Ярина, я кохаю тебе!
|
|
Olenka | Дата: Вівторок, 06.06.2017, 19:47 | Повідомлення # 1 |
| Ти мені досі таке рідне( таке своє.:(
Зараз дуже зломлений, в мені померає надія. Напевне, ти завжди знала та відчувала що в будь який момент я був готовий з тобою одружитися та жити разом. Я би був найщасливішою людиною як би ти хотіла мене знову поруч. Чіпляюся за останнє що в мене є. Це наші взаємні почуття! Дай мені шанс. Будь - ласка, я не хочу завершувати ці стосунки. Я більше не тягтиму з тебе останні соки!
Як матиму колись ще шанс бути з тобою то більше не тягтиму з тебе останні соки! А кожною клітинкою свого тіла досягатиму взаєморозуміння.
You're a little late, I'm already torn But you crawled beneath my veins and now There's just so many things that I can't touch, I'm torn I'm all out of faith, this is how I feel There's nothing where he used to lie My inspiration has run dry That's what's going on, nothings right, I'm torn I'm cold and I am shamed lying naked on the floor I'm cold and I'm ashamed bound and broken on the floor
Якщо, в тебе залишилися до мене почуття (любові) то просто спокійно дай мені ще шанс!
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 06.06.2017, 19:48 | Повідомлення # 2 |
| Я люблю тебе. І попри все не хочу втрачати. Мені не хочеться розходитися. Ти хороша людина і я приймаю тебе такою яка ти є! Всі мають сварки.... Не все так між нами погано як ти думаєш. ----
|
|
| |
Olenka | Дата: Вівторок, 06.06.2017, 22:40 | Повідомлення # 3 |
| "-У тебя нет шансов стать моим парнем. -это ты так думаешь..и вообще меня это не остановит. -А теперь есть !"
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 07.06.2017, 13:05 | Повідомлення # 4 |
| Вибач, за цю картину. (полотно). Навить, якщо ми не зможемо бути разом то її зберігатиму як згадку про тебе та наші стосунки. Адже, найсвітліше та найпрекрасніше що було у моєму житті це ти.
Я тільки виню відстань адже ще не давно було все а зараз нічого.
Насправді я спокійний ! Дуже(( коли поруч адже ми б жили разом і це все б досягнулось.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 07.06.2017, 14:19 | Повідомлення # 5 |
| Привіт. Ти переспиш із мною?
Якщо, так то кажи день "13-17" коли б ти змогла приїхати. А то мені потрібно забронювати квартиру на конкретний день.
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 07.06.2017, 14:36 | Повідомлення # 6 |
| Не хочеться тобі піти десь біля річки поїмо морозива пограємо бадмінтон?
|
|
| |
Olenka | Дата: Середа, 07.06.2017, 16:03 | Повідомлення # 7 |
| перед тим як почати стосунки з дівчиною, навчіться відчувати себе мудаком, який "мав би здогадатися"
|
|
| |
Olenka | Дата: Четвер, 08.06.2017, 15:12 | Повідомлення # 8 |
| Тримай, для мене ти не була дешевим аркушем) Згадаєш, колись що був такий чудік в тебе )
Полотно доречі,ти ж знаєш що ніколи не була для дешевим аркушем.
Для початку ти мій друг а тому хотів би дати пораду!)
Головне, аби він з початку розумів. http://knopa.info/board/zagalni/osho/1-1-0-265 Все має вийти адже ти матимеш досвід)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 26.07.2017, 10:58 | Повідомлення # 9 |
| Справа в тому що я не зможу закохати її в себе знову. Я вже своє віджив....за 6 років багато пережили разом як поганого, так і доброго. Їй легше почати відносини з новим незнайомим людиною ....так як у нього немає "баласту". Так що це феил. Все це мені допоможе для нових відносин але сто старими це не буде працювати.імхо
|
|
| |
Olenochka | Дата: Субота, 29.07.2017, 12:25 | Повідомлення # 10 |
| не спілкуюсь з яриною вже 5тий день. вона мені нічого не пише а я їй
Але з другого боку я був не тільки хлопцем а і другом...та і весь час з матеріального боку кожного тижня перекидував гроші...про оплату телефону інтернету квитків на поїзд ітд вже мовчу. Привозив їжу хоч і дрібниці ...поцуниці,чорниці,шоколадки ,рибу власного приготування. А як на фільми ходили чи суші то ж весь час я оплачував все. Та і машиною відвозив додому з поїзда переважко тепер коли вдома. Чи не буде їй надто неприємно? Адже від тоді коли ми розійшлися 2,5міс тому я далі продовжував все це робити.
З другого боку у мене не було косяків і причин щоб виправлятися чи робити щось для того щоб очитисти себе та показати іншим.Якоюсь мірою мені її шкода. останнім часом їй настрільки психологія влізла в голову
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 10.08.2017, 09:58 | Повідомлення # 11 |
| Щось середину не можу придумати ніяк(((
Була для мене цілим світом Рідні очі Торкався ніжно твого тіла В обіймах танула, літала Була любов була довіра Все по сценарію Шекспіра Теплом своїм ти зігрівала Жіночність юного ще тіла Бажання, страх, уся тремтіла **************************** ****************************
Хотів я завжди бути разом Бути вірнім без обману Лишила біль, глибоку рану На серці слід від того шраму І силует від твого стану Загублений у густині туману
|
|
| |
Olenochka | Дата: Четвер, 05.07.2018, 10:02 | Повідомлення # 12 |
| По своїх почуттях , можу сказати , що я все одно люблю тебе. І як би я хотів одружитися і завести дітей, то тільки твоя кандидатура мені цікава в ролі матері. На мене можна покластися, одружимося буду твоїм чоловіком та опорою, це прояв відповідальності у своєму житті і у рішеннях, що стосуються нас обох, це відповідальність за тебе - завжди пропоную допомогу, уточнюю , а чи тепло ти одягнена, і заберу з роботи, якщо одягнена не по погоді, і сходжу в аптеку, коли у тебе температура.
|
|
| |