MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Як спокусити хлопця на вечірці?
Як спокусити хлопця на вечірці?
OlenochkaДата: Неділя, 08.09.2019, 11:38 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4511
Подивися, як підчепити хлопця на вечірці.

На вечірці легко зустріти когось нового, тому що значна частина людей (якщо не більшість) приходить туди саме для цієї мети. Хоча деякі побоюються, що на вечірці можна розраховувати тільки на швидкоплинні знайомства, але можна пізнати когось на дискотеці і створити з цією людиною серйозні стосунки. У цьому пості ви знайдете кілька порад, щоб підчепити хлопця.



Як спокусити хлопця на вечірці?

1. Одягайся відповідно
Якщо ти хочеш привернути увагу класного хлопця, тобі варто добре одягтися. Однак уникайте відкритих нарядів, тому що можна звабити тих, хто шукає пригоди на одну ніч. Порядні хлопці воліють скромних дівчат, а одягаючись вульгарно складається враження легкої (пам'ятаєте, як Тебе бачать, так Тобі пишуть!).


2. Встанови з ним зоровий контакт
Щоб привернути увагу хлопця, який вам сподобався, ви повинні встановити візуальний контакт з ним. Подивіться на нього протягом декількох секунд і посміхніться. Так даси йому знати, що він тобі цікавий. Також можна підморгнути , щоб він не сумнівався, що ти хочеш пізнати його ближче.

3. Будь сміливою!
Якщо ти вперше бачиш хлопця в своєму житті, тобі не варто занадто сильно чинити опір, щоб почати з ним розмову. Зрештою, якщо щось піде не так, то ймовірно, ніколи більше вже не зустрінетеся. Отже, нічого втрачати, за це можна отримати багато

4. Запропонуй спільний танець або танцюй поруч з ним
Підійди до нього і почни танцювати поруч. Постарайся знову привернути його погляд і посміхнися. Зазвичай цього достатньо, щоб хлопець взяв на себе ініціативу і підійшов до тебе. Більш сором'язливого можеш сама запросити на танець.

5. Постарайся не напитися
На вечірці часто ми хочемо розслабитися, і тоді легко випити занадто багато. Це може закінчитися погано, і ми не маємо на увазі тільки про зваблення (заплутування мови, дурість або спання на хлопцеві, швидше будуть перекреслювати ваші шанси у нього). Не кожен йде на вечірку з благими намірами, а п'яна дівчина-ідеальна жертва. Бережіть себе і пам'ятайте, щоб ніколи не прийняти напій від незнайомця, і не залишати свій стакан без нагляду.

Як спокусити хлопця на вечірці, в клубі?

Хоча б ненадовго відключіться від подруг, щоб дати хлопцеві шанс наблизитися до вас. Більшість хлопчиків не наважуються підійти до вас, коли ви оточені багатьма дівчатами. Підійдіть самі до бару або відійдіть на танцполі, але не втрачайте з уваги своїх друзів і обов'язково попередьте про свої наміри. Це одне, але твоя безпека найважливіше.


Як спокусити хлопця на вечірці в будинку?

На домашній вечірці легше поговорити, хоча для деяких це пов'язано з великим стресом, ніж пропонувати спільний танець. Потрібно просто зробити перший крок, а потім піде вже з гірки. Не знаєш, про що говорити? Запитай його, як він відпочиває або звідки знає господаря заходу. Це може бути початком досить приємної розмови


Чи траплялося Вам кого-небудь підчепити на вечірці? Обов'язково напишіть нам, як ви це зробили!
Прикріплення: 2519828.jpg (30.8 Kb)
 
OlenochkaДата: Понеділок, 09.09.2019, 22:58 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4511
Після того як випробуєте щось цікаве, напишіть.
 
OlenochkaДата: Понеділок, 30.03.2020, 21:00 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 4511
Цитата
Natala (https://www.dlanastolatek.pl/dlaczeg....zy-krok)

Я сама є прикладом того, що добре іноді зробити цей перший крок. Я була першою, хто написав своєму хлопцеві, і таким чином наважилася зробити це для подальших кроків. Завдяки цьому у мене був хлопець протягом року, і я дізналася, що на самому початку він хотів поговорити зі мною, і він збирався знову і знову, але бал відкидання, якби я не зробила цього тоді, можливо, ми б взагалі не зустрілися
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Симпатія » Як спокусити хлопця на вечірці?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом