Як завоювати хлопця,правила флірту з хлопцем,правила флірту
|
|
Olenka | Дата: Неділя, 30.10.2016, 21:29 | Повідомлення # 1 |
| Ви найбільше закохана в цього хлопця, але ви не маєте ні найменшого уявлення про те, як фліртувати з ним. Ви не можете перестати думати про його чарівні ямочки і сині чарівні очі. Ви хочете, і ви готові зробити перший крок, але ви боїтеся показати себе дурепою. Вам потрібно декілька правил флірту від нашого Girls-Life. Озброївшись цими порадами, я обіцяю, ви отримаєте ВСЕ ваш хлопчик танутиме від Вашого погляду....
Посміхайтеся.
Посмішка є однимз основних способів дати йому знати, що ви зацікавлені в спілкуванні з ним.Це також дозволяє йому знати, що ви доброзичливі, і показується вам, як найпривабливішим.
При попаданні в очі.
Це ще один відмінний спосіб показати хлопцю, що тобі це цікаво, недивлячись на відчайдушний стан. Просто дивлячись на нього може виглядати трохи моторошно, але випадковий погляд, а потім, утримуючи його погляд на кілька секунд, може творити чудеса. Додайде в цю усмішку і флірт почався.
Торкніться.
Після того як ви отримали вашу ногу в двері з першими двома порадами,додавши деякі ніжні зворушливі слова це наступний крок. Наукові дослідження показали, що фізичний контакт сприяє щастю. Натисніть рукою злегка, якщо один з вас говорить щось захоплююче, або використовуйте плече для підтримки, коли встаєте зі стільця в барі ітд...
Обговорення.
Будучи в стані вести розмову з ним це найкращий спосіб, щоб показати вашу особистість. Якщо ви знаходитесь в переповненому, шумному місці, Ви можете скористатися можливістю щоб вас було краще чути.....приблизьтесь до обєкту! Просто переконайтеся, що ви не кричала йому голову.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 21.09.2018, 17:11 | Повідомлення # 2 |
| От скажіть, що це за хуйня пішла з хлопцями!!! позавчора зробила романтичний вечір коханому (я, а не він), свічки, шампанське, навіть тортик в перший раз спекла, стриптиз, гарячий секс і все таке, томущо за пів року трішки свої почуття в буденність поглинулись, пристрасть вже не та і я вирішила це все повернути. але нічого краще не стало, він сьогодні на моє питання, чому мені не дзвонив цілий день сказав, що я їбу йому мозок. шо за хуйня? чого вам, хлопцям, не вистачає? секс - на, будь ласка, який хочеш, бери мене і роби, що заманеться, з усіма його друзями спілкуюсь, до нього частіше їду чим він до мене, їсти готую, торт захотів - на! гроші не треба, сама заробляю! так шо за хуйня??? вибачте, накипіло
може він хоче тебе позбутися,але незнає як!? зручно все таки ,є кого трахати! всі люблять комфорт
|
|
| |