MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Я люблю двох дівчат одночасно!
Я люблю двох дівчат одночасно!
OlenkaДата: Пятниця, 07.04.2017, 19:53 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Мене звати Ігор, 17 років: я Знаю, це здасться неймовірним, але я люблю двох дівчат одночасно. Вони обидві абсолютно різні, але я відчуваю дуже сильні почуття до них. Але мені важко їх обманювати, тому що вони не знають одна про одну. Я трохи заплутався у всьому цьому - з одного боку я не хочу їх обох втрачати, з іншого розумію що так не можна. Як дізнатися, що насправді відчуваю?



Любов-це досить складне відчуття,.... Іноді це почуття на все життя, а іноді нам може тільки здаватися, що це "щось більше".
Інколи почуття можуть бути оманливі – заганяти нас у стан ейфорії, ми хочемо ще залишитися з об'єктом ваших інтересів, а головою ми все ще в хмарах: "але ж любов виглядає так само!". Ну, не обов'язково: потяг приходить в першу чергу. Це інтерес до іншим людиною на тлі сексуального характеру – це почуття неутоленного бажання. Тільки тоді, коли проходить, ми можемо переконатися, що це щось більш серйозне, чи ні. Тоді союз розпадається, або почуття перетворюється в любов, яка є більш зрілою. Тоді ми приймаємо недоліки другої сторони, яку ми починаємо дарувати довірою.

Багато людей мають проблеми із відмінністю цих двох почуттів, зокрема коли це наш перший партнер. Як розпізнати, які почуття нами правлять? Захоплення-це так звана "хімія", яка заснована на впливі гормонів на наші реакції і бажання. Ця хімія буває ілюзорно, і змінюється наше сприйняття реальності. Під впливом гормонів нам здається, що ми, навпаки, залежні від іншої людини, однак це проходить з часом, коли гормони перестають в нас "збуджувати". Основа любові-це дружба: ви розумієте іншу людину, ви знаєте її недоліки/переваги, і ви приймаєте це, як б людина не була. Ви хочете бути з коханою людиною, незважаючи на її недоліки..

На жаль, з почуттями буває по-різному іноді, здається , що ми любимо більше, ніж одну людину, коли насправді може виявитися, що це ілюзорне відчуття чи просто захоплення. Проблема полягає в тому, щоб відрізнити наші почуття стосовно обох осіб, яких нам здається, що ми любимо. Чим швидше, тим краще – обман близьких людей не є приємним, ні необхідним. Самий кращий спосіб-це відкинути обох на якийсь час – скажімо, тиждень або два тижні – під приводом від'їзду на свята, канікули чи відпустку. Це хороше рішення, тому що тоді можна спокійно продумати, що до кого і як сильно, ми відчуваємо. Хоча так, справді, почуття будуть перевірені після повернення, коли ми з ким ми сумували за тобою, і про кого ми думали, будучи за містом. Безумовно, на одну людину це дійсно важливо, щоб не образити і не обдурити іншої людини, і щоб мати чисту совість.
Прикріплення: 0924916.jpg (16.3 Kb)
 
OlenochkaДата: Субота, 16.06.2018, 12:41 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Так сталось,шо у мене є два варіка:дві дівчини,які 100%за кохані в мене...бля не знаю котру вибрати,хз та в лівжку класна та душевна така з нею у мене багато спільних тем.
Порадьте котру обрати

В мене була схожа ситуація. Після важкого розриву тривалих відносин вирішив просто спати без будь яких зобов'язань з різними дівчатами. І так склалося що спав з двома, одна як ти кажеш в сексі класна, але сука і стерва ще та, а інша скромна і хорошенька дівчинка в якої я був перший. Так вот я вибрав душевну дівчинку і ми вже 2 роки разом кохаю її безмежно і вона мене. А в сексі я її навчив всього і вона відкрилася на стільки що порівняно з нею та що була класна в сексі просто ніяка))) Якщо ти хочеш людину для життя, можливо майбутню дружину то вибирай 2, а якщо просто потрахатись то 1. І 2 не мороч тоді голову!
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Любов » Я люблю двох дівчат одночасно!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом