MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Що таке любов? (Ребекка - 8 років) «Коли в бабусі почався а
Що таке любов? (Ребекка - 8 років) «Коли в бабусі почався а
OlenkaДата: Неділя, 08.02.2015, 15:44 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Що таке любов?

(Ребекка - 8 років)
«Коли в бабусі почався артрит, вона не могла більше нахилятися і фарбувати собі нігті на ногах. Тоді дідусь став робити це для неї - весь час, навіть тоді, коли у нього самого почався артрит на руках. Це любов ».

(Біллі - 4 роки)
«Коли хтось тебе любить, то він вимовляє твоє ім'я по-особливому. Ти просто знаєш, що твоє ім'я безпечно у нього в роті ».

(Карл - 5 років)
«Любов - це коли дівчина надуханиться, а хлопець - скористуєть одеколоном, і вони йдуть напобачення і нюхають один одного».

(Кріссі - 6 років)
«Любов - це коли ви їсте в Макдоналдсі, і ти віддаєш комусь більшу частину свого картопляної соломки, не змушуючи його ділитися з тобою своєю».

(Террі - 4 роки)
«Любов - це коли ти посміхаєшся навіть тоді, коли дуже втомилася».

(Денні - 7 років)
«Любов - це коли мама готує каву для тата, а потім, перш ніж дати йому, відпиває трохи, щоб переконатися, що смак в порядку».

(Емили - 8 років)
«Любов - це коли ви весь час цілуєтеся. А потім, коли вже втомилися цілуватися, то все одно хочете бути разом і розмовляти. Мої мама з татом такі. Коли вони цілуються, аж противно ».

(Ноель - 7 років)
«Любов - це коли ти говориш хлопцю, що тобі подобається його сорочка, і тоді він носить її щодня».

(Томмі - 6 років)
«Любов - це як старенька і старенький , які все одно дружать, навіть після того, як вони вже так довго знають один одного».

(Сінді - 8 років)
«Коли мені потрібно було грати на піаніно на концерті, я вийшла на сцену і мені стало страшно. Всі ці люди в залі дивилися на мене, а потім я побачила тата, він посміхався мені і помахав мені рукою. Тільки він один робив це. Мені більше не було страшно ».

(Клара - 6 років)
«Моя матуся любить мене більше за всіх. Хіба хто-небудь ще цілує мене перед сном? »

(Ілейн - 5 років)
«Любов - це коли мама дає татові кращий шматочок курочки».

(Кріс - 7 років)
«Любов - це коли тато приходить додому спітнілий і неприємно пахне, а мама все одно говорить йому, що він гарніше, ніж Роберт Редфорд».

(Мері Енн - 4 роки)
«Любов - це коли твоя собачка лиже тобі обличчя, навіть після того, як ти залишила її одну на весь день».

(Лорен - 4 роки)
«Я знаю, що моя старша сестричка любить мене, тому що вона віддає мені всі свої старі сукні, а сама змушена йти і купувати собі нові».

(Карен - 7 років)
«Коли ти любиш когось, твої вії ходять вгору-вниз і з тебе вилітають маленькі зірочки».

(Джессіка - 8 років)
«Не потрібно говорити« Я люблю тебе », якщо це не правда. Але якщо це правда - то треба говорити це дуже часто. Люди забувають ».
 
knopaДата: Неділя, 28.06.2015, 17:49 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
«Божевільна любов проходить швидко, любов двох божевільних - ніколи!»
Автор Анджеліна Джолі
 
OlenkaДата: Неділя, 10.01.2016, 15:11 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
У справжній любові точки не буває. Можна розійтися, розсваритися, розчаруватися - можливо абсолютно все. Але які би причини не були, справжня любов все одно продовжує жити в серці. Вона відокремлюється від розуму, живе поза тим, що відбувається. Ти нічого не можеш вдіяти з цією любов'ю і просто зберігаєш її в собі.

Ельчин Сафарлі "Якби ти знав..."
 
nadiakovtanДата: Пятниця, 22.01.2016, 14:48 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 9
Цитата Rostyk ()
(Лорен - 4 роки) «Я знаю, що моя старша сестричка любить мене, тому що вона віддає мені всі свої старі сукні, а сама змушена йти і купувати собі нові».
Ахах)) Оце розсмішило.
 
OlenkaДата: Вівторок, 23.08.2016, 08:29 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 3285
Справжня любов приходить раз в житті але як дізнатись що це дійсно вона?
Відповідь можна пошукати у своєму серці. Потрібно лише закрити очі і прислухатися.
 
OlenkaДата: Вівторок, 27.12.2016, 02:26 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
*Я тебе люблю, бо ти мені потрібен - було раніше, а зараз ти мені потрібен бо я кохаю тебе* 
*Повага має грань, любов - ніколи* 
*Ангели називають її небесною відрадою, чорти - пекельною мукою, люди - любов*ю* 
*Ах первый поцелуй любви, Дрожащий, легкий, торопливый* 
*Тот кто отвергает любовь не только отвергает Бога но и громко зовет дьявола* 
*Я два дні прожила без тебе і зрозуміла, що зможу витерпіти усе* 
*Кохати когось - це всеодно, що сказати йому: "Ти не помреш!"* 
*Любов яка бажає бути духовную стає тінню, а любов яку лишили духавного почаку - пошлістю* 
*Для коней і закоханих сіно пахне по-різному* 
 
OlenochkaДата: Четвер, 29.06.2017, 11:04 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4510
Та йой що тут сумного. Колись ти зустрінеш ще не «фейкову» любов і все зміниться. Може в 29 але вона має бути справжньою….
Скажу що ти відчуватимеш при цьому: щось глибоке, хвилююче щось таке щось живить, надихає, ніжне почуття яке допомагає змінюватися і пізнавати світ іншої людини.
Тобі нічого не захочеться міняти. Ти будеш милуватися кожним міліметром, тобі стане цікаво спостерігати з боку та дбайливо ставитися до його почуттів і бажань. Захочеться лише бути поруч і вивчати деталі.
Тобі не захочеться тікати і це буде прекрасно.
Найважливішою людиною в твоєму житті завжди будеш ти. Важливо вивчати свої бажання та розкривати свої таланти. Пробуй щось нове те що ніколи не робила це запорука твого розвитку.
Ми народжуємося щоб отримувати новий досвід вчитися розвиватися змінюватися. Спочатку ми такі , а через рік можемо стати вже зовсім іншими все залежить від того чи готові ми подивитися правді в очі і почати працювати зі своїми проблемами. Я бачу що мені потрібно почати себе цінувати та не принижуватись. Буду командувати Я. Маю бути чоловіком…..
 
OlenochkaДата: Пятниця, 21.07.2017, 22:18 | Повідомлення # 8
Повідомлень: 4510
любовь долго терпит, милосердствует, любовь не завидует, любовь не превозносится, не гордится, не бесчинствует, не ищет своего, не
раздражается, не мыслит зла, не радуется неправде, а сорадуется истине;
все покрывает, всему верит, всего надеется, все переносит.
 
OlenochkaДата: Вівторок, 25.07.2017, 23:51 | Повідомлення # 9
Повідомлень: 4510
.Якщо,роблю для тебе щось не очікуючи взамін нічого. То приходжу до висновку що мені подобається ця людина. Тому що не робив би цього просто так..тим самим досягаю когнітивного узгодження. Я оцінюю сам себе! Значна частина того що ми відчуваємо надходить від наших вчинків. Таким способом роблячи щось для другої людини безкорисливо.Із нашого внутрішнього діалогу самим з собою виходить що ми любимо цю людину.
 
OlenochkaДата: Пятниця, 11.08.2017, 13:45 | Повідомлення # 10
Повідомлень: 4510
Любов - це прекрасно.



Прикріплення: 6021054.jpg (140.3 Kb) · 3303361.jpg (145.7 Kb) · 5928671.jpg (129.3 Kb) · 9688323.jpg (137.6 Kb) · 6646648.jpg (60.7 Kb) · 9733183.jpg (67.9 Kb) · 1392338.jpg (157.2 Kb) · 2972266.jpg (61.7 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 04.11.2017, 23:51 | Повідомлення # 11
Повідомлень: 4510
Кохання. Воно не знає меж. Не має правил, не терпить лицемірства та обману. Це почуття прозоро-кришталеве, як злиття із Святим Духом, що відчуваєш лише при лагідному доторку коханої людини. Воно чисте, як сльоза матері, і щире, як посмішка дитини. Річ у тім, що кохання в нас самих. Ми або наповнені ним, або позбавлені його. Ніколи не говоріть, що втратили! Не говоріть, що розлюбили. Ви навіть не закохувались! Ви не допомоги потребуєте, а правди. Любов не рахує ні часу, ні відданих сил. Любов не живе три роки! Це саме пристрасть, після якої любов або приходить, або ні.
Намагайтеся сприймати її як цінність, яку постійно треба оберігати, а не як річ, яку ви отримали і з часом викинете. Вмійте гідно приймати і не розпорошуватись на дрібниці. Вмійте терпляче чекати, вмійте відчайдушно боротись! До безтями, з останніх сил. Даруйте слова вірності та обіцянки. Ніколи не шкодуйте їх. Насолоджуйтесь тими моментами, коли піднімаєтесь вище неба на крилах слів любові. Їх у нас і так надто мало, а ми ще більше обмежуємо себе своїми підозрами, розрахунками, гордістю. Даруйте життя, тому що ці миттєвості варті всього життя!

Ivan Baydak на літературній сцені #razomfest
 
OlenochkaДата: Четвер, 28.06.2018, 22:50 | Повідомлення # 12
Повідомлень: 4510
Почуття прекрасні коли вони взаємні,і жахливо коли однобічні. коли ти за людину хвилюєшся, щиро радієш, чекаєш дзвінка чи смс, не можеш спокійно спати адже думки про неї заповнюють підсвідомость, чекаєш зустрічі безмежно, відчуваєш тремтіння метеликів в середині. можна бескінечно говорити про це почуття.

Як розпізнати? Хочеться для людини всього найкращого, навіть в ущерб собі. Ще хочеться цю людину в сексуальному плані. Взагалі це важко чітко описати

Прикріплення: 7064808.jpg (22.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 19.08.2018, 21:47 | Повідомлення # 13
Повідомлень: 4510
На мою думку- то коли взаємна повага, уміння йти на компроміс бо ідеальних відносин просто так не скласти. Та багато можна про те балакати. Теж вірю що є, але не так часто зустрічається.. зараз більше 50,% шлюбів після двох, трьох років то розлучення. Та й ті що лишились не всі зрозуміло на чому тримаються ..
 
OlenochkaДата: Пятниця, 15.02.2019, 20:52 | Повідомлення # 14
Повідомлень: 4510
Тайна любви к человеку начинается в тот момент, когда мы на него смотрим без желания им обладать, без желания над ним властвовать, без желания каким бы то ни было образом воспользоваться его дарами или его личностью, — только глядим и изумляемся той красоте, что нам открылась.

Антоний Сурожский


Прикріплення: 1822406.jpg (128.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 25.06.2019, 15:49 | Повідомлення # 15
Повідомлень: 4510
Цитата
Це дія гормонів котрі не дозволяють людині приймати адекватні рішення
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Що таке любов? (Ребекка - 8 років) «Коли в бабусі почався а
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом