MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Як робити компліменти.
Як робити компліменти.
OlenochkaДата: Неділя, 19.11.2017, 17:37 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4514


Перше правило – хорошого потроху. Якщо занадто сильно завалювати дівчину компліментами, можна зійти за невдаху, який намагається підлизатися. Похвалу потрібно використовувати в якості своєрідної валюти, яку дівчина повинна заробити своєю поведінкою.

Друге плавило: якщо тобі захотілося похвалити якусь особливість дівчини, це має бути щире зізнання – якщо у дівчини чудова дупа, потрібно сказати їй про це. 

А якщо ти розбираєшся в методах створення пружних сідничних м'язів, можеш пожартувати на цю тему. Якщо тобі подобається її довге волосся або зачіска – можеш сказати їй про це. Можна забути про ідіотських штуки «скажи, які в неї красиві очі» - дівчата вмить розкривають фальш.


Третє правило: викликай у дівчини змішані враження від компліменту. Цей метод викликає у дівчини невелике нерозуміння ситуації, яка виразно зіграє тобі на руку. Кожен називає такі компліменти по-різному, але найчастіше в інтернеті можна почути визначення «хіт милості». Яскравий приклад такого «зворотнього компліменту»: «У тебе дивна сумочка». 

Дівчина, що звикла чути в основному компліменти до своєї зовнішності або речей, буде трохи шокована почутим. А зайвий раз шокувати дівчину – значить привнести у ваше спілкування більше емоцій.

Один з пошлих компліментів: "Впевнений, що твоя сексуальна кофточка чудово буде дивитися на спинці крісла мого ліжка. "

Прикріплення: 5567233.jpg (28.3 Kb) · 0457225.jpg (50.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 19.11.2017, 17:55 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4514
Завжди кажу "мені подобається...".:

1) Їй ніколи не набридне якщо ти будеш говорити як тобі подобається її сідниці, ноги або груди або ще щось. Просто можна сказати, підійти, притиснути 1-2 долонями. Чи можна сказати яке у неї класне плаття ззаду і прикольно випирає. Ось тобі набридло б якщо дівчинка говорила які у тебе сильні і красиві руки? (якщо б вони дійсно такими були)

2) Завжди говори щиро. Тобто ось що тобі конкретно реально подобається/заводить, про те й кажи. Тобто щоб не було ніяких "які в тебе гарні очі". Якщо подобається конкретно як вона виглядає в цьому одязі, то так і скажи, особливо підкресли ті частини тіла, що подобаються. Говорити бездушні штампи про очі і душу не варто.

3) Намагайся звертати увагу на деталі. Тобто не так, що "тобі личить цей наряд", а скажи що саме подобається в цій сукні/туфлях. "мені подобаються твої ніжки в цих туфлях" або "мені подобається як ось тут зроблений перехід на попу в цьому місці".

4) Відзначай для себе різне. Тобто ось вона може сидіти за якимось ділом і бачиш, як у неї красиво волосся довге спускаються по плечах або раптом вираз обличчя який тобі сподобався.

5) Комплімент можна і потрібно супроводжувати кинестетикой. Тобто ось у всіх наведених вище прикладах можна/потрібно підійти і доторкнутися те місце, що ти тільки що відзначив (взяти долонями, притиснути, погладити). Дотримуючись цього правила можна зробити незабутній комплімент про, скажімо дупа. Якщо схопить/повалити на ліжко і гладити/цілувати/покусувати, примовляючи який у неї аппетинта дупа і завершити все сексом.



Тримай кілька робочих варіантів:
- "Які у тебе приємні парфуми"
- "Тобі так пасує жовтий колір"
- "Класні окуляри"
- "Ці джинси так добре на тобі сидять"
- "Ого, який прикольний колір волосся! Ти така яскрава"
- "Яка позитивна футболка! Любиш котиків?"
- "У тебе такий приємний голос"


Якщо говорити компліменти з позиції "зверху" (тобто ти типу як експерт оцінюєш, а не захоплюєшся як), то пофіг що говорити. Помічаєш в дівчині щось, що тобі подобається, і робиш комплімент. Після нього можна питання поставити, щоб розкрутити на діалог.
Прикріплення: 1912051.jpg (39.9 Kb)
 
OlenochkaДата: Неділя, 19.11.2017, 17:59 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4514
Взагалі рідко говорю компліменти, але якщо говорити, то починати з - мені подобається краще всього, якщо дівчина вище за тебе по балах, то компліменти краще взагалі не говорити, а якщо говорити то роби це як ніби тобі пофіг на її реакцію, сказав - прикольне платтячко і не дивишся на неї в очікуванні реакції, тобі пофіг, можеш взагалі після компліменту відразу відвернутися і почати говорити з іншою людиною, норм заходять такі штуки в мене.

Прикріплення: 8068975.jpg (25.0 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Як робити компліменти.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом