Olenochka | Дата: Субота, 02.09.2017, 21:47 | Повідомлення # 1 |
| Я думаю, що в першу чергу, треба впевнено себе відчувати. Зазвичай хлопцям подобаються ті, які до них ставляться спокійно, яких треба завойовувати. Ну і звісно, дозувати це треба з виявленням інтересу до того, що подобається цій людині.
В першу чергу слід привернути його увагу до себе, показати себе в правильному світлі. Слід визначити, що йому подобається, чим він цікавиться, які має вподобання що до дівчат. Коли ти будеш це знати, треба скласти всю інформацію опрацювати і зробити висновки, чи хочеш бути такою. А можна просто залишатися собою і якщо дійсно є спільні теми, спробувати зацікавити його як товариш, як гарна та цікава людина) Головне, як мені здається, залишатися собою і поважати себе і любити таким ,який ти є!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Вівторок, 17.10.2017, 19:50 | Повідомлення # 2 |
| - Він мені написав,раз я відписала ,другий раз,третій,він все казав шо я його ігнор та але насправді відписувати але так собі,потім закликав гуляти а я була з подругою,перший раз як гуляли то філософствували,другий раз я казала шо люблю футбол але ні разу на ньому не була(ми тоді йшли дивитись як грають),Гг смішно було,на третій раз я чогось настрашилась і він взяв мене за руку,на четвертий раз ми стояли на оглядовій і я включила пісню мірзояна "поцілуй мене " і пішло поїхало
Він так і не запропонував мені зустрічатись ,само якось
|
|
| |