Як робити компліменти.
|
|
Olenochka | Дата: Неділя, 19.11.2017, 17:37 | Повідомлення # 1 |
|
Перше правило – хорошого потроху. Якщо занадто сильно завалювати дівчину компліментами, можна зійти за невдаху, який намагається підлизатися. Похвалу потрібно використовувати в якості своєрідної валюти, яку дівчина повинна заробити своєю поведінкою.
Друге плавило: якщо тобі захотілося похвалити якусь особливість дівчини, це має бути щире зізнання – якщо у дівчини чудова дупа, потрібно сказати їй про це.
А якщо ти розбираєшся в методах створення пружних сідничних м'язів, можеш пожартувати на цю тему. Якщо тобі подобається її довге волосся або зачіска – можеш сказати їй про це. Можна забути про ідіотських штуки «скажи, які в неї красиві очі» - дівчата вмить розкривають фальш.
Третє правило: викликай у дівчини змішані враження від компліменту. Цей метод викликає у дівчини невелике нерозуміння ситуації, яка виразно зіграє тобі на руку. Кожен називає такі компліменти по-різному, але найчастіше в інтернеті можна почути визначення «хіт милості». Яскравий приклад такого «зворотнього компліменту»: «У тебе дивна сумочка».
Дівчина, що звикла чути в основному компліменти до своєї зовнішності або речей, буде трохи шокована почутим. А зайвий раз шокувати дівчину – значить привнести у ваше спілкування більше емоцій.
Один з пошлих компліментів: "Впевнений, що твоя сексуальна кофточка чудово буде дивитися на спинці крісла мого ліжка. "
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 19.11.2017, 17:55 | Повідомлення # 2 |
| Завжди кажу "мені подобається...".:
1) Їй ніколи не набридне якщо ти будеш говорити як тобі подобається її сідниці, ноги або груди або ще щось. Просто можна сказати, підійти, притиснути 1-2 долонями. Чи можна сказати яке у неї класне плаття ззаду і прикольно випирає. Ось тобі набридло б якщо дівчинка говорила які у тебе сильні і красиві руки? (якщо б вони дійсно такими були)
2) Завжди говори щиро. Тобто ось що тобі конкретно реально подобається/заводить, про те й кажи. Тобто щоб не було ніяких "які в тебе гарні очі". Якщо подобається конкретно як вона виглядає в цьому одязі, то так і скажи, особливо підкресли ті частини тіла, що подобаються. Говорити бездушні штампи про очі і душу не варто.
3) Намагайся звертати увагу на деталі. Тобто не так, що "тобі личить цей наряд", а скажи що саме подобається в цій сукні/туфлях. "мені подобаються твої ніжки в цих туфлях" або "мені подобається як ось тут зроблений перехід на попу в цьому місці".
4) Відзначай для себе різне. Тобто ось вона може сидіти за якимось ділом і бачиш, як у неї красиво волосся довге спускаються по плечах або раптом вираз обличчя який тобі сподобався.
5) Комплімент можна і потрібно супроводжувати кинестетикой. Тобто ось у всіх наведених вище прикладах можна/потрібно підійти і доторкнутися те місце, що ти тільки що відзначив (взяти долонями, притиснути, погладити). Дотримуючись цього правила можна зробити незабутній комплімент про, скажімо дупа. Якщо схопить/повалити на ліжко і гладити/цілувати/покусувати, примовляючи який у неї аппетинта дупа і завершити все сексом.
Тримай кілька робочих варіантів: - "Які у тебе приємні парфуми" - "Тобі так пасує жовтий колір" - "Класні окуляри" - "Ці джинси так добре на тобі сидять" - "Ого, який прикольний колір волосся! Ти така яскрава" - "Яка позитивна футболка! Любиш котиків?" - "У тебе такий приємний голос"
Якщо говорити компліменти з позиції "зверху" (тобто ти типу як експерт оцінюєш, а не захоплюєшся як), то пофіг що говорити. Помічаєш в дівчині щось, що тобі подобається, і робиш комплімент. Після нього можна питання поставити, щоб розкрутити на діалог.
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 19.11.2017, 17:59 | Повідомлення # 3 |
| Взагалі рідко говорю компліменти, але якщо говорити, то починати з - мені подобається краще всього, якщо дівчина вище за тебе по балах, то компліменти краще взагалі не говорити, а якщо говорити то роби це як ніби тобі пофіг на її реакцію, сказав - прикольне платтячко і не дивишся на неї в очікуванні реакції, тобі пофіг, можеш взагалі після компліменту відразу відвернутися і почати говорити з іншою людиною, норм заходять такі штуки в мене.
|
|
| |