Olenochka | Дата: Субота, 28.10.2017, 16:27 | Повідомлення # 1 |
| Дівчатка люблять альфачів з різних причин, ось деякі з них:
-вони самодостатні
-вони не ниють
-вони живуть в сьогоденні(=коли відпочивають - то відриваються як слід, коли працюють - то прямо вкалують)
-вони роблять те, що хочуть
-вони постійно працюють над собою
-вони ставлять цілі і досягають їх
-вони жесть які зухвалі(не плутати з хамством)
-вони трахають дівчат, причому якісно
-вони поважають себе і оточуючих
-вони вірять в себе та свої сили
-вони не витрачають час даремно(ні свого, ні чужого)
-вони щирі(=говорять те, що думають, але без образ)
-вони не бояться, що хтось їх засудить
-вони можуть видаватися злими покидьками - але у них не гниле нутро
-вони вміють брати відповідальність на себе(не плутати з благодійністю)
-вони правильно себе ставлять
-вони тримають своє слово(але при цьому не дають порожніх обіцянок які їм не до вподоби)
-вони - об'єкт бажань 95%дівчат;)
|
|
| |
Olenochka | Дата: Середа, 15.11.2017, 10:22 | Повідомлення # 2 |
| Просто по приколу питаю,як стати ловеласом і міняти дівчат як шкарпетки,сам я не хочу таким бути,мені вистачить і одної на все життя,просто цікаво в чому секрет таких хлопців
Що під собою несе вислів-"лавелаз"?це хлопець який спить с багатьма дівчатами?чи просто подобається дівчатам ?чи то й інше.Давайте трохи поміркуємо. Розбираємо так званого лавелаза :неугомонна людина яка пиздить безперестану й усіма можливими способами концентрує увагу на собі,можливо гарна зовнішність й товстий гаманець.ну й ,що далі?реакція дівчат :"цей хлопчик в центрі уваги якщо я буду з ним то я також в тренді ,всі будуть бачити що я найблища до нього ,він має обрати мене -але що я можу зробити щоб бути поряд з ним ?....(тут спрацьовує інстинкт розсування ніг,бо якось іншим нічим не зможе зацікавити )" це як реакція на каблучку від тіфоні ,або браслет пандори ну й на останнє apple.це рахується як щось максимально досконале але це всього навсього ілюзія .каблучка від "золотого віку "не набагато гірша :-)я веду до того що підсвідомість дівчина обирає те що обрала саме спільнота в якій вона знаходиться .це не є добре- міняється компанія й минулий альфа стає на фоні іншого випєндрьожника лошком.Лавелаз ну й ,поряд з тобою дівчина яка піариться за рахунок тебе?що далі?)чому лавелази в тренді?)багато піздьонок бачили ?й що далі?) Підсвідомо тебе експлуатує будь-яка дівчина)))навіщо якщо ти дуже чудова людина міняти дівчат?значить є в чомусь проблема,як що бігаєш від одної до іншої. Я так розумію, це більш схоже на фетіш (кожен раз спати з іншою),але якщо звичайний хлопець скільки ж разів займався коханням з декількома дівчатами а так званий лавелаз по 1 разу з кожною то в чому взагалі привілегія ?
Нормально одягатися треба, слідкувати за собою, мати розум, заробляти добре, не бути маминим синочком, не вживати тупих слів і фраз - дівки таке люблять і самі будуть бігати за тобою.
|
|
| |