MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Як дізнатися любить чоловік чи ні
Як дізнатися любить чоловік чи ні
OlenkaДата: Понеділок, 02.02.2015, 22:14 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
*Як дізнатися любить чоловік чи ні*
При першій зустрічі у чоловіка виникає сексуальний потяг до жінки - це він називає "іскрою" , "любов'ю з першого погляду", насправді ж це потужний викид в кров тестостерону. Зрозуміло, що на цьому глибокої прихильності не зростиш. Справжні почуття виникають пізніше.
Коли чоловік хоче жінку, він використовує всілякі виверти спокушання - говорить те, що вона хотіла б почути, звертається з нею так, як вона бажає. Охмурити довірливу жінку своїми чарами, він створює у неї впевненість, що вона улюблена (насправді ж вона поки всього лише бажана). Але, домігшись бажаного, він втрачає інтерес до тієї, яку недавно так жадав. Жінку ображає така поведінка. Вона розцінює інтимну близькість як апогей любові. У неї залишається неприємний осад в душі, ніби її використовували. Як це не сумно, певною мірою так воно і є - чоловік використовував її для зняття сексуального напруження.
Чоловік може "завестися", побачивши еротичну фотографію або сцену в кінофільмі, мигнуло шматочок оголеного тіла в вирізі одягу незнайомки, красиві ноги або груди, та й від багатьох інших речей, які позначаються словом релізери (зовнішні подразники, що викликають сексуальне збудження). Збудження супроводжується ерекцією, яка через деякий час проходить. Але буває, що чоловік залишається збудженим досить тривалий час. Коли він перебуває у збудженому стані, йому потрібно фізіологічна розрядка. В такому разі його влаштує будь-яка жінка, яка виявилася поруч. Нею може бути постійна партнерка чи дівчина, за якою він ще тільки доглядає, але може бути і та, яку він бачить вперше.
Хитруни-чоловіки знають, що цинічне пропозиція: "А не переспати чи нам? " - Шокує і відштовхне яку поважає себе жінку, і тому використовують весь арсенал прийомів зваблювання.
Що робить охоплений бажанням чоловік, щоб домогтися бажаного? Саме те, що більшість жінок розцінюють як захоплення, закоханість і навіть любов: він говорить компліменти і різні милі дурниці з еротичною підосновою, визнається в любові. Причому слова він уміло поєднує з дією: обіймає, цілує, пестить, щоб партнерка теж відчула сексуальне збудження.
У житті кожного чоловіка мали місце випадки, коли він шукав у сексі лише задоволення або навіть просто розрядки сексуального напруги , жінка ж більшою мірою потребує емоційному аспекті інтимних відносин. Поцілунки, обійми і ласки чоловіка вона розцінює як вираження його почуттів. Тому-то жінки і бувають розчаровані, коли після статевого акту чоловік відразу ж втрачає інтерес. Він може встати і піти, кинувши на прощання байдуже: "Поки!", Не перейнявшись навіть взяти у партнерки номер телефону; або може пообіцяти зателефонувати, але не подзвонить, або може зателефонувати через два тижні, набрехав з три короба, що був дуже зайнятий (насправді він про неї навіть не згадував, а згадав лише коли йому в черговий раз "закортіло").
Рідкісна жінка не відповість на палкі обійми чоловіка, який їй подобається. І рідкісна жінка не відчує при цьому вогонь бажання. Але для неї це не просто секс - на першому місці стоять почуття, які вона відчуває до чоловіка. Якщо чоловік їй байдужий, то його обійми і поцілунки їй неприємні.
Романтичні визнання багато чоловіків використовують лише на етапі зваблювання. Деякі цинічні представники сильної статі заявляють, що красиві слова потрібні лише для того, щоб затягнути жінку в ліжко, а після цього ніжності вже не обов'язкові.
Якщо з вашим партнером у вас саме так йдуть справи, знайте, що він вас не любить. Просто він використовує типово чоловічий прийом: ніжні слова, визнання в любові - всього лише необхідна прелюдія до сексу. Жінки бажають їх чути, і чоловіки їм це говорять. Але лише до "інтиму" або під час нього.
Поведінка чоловіка в ліжку і поза її може разюче відрізнятися: в інтимній обстановці він ніжний, ласкавий, говорить слова любові, але варто секс-сеансу закінчитися - його ніби підмінили. Тільки що він шепотів: "Боже, як мені з тобою добре! Ти найбажаніша, найулюбленіша жінка в світі!" - І ось він стоїть біля вікна і курить, холодний і байдужий, зовсім чужий. Якщо та, яка п'ять хвилин тому була "найбажанішою" звертається до нього, очікуючи ласкавих слів, він дивиться на неї з едоуменіем, мовляв, та хто ти така і чого тобі взагалі від мене треба?!
В аналогічному становищі перебувають багато жінок.
Начебто в її житті є чоловік - і разом з тим його немає. Він з'являється, коли хоче, а вона тижнями чекає його дзвінка. Коли він приходить, все чудово. Він каже, що любить її, і що дуже нудьгував, але був такий зайнятий, що не було жодної вільної хвилинки. Зате він постійно про неї думав, згадував і сумував. А жінка вірить всьому, що говорить улюблений.
Чоловік любить очима, а жінка вухами! Чим більше гарних слів вимовляє чоловік, тим сильніше жінка в нього закохується. І при цьому навіть не замислюється, що слова коханого розходяться з його вчинками. Якщо він так тужив, то чому ж не знайшов можливості поба
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Як дізнатися любить чоловік чи ні
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом