Olenka | Дата: Вівторок, 16.05.2017, 09:49 | Повідомлення # 1 |
| Кожна частинка мене світиться і радіє, коли ти є. І навіть коли тебе немає поруч, достатньо лиш думки про тебе аби світ став барвистим, яскравим та веселкобарвним. Ти для мене багато значиш, хоча ми й ледве знайомі. Можливо, ти моя фантомна ілюзія і, можливо, було б легше якби це було так справді
*** Тоді на вершині гори гуркотів тяжкий звук безглуздості пусте відлуння мене та інших. Біля витоку річки я кидала камінці, щоби почути хлюпотіння води. Але постійно промазувала і всі камінці глухо котилися в безодню один за одним падали в провалля і морок Єдине, що додавало надію дощ. Спочатку дрібні краплинки створювали тихі нотки симфонії забуття, ефір обіймав бризки і породжував свіжість. В оркестрі час від часу блищала блискавка , наповнюючи всіх синіми іскрами і забавляючи нас своїм різким реготом. З боку здавалося, ніби велетень могутнім і точним рухом розсікає небо, ніби цей гул був навмисним. Все йшло своєю чергою і нічого не змінювалося. Краплі потихеньку знаходили притулок у землі, волога покривала всіх і все розчинялося в запаху зелені та квітів. Нам снилося, наче темрява прояснюється, наче зверху посміхається місяць і тисячі тисяч зірок дивляться на нас ComputerDesktopWallpapersCollection305 040 300x225 Промінчик Тео Одного разу мене розбудив ранковий вітерець. Сутність його голосу була і незвичною, і якоюсь на диво знайомою одночасно. Мелодія була то плюшево мякою, то металево суворою . У манері відчувалася і розсудливість , і грайливість. І це все було тільки в ньому одному. У ньому не було того підступності й лукавства як у слизьких обіймів болота біля струмка або як у бруду біля підніжжя трав після дощу. Була тільки простота. І чомусь саме його голос здавався мені таким солодким, що навіть не хотілося прокидатися
І ось я відкрила очі. Біля мене шмигнув промінчик світла. Він випромінював тепло і турботу
*** Мені подобається дивитися як твої оченята-гудзички поблискують маленькими вогниками.
Тільки от сказати все це тобі я не можу. Боюся, що моє недоладне відлуння буде для тебе тупим гулом.
Я б хотіла обійняти твоє тепле яскраве сяйво. Тільки боюся, що ти тоді вже не будеш поруч.
Я рада, що зустріла саме тебе. Тепер, коли дощ вщухає, а сонце освітлює останні дрібки крапель, я відразу згадую про тебе. І відчуваю свіжу прохолоду і ніжне тепло. Тепер, я кінчиками вій малюю веселку. І небо поруч грає барвами всіх кольорів. А, раптом, ти помітиш?
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 16.08.2017, 21:13 | Повідомлення # 2 |
| Розчарування в коханні
Привіт всім! Я давно не заходила на наш сайт, за цей час у мене сталося багато чого цікавого. Ця історі почалася влітку у серпні місяці. Я на десять днів поїхала в табір, зі мною поїхало ще одинадцять діток з нашої школи. Там був присутній один хлопець Артур. Ми майже кожного дня ходили в походи і ось одного дня цей хлопчик почав проявляти свою симпатію до мене. Ввечері всі повільні танці були наші. Потім в нас було перше побачення ми сиділи на лавочці і дивилися на місяць. На другий день все про довжилося у вечері ми знову з ним гуляли він мене вперше поцілував я йому не відповіла тому що якось неочікувала. На інший день все про довжувалося він написав мені вірші ввечері він сказав що кохає мене, того вечора ми майже вперше поцілувалися. Я була на сьомому небі від щастя!!! Але щастя тривало не довго, на наступний день він сказав мені ввечері що це все сталося помилково я засмутилася я сайже всю ніч плакала тому що тоді я зрозуміла що кохаю його. В загальному мені й сьогодні трішки боляче коли я бачу його в школі. Але потім сталося ще цікавіше! Однакласник мого колишнього хлопця був з нами і він що вечора дзвонив йому і розказував про мене. У листопаді я помирилася зі своїм колишнім хлопцем, мені було дуже приємно що коли він дізнався про те що було він не змінив своє ставлення до мене. Зараз я з ним продовжую зустрічатись і в нас все гаразд!!!!!!! тут ангелів немає
|
|
| |
knopa | Дата: Вівторок, 14.07.2020, 10:22 | Повідомлення # 3 |
| До посту про "тих, з ким хочеться спати". В мене було багато різних стосунків, з глибокими почуттями і без, з сексом і без, з чоловіками і з жінками, я вже багато років у постійних відносинах, але тут з'являється в моєму житті саме те "з ким хочеться просто просто провести вечір і просто переночувати в обнімку". Навіть якщо в нас станеться щось більше чи НЕ станеться, це вже ролі не грає. Найважливіший саме той факт, що я хочу провести ніч разом з цією людиною. Питання до знатоків. Що зі мною не так?
|
|
| |