MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Як знайти свою другу половинку?
Як знайти свою другу половинку?
OlenochkaДата: Субота, 26.05.2018, 22:07 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4513
Одна легенда свідчить, що коли-то людина була двостатевим. Крім влади він не потребував ні в чому. І головний бог розділив його за це зарозумілість на дві половинки. З тих самих пір, напівлюдина (чоловік і жінка) знаходиться в пошуках своєї рідної, втраченої половини.
Є якась частка правди в даній легендою, адже існують такі люди знайшли свою половинку. Однак зустріти свою справжню любов в цьому величезному світі не так вже просто, майже немає ніяких шансів. Як же бути? Може махнути на все рукою і не шукати так ретельно?



Насправді, не все так уже й складно, як може здатися на перший погляд. Головне у взаєминах між чоловіком і жінкою не тільки якісь почуття, закоханість, а загальні інтереси, характер, захоплення, освіту і т. д. Ще слід враховувати не тільки що-то спільне між парою, але і те, що вас розрізняє. Чоловік і жінка це величезна прірва, протилежність, але вони, в той же час, необхідні один одному.
При зустрічі з незнайомою людиною, ми в першу чергу звертаємо увагу на одяг. Напевно, тому що саме одяг говорить дуже багато про господаря. Адже по одягу, формі ми безпомилково можемо визначити міліціонера, лікаря, льотчика і т. д. І по тому, як одягається чоловік можна сказати про його характер - акуратний він чи ні, чим займається по життю і багато іншого.
Дуже важливим аспектом у впізнавання інформації про чоловіка служить його поведінку. Можна визначити, зарозумілий або сором'язлива, грубий або ввічливий. Хочеться оприлюднити той факт, що за зовнішньою озлобленістю криється тривога і невпевненість. Але не поспішайте поставити остаточний висновок, тільки лише дізнавшись чоловіка по одягу і по поведінці, адже проводжають-то по розуму. І знайте, якщо у нього шкребуть на душі кішки, все відіб'ється саме на його поведінці.
Часто можна зустріти егоїстів, які мають здатність долати тимчасові труднощі. Вони викликають захоплення, «білу» заздрість, захоплення у оточуючих. Можна прийняти таку властивість характеру за привітність, товариськість, але не дайте ввести вас в оману - не приймайте їх за справжніх мачо. Розпізнати такого егоїста не складно - вони судять людей зверхньо, ??піддають критиці все, що не є, на їхню думку, правильним. Такі чоловіки в стані лише пробудити легку симпатію. У сімейному житті, даний тип чоловіків неуживчива і може підвести партнера в будь-який момент.
Інша справа, коли ви зустрічаєте на своєму шляху чоловіка з високим почуттям відповідальності. На таких чоловіків можна покластися у всьому, вони чуйні і уважні. Якщо в їхньому характері присутній честолюбство, то воно є рівно на стільки, щоб здійснити свої здібності. Такий типаж чоловіків є гарантією того, що ви будите з ним як за кам'яною стіною, на додачу до всього вони прекрасні батьки і чоловіки.
Прикріплення: 2616776.jpg (35.0 Kb)
 
OlenochkaДата: Вівторок, 29.12.2020, 13:38 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
Прочитай статтю Як я стала егоїсткою і почала жити
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Як знайти свою другу половинку?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом