Olenka | Дата: Четвер, 12.01.2017, 01:53 | Повідомлення # 1 |
| Я люблю двох дівчат! Знаю, це здасться неймовірним, але я люблю двох дівчат одночасно. Вони обидві абсолютно різні, але до двох відчуваю дуже сильні почуття. Але мені важко їх обманювати, тому що вони не знають одна про одну. Я трохи заплутався у всьому цьому - з одного боку я не хочу їх обох втрачати, з іншого я знаю що так не може продовжуватися. Як дізнатися, що насправді відчуваю?
Любов-це досить складне відчуття, яке стосується нас раптово. Іноді це почуття на все життя, а іноді нам може тільки здаватися, що це "щось більше". Мова тоді про почуття, які може бути оманлива – наганяє на нас у стан ейфорії, ми хочемо ще залишитися з об'єктом ваших інтересів, а голову ми все ще в хмарах. : "але ж любов виглядає так само!". Ну, не обов'язково: потяг приходить в першу чергу. Це інтерес до іншим людиною на тлі сексуального характеру – це почуття неутоленного бажання. Тільки тоді, коли проходить, ми можемо переконатися, що це щось більш серйозне, чи ні. Тоді союз розпадається, або почуття перетворюється в любов, яка є більш зрілим. Тоді ми приймаємо недоліки другої сторони, яку ми починаємо дарувати довірою.
|
|
| |