MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Хлопець підморгує? Перевірте, що це означає!
Хлопець підморгує? Перевірте, що це означає!
OlenochkaДата: Субота, 17.08.2019, 11:22 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Знайомий хлопець підморгує тобі? Подивіться, що це може означати!

Деякі хлопці посилають нам сигнали, які ми не можемо інтерпретувати. Іноді нам здається, що деякі жести свідчать про те, що хтось нас зваблює, а взагалі так не мусить бути. Однією проблемою такої поведінки опустити очі. Це вже ознака любові, чи це означає стільки ж, скільки звичайна посмішка?



Цитата
Хлопець підморгує? Перевірте, що це означає!

Деякі хлопчики люблять бути в центрі уваги, а флірт-це для них як спорт. Ти їх побачиш по тому, що вони посміхаються всім дівчаткам, роблять компліменти. Часто прагнуть фізичного контакту (наприклад, обійми), ну і завжди в оточенні своїх "шанувальниць". Для них більшість дівчат красиві, з чим вони не ховаються, тому будь-які жести, що підтверджують їх інтерес, повинні прийматися на відстані. Ну, хіба що вам подобається бути однією з багатьох.

Як ознака почуття

Як дізнатися, що це просто дружній жест, без всяких підтекстів? Якщо це єдиний "сигнал", який помітили в його поведінці, скоріше не варто шукати в ньому глибокий сенс. Хлопець просто веселий норов і любить Вас, тому час від часу, коли бачитеся підморгує Вам оком. Для впевненості можна ще спостерігати, як веде себе щодо інших дівчат і в той момент, коли ви говорите самі. Ймовірно, хлопець має такий стиль життя і підморгування значить стільки ж як посмішка.

Підморгування як ознака зваблення 

Звичайно, знайдуться хлопці, для яких підморгування це спосіб проявити інтерес до дівчини. Мало хто, обмежиться тільки таким жестом, так що якщо щось сталося, ти повинна без проблем бути в змозі розшифрувати його. Спостерігайте за поведінкою свого хлопця-він намагається бути поруч з вами, крім очей? Ти часто ловиш його на тому, що він дивиться на тебе? Посміхається і говорить під будь-яким приводом? Всі ці сигнали можуть свідчити про те, що він намагається Тебе спокусити, тільки занадто боязкий, щоб запросити на зустріч.

Як реагувати, коли хлопець підморгує?

Можливостей відреагувати на такий жест у вас кілька. Ти можеш просто посміхнутися або моргнути у відповідь. Інший вихід із ситуації-не реагувати або кидати короткий"привіт". Ти хочеш почати розмову? Запитай у хлопця з посмішкою, чи йому потрапило  щось в око і може йому допомогти


Джерело dlanastolatek
Прикріплення: 1527135.jpg (41.1 Kb) · 9273233.jpg (83.5 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 23.08.2019, 00:31 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Як на мене, то краще посміхнутися
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Хлопець підморгує? Перевірте, що це означає!
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом