Olenka | Дата: Четвер, 14.04.2016, 11:09 | Повідомлення # 1 |
| Мала друга. Майже постійно були разом,ночували один в одного, коли ж ні- смс(не в вк ) , дзвінки. Займалися усім разом- спортом, гуляли. Нікого ближчого в мене не було ніколи. Потім ми переспали. Нічого не змінилося.Я думала що то дружній секс. Те саме спілкування + секс(доречі в тому планні приємно вразив). І ось недавно йому написала колишня. Я не звернула уваги,адже як йому так і мені часто писали,але ми якось динамили то все і надалі проводили час разом. Він її запросив гуляти разом з нашими друзями, я норм відреагувала. І ось я, як завжди, після роботи зателефонувала, що іду в центр, він каже ок, тут ще мае вона підійти. Я добровільно, спокійним, позитивним голосом сказала щось типу, тал лад ,що ж я буду вам заважати, поїду додому. В дома Я зрозуміла, що просто віддала людину ,яка мені потрібна комусь іншому, сама штовхнула його до неї. Вже третю годину плачу, і навіть з ким поділитись немае. Я зрозуміла , я справді його кохаю і мені більше ніхто не потрібен.. що робити? анонімно
|
|
| |