ? Чи все на словах і закінчується? Чи цінуємо ми насправді усі найменші дрібниці, які ми отримуємо від людини, яку покохали? Якщо ні? То чи справді ми покохали її? Чи це просто була для нас людина, за допомогою якої ми компенсували нестачу відчуттів саме ось того, початкового періоду у стосунках. 
    Для нас не настільки важливо отримати щось від людини, як те, щоб ваші старання, прояв ваших почутів просто оцінили. Ми ж ніколи не просимо нічого натомість... Для нас набагато цінніші ось ті палаючі очі, та посмішка, яку ми бачимо перед собою і саме усвідомлення того, що своїми вчинками, своїми почутями, ти робиш когось щасливим !!!
    Кохайте, віддавайте, радійте, насолоджуйтеся, надихайте, даруйте щастя... але найголовніше – цінуйте те що отримуєте !!! 
    Пам’ятайте, що ніхто у цьому світі нікому нічого не повинен !!! І тоді все, що ви отримуєте протягом прожитого дня, чи це якийсь подарунок, чи це добре слово, або ж просто привітна посмішка людини, яка йшла вам на зустріч... все це буде робити вас насправді щасливою людиною !!!
     
    OlenkaДата: Субота, 31.01.2015, 16:23 | Повідомлення # 5
    Повідомлень: 3285
    Твоя кохана дівчина повинна бути одним з кращих подій у твоєму житті. Не залишай її одну, проводь час з нею, купуй їй квіти і цілуй її, коли вона найменше цього очікує. Обіймай її за талію ,коли інші хлопці дивляться на неї і цілуй її ,показуючи їм ,що вона твоя дівчина. Кажи іншим дівчатам з гордістю, що в тебе є кохана,коли вони намагаються фліртувати з тобою. Не використовуй її просто для сексу і не змушуй її робити те, що вона не хоче. Поводься з нею як з королевою і вона буде просто щаслива. Не змушуй її почувати себе не комфортно. Будь її героєм, її натхненням, будь її причиною прокидатися вранці. Вона твоя улюблена, стався до неї так, як вона цього заслуговує.
     
    OlenkaДата: Неділя, 21.05.2017, 10:05 | Повідомлення # 6
    Повідомлень: 3285
    Зустрічалась з одним хлопцем близько 2-х років... Все влаштовувало. І його відношення до мене, і його кохання, чесність, допомога... тощо. В сексі, теж все складалося нормально. Але, була одна деталь... Я не отримувала одного оргазму... Ніколи, чомусь не вдавалось, його отримати... І згодом, я почала через це влаштовувати сварки з хлопцем, і як внаслідок ми розійшлись одне з одним. Приблизно за 8 місяців, я познайомилась з іншим хлопцем, який мав більший член ніж мій колишній ( 18 см, проти 14 см колишніх)... Але, і з ним, я цього не відчувала.. Та й зним, секс взагалі був не той, він віддавався не так як мій колишній... Було видно, що колишній хлопець все робив з любов'ю, прелюдія в нього була досить ніжна та романтична... Він дуже легко міг перейти з одного виду сексу в інший ( з ніжного в більш жорстокий)... Але, і ці стосунки були приречені на провал, бо хлопець зраджував, любив випити... І, використовував мене лише для сексу тоді, коли не знаходив якусь дівчину....
    Тому дівчата, не будьте такими дуже наївними, не шукайте когось кращого... Маєте нормального хлопця, то цінуйте його... Як згадаю колишні стосунки, то так хочу повернути їх, так хочу бути з ним... Але нажаль, вже нічого не зміниш... Назад в минуле дороги не має!!! (((
     
    Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Щире та міцне кохання!12 правил
    • Сторінка 1 з 1
    • 1
    Пошук:
    Нова відповідь
    Ім`я:
    Текст повідомлення:
     
    Код безпеки:

    Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


    Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

    15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом