MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Як допомогти хлопцю закохатися?
Як допомогти хлопцю закохатися?
OlenkaДата: Четвер, 08.12.2016, 22:24 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Кілька порад для хитрих спокусниць.

Не бійтеся, якщо у нього в даний момент є інші відносини. Це тільки вам допоможе, підстьобне ваш дух суперниці.

Чоловік - це той же дитина, тільки іграшки в нього для дорослих. Тому потрібно дізнатися, що у нього в душі. Намагатися зрозуміти його, причому, не забуваючи це ненав'язливо демонструвати. Вам потрібно акуратно зробити себе для нього незамінною.

Зустріч наодинці.
Постарайтеся обережно добитися побачення з ним.
Але не в людному місці, де вам практично не вдасться поспілкуватися на особисті теми, а в парку чи сквері. Тут він зможе говорити з вами наодинці.

А що чоловіки роблять, коли перед ними слухає жінка? Звичайно, говорять про себе!
Наберіться терпіння і вам відкриються секрети, які допоможуть у завоюванні чоловіки.
Якщо ви зрозуміли, що не хочете вже серйозних відносин, то просто легко і весело проведіть побачення.
Але якщо ваші почуття не похитнулися від першого спілкування, а тільки зміцнилися, то сміливо починайте боротися.

Уважний слухач.
Люди певних професій використовують прийом «слухача».
Вони заохочують відверті монологи, домагаючись емоційних переживань, і в той же час збирають корисну надалі інформацію.
Але не досить сухо вислухати, потрібно переживати ті ж емоції. І тоді ви завоюєте довіру обранця, основу для любові.

Метод перенесення.
Наступним кроком буде перехоплення тієї любові, яка жила колись у серце чоловіка (метод перенесення).
Поки чоловік буде вам розповідати про позитивні переживання, уподобаннях, захопленнях і коханих перевагах, він сам того не помічаючи буде переносити позитивні емоції і захопленість на вас.

Для цього потрібно вміло розпитувати обранця про його переживання, які колись відбувалися у нього всередині.
Нехай його несе по хвилях прожитого: образи, розчарування, гнів, втрати і, нарешті, любов.
Будьте уважні і співчутливо. Не шкодуйте час, все повернеться вам назад, та ще й з дивідендами. Стати тією єдиною, з якою він зможе бути відвертим.
Розповідь обранця може бути незв'язних, не перебивайте його, лише іноді підштовхуйте питаннями.
Не наполягайте на продовженні теми, нічого, прийде час, вона буде порушена знову.
Нехай говорить навіть про справжні захоплення. Не будьте гордої, адже знання про суперниць ніколи не будуть зайвими.

Будьте теж відвертою і небагатослівною, але ніколи не кажіть про своїх колишніх захоплення і чоловіків. Це зіпсує все і безповоротно.
Задаючи питання, не забувайте про компліменти. Так, так ви не помилилися. Чоловіки ще більше, ніж жінки люблять лестощі і похвали. Тільки робіть це щиро, інакше ефект буде зворотним.

Станьте для обранця сповідником, який ніколи не образиться, а співрозмовник розповість всі секрети, як глибоко б вони не були заховані.
Для повного розкриття чоловікові потрібно близько ста годин.

Слухайте, адже з кожною годиною він все більше прив'язується до вас. Навіть якщо він почне повторюватися, все одно слухайте і задавайте питання. Вам цікаво про нього все!
Якщо ви не будете сміятися над чоловіком, сперечатися або мудрувати, то він розговориться.
Ви станете для нього незамінним співрозмовником, якому він довіряє. Навіть якщо його почуття до вас не дуже глибокі, ви отримаєте відданого друга, а це теж не мало.
Запитання можна задавати про дитинство, що йому подобається, якою має бути жінка, чи є вороги і друзі ... Дійте, і у вас все вийде!
Прикріплення: 6201766.jpg (20.1 Kb)
 
OlenkaДата: Пятниця, 09.12.2016, 18:28 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Як признатись в коханні хлопцю
Любов - це прекрасне почуття, що викликає найяскравіші емоції, від яких паморочиться голова і створюється враження польоту в теплому, ніжному вітерці. Приємно не тільки відчувати любов, але і отримувати визнання, а також дарувати їх самому. Але як складно часом буває відкрити людині свої почуття!

Особливо важко це зробити дівчині, адже в суспільстві сформувалася думка, що першою говорити про свої почуття не потрібно. Статистика показує, що чоловікам робити визнання набагато легше, ніж дівчатам, хоча вважається, що хлопці більш закриті в плані емоцій. Як же перебороти свій страх і вимовити три найважливіші слова? Як признатися в коханні хлопцю красиво і отримати у відповідь взаємність і розуміння? Як зробити цей момент інтригуючим і незабутнім?


Для початку варто поставити себе на місце хлопця. Подумати, яке визнання, і за яких обставин йому приємно було б отримати. Потрібно пам'ятати, що чоловіки - це не жінки, які часом зайво романтичні і сентиментальні.

Якщо молода людина сором'язлива і визнання наодинці його може збентежити, можна влаштувати йому невелику гру. Написати багато невеликих записок і сховати у квартирі. Кожна записка буде ключем до пошуку наступної. Ну а саму останню можна красиво оформити, на ній і будуть ті самі заповітні слова.

Шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок? Вечеря з незвичайним блюдом (тут звичайно слід враховувати переваги в їжі коханого) при мерехтливих вогниках свічок створить саму сприятливу атмосферу для зізнань.

Якщо хлопець не сприймає романтику, випливає, зверне увагу на його хобі, захоплення, заняття. Може він захоплюється велоспортом? Запрошення на велопрогулянку не викличе ніяких підозр, а невелика табличка з визнанням на якомусь дереві буде приємною несподіванкою.

Багато чоловіків - ласуни. У наш час дуже багато майстрів оригінальних тортів, які можуть зробити будь-яку форму, яку напис і навіть торт із зображенням людини.

Визнання в любові можна зробити ще більш цікавим, постановочним, якщо звернутися в спеціальну організацію, що влаштовує свята, приколи, вечірки, яка допоможе не тільки продумати цілий сценарій визнання, а й красиво здійснити його.

Визнаватися в любові можна і потрібно! Варто лише підійти до питання "а як це зробити?" творчо і з фантазією, щоб визнання в любові виявилося не тільки небанальним, але і незабутнім на довгий час.
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Як допомогти хлопцю закохатися?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом