MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Сім типів хлопців, перед якими не можуть встояти дівчата
Сім типів хлопців, перед якими не можуть встояти дівчата
OlenkaДата: Неділя, 30.10.2016, 17:49 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Не секрет, що одні хлопці подобаються дівчатам більше, ніж інші: перед певними типами хлопців не можуть встояти більшість дівчат, і справа тут не в хорошій зовнішності або товстому гаманці.

Удачливість окремих представників сильної половини людства в романтичних стосунках пояснюється тим, що дівчат в хлопцях приваблюють певні риси і, природно, вони звертають увагу насамперед на тих хлопців, які такими рисами володіють. Можна виділити щонайменше сім типів хлопців, до яких більшість дівчат небайдужі – від класичного романтика до «поганого хлопця».

1. Романтик
Такий хлопець вірить у романтику: він постійно дарує своїй обраниці квіти та цукерки і запалює свічки під час романтичної вечері.

Романтик часто дзвонить дівчині, дозволяючи їй упевнитися в тому, що вона йому дійсно цікава, дивиться їй в очі і розповідає про свої почуття.

Чому він такий привабливий: Дівчині подобається, коли її цінують, і хлопець-романтик ясно дає це зрозуміти. Показуючи свій інтерес до дівчини, такий хлопець щедро користується романтичними жестами, дозволяючи дівчатам, які куди більш романтичні, ніж хлопці, відповідати взаємністю.

2. Впевнений в собі
Такого хлопця легко помітити в натовпі: він впевнений у собі та в своїх достоїнствах, в потрібному ступені активний і немов оточений аурою впевненості, владності і самовладання. Зустрічаючись з дівчиною, він не ревнує її до інших.

Чому він такий привабливий: Дівчатам подобаються впевнені у собі хлопці, і підхід досить простий: якщо сам хлопець впевнений у власній цінності і привабливості, то й дівчина, швидше за все, буде думати також.

Впевнений у собі хлопець не шукає у дівчині підтвердження власної привабливості, що примушує її бажати його ще більше.

3. «Художник»
«Художник» – тип хлопця, добре відомий всім дівчатам і абсолютно впізнаваний: спонтанний, безтурботний, що живе одним днем, він тим не менше приваблює дівчат своєю очевидною неординарністю і талантом.

До того ж іноді цей талант використовується, щоб догодити обраниці – написати про неї пісню або намалювати для неї картину.

Чому він такий привабливий: Кожна дівчина хоче відчути себе унікальною і особливою, і немає кращого способу дати їй це, ніж дозволити їй відчути себе музою, джерелом натхнення.

4. Іноземець
Він з’явився в її житті з далекої екзотичної країни; він відрізняється кумедним акцентом або зовсім іншим поглядом на світ. Його погляди на соціум або поведінку можуть здаватися дівчині трохи дивними, але, тим не менш, він завжди здатний залишатися привабливим. Для того, щоб потрапити в цю категорію, хлопців зовсім не обов’язково бути іноземцем. Він міг багато подорожувати або знає безліч мов такий хлопець також здатний стати цікавим в очах дівчини.

Чому він такий привабливий: Харизма, харизма і ще раз харизма. Багато тут не скажеш: це таємнича чарівність незнайомця, який є неймовірно привабливим. Найчастіше таких хлопців вибирають дівчата, які просто цікавляться іншими країнами, однак більша частина отримує задоволення просто від побачення з представником абсолютно іншої культури.


5. «Поганий хлопець»
«Поганий хлопець» – практично архетип, впізнаваний і неймовірно привабливий в очах більшості дівчат завдяки абсолютній внутрішній свободі, проявів бунтарського духу і щасливою здібністю не турбуватися про наслідки. Такий хлопець здатний гнати на великій швидкості на байці, пропустити навчальний день, щоб разом зі своєю обраницею відправитися в спонтанну маленьку подорож і завжди іде туди, куди ведуть його бажання.

Чому він такий привабливий: Кожна дівчина хоче трохи бунтарського начала в хлопці. Її залучає його легке відношення до життя і той елемент безтурботності, який він приносить у будь-які стосунки.

6. «Інтелігент»
Він обговорює теми, які здатні зацікавити розумну дівчину, і слухає, що вона каже у відповідь. Він змушує її сміятися над «дорослими», «розумними» жартами і може зробити цікавою навіть розмову про політику. З таким хлопцем можна розмовляти годинами, і бесіда не набридне.

Чому він такий привабливий: Навіть не будучи володарем золотої кредитної картки і зовнішності голлівудського мачо, а просто зацікавити дівчину, він може домогтися у неї успіху. Інтелектуальний зв’язок – велика складова частина фундаменту будь-яких «дорослих» відносин, і, продемонструвавши свою здатність, такий зв’язок встановиться, хлопець швидко доведе дівчині свою привабливість.


7. «Джентльмен»
Він відкриває для неї двері і відсуває її стілець. Він без коливань оплачує рахунок у кафе і завжди пропонує десерт. Він запрошує свою обраницю в цікаві місця і не забуває проводити її до дверей. Він звертає особливу увагу на те, як вона себе почуває і коли хоче відправитися додому.

Чому він такий привабливий: Увага до дівочих бажань – запорука успіху. Це доведено вже давно, однак чомусь хлопці так і не можуть повірити в те, що уважний, турботливий хлопець для дівчини привабливіший, ніж відомий «поганий хлопець». Насправді ж, отримавши свою порцію негативних емоцій від грубих, надто самовпевнених і хлопців, які ніколи не передзвонюють, дівчина переоцінює свої вимоги щодо хлопців.
Прикріплення: 6549955.jpg (20.6 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 10.09.2017, 15:39 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4504
Які хлопці подобаються дівчатам насправді? 

Люди брешуть, причому найчастіше за все самим собі. Потрібно завжди ретельно фільтрувати інформацію, бо наприклад, одного разу вона просила тебе не розкидати шкарпетки, і ти думаєш що тобі потрібно бути більш акуратним та не розкидати свої шкарпетки, а насправді їй може бути пофіг на твої шкарпетки, а чіпляється вона через те що ти пів року тому її сильно образив, наприклад не допоміг їй, коли вона потребувала твоєї допомоги, як результат після цієї образи її стало дратувати все що ти робиш, чи як інший ймовірний варіант, в її родині батьки весь час сварилися і вона вважає що тільки такі стосунки можливі є правильними, тому вона тебе пиляла і пішла від тебе тільки тому що ти реагував на це не так як її батько, і вона вирішила, що у вас не може бути відносин.
 
Я не знаю насправді, що потрібно і що краще робити в таких випадках, але є припущення, яке може спрацювати. Зазвичай люди вибирають у партнери людину, яка якимось чином схожа на їхнього батька або матір, або й на обох. Якщо говорити про себе, то я наприклад просто тащуся від хлопців, які люблять возитися з технікою, тому що мій батько це любить, і я можу годинами сидіти спостерігати як вони колупаются в комп'ютері або машині; мені подобаються високі і худі-тому що вони схожі на мого батька, і крім того я обожнюю людей які б сильними не були їхні емоції не репетують а мовчать, бо так робив мій батько.

Практично всі люди шукають схожих на своїх батьків, тому що це перші люди, яких вони дуже люблять. Так що моя порада - поцікавитися її батьками, дізнатися у неї про них побільше, і стати схожим на когось з них, а краще-на обох, це значно підвищить ймовірність того, що вона до тебе повернеться (і коли ти питаєш -як краще дзвонити, писати або не дзвонити, не писати, подумай, а що б зробили її батько або мати,  так і зроби), хоча гарантії звичайно ніякої немає.

Прикріплення: 7239224.jpg (15.3 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Сім типів хлопців, перед якими не можуть встояти дівчата
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом