MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Є один хлопець, який закоханий у мене (Я не люблю його, але він дійсно хороша людина і дуже добрий)
Є один хлопець, який закоханий у мене
OlenkaДата: Пятниця, 13.03.2015, 19:44 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Є один хлопець, який закоханий у мене
Я не люблю його, але він дійсно хороша людина і дуже добрий хлопчик. Деякі з його друзів завжди дражнити його через симпатію до мене. Це дійсно дратує, як вони кепкують з мене ніби він теж мені подобається. Я не хочу зробити невірний крок або сказати щось дурне. Стає все важче,навить вчителі роблять зауваження про нас. Він дуже добрий до мене, але я дійсно не люблю його. Як мені зупинити все це, не зачепивши його почуття?


Це дуже важко знати, що ти комусь подобаєшся, в той час коли у вас немає взаємних почуттів до них. Я не думаю, що вам слід продовжувати давати кепкувати з вас друзям, вмійте постояти за себе. Не відчувайте себе винуватою, тому що він вам не до вподоби. Він може бути милий і супер красивий хлопець, але не маючи почуттів до нього це абсолютно нормально. Я думаю, що сказавши правду це кращий спосіб все вирішити. Дайте йому зрозуміти, що ви думаєте, що він хороший хлопець, щоб не сильно засмутити його. Сподіваюся, він побачить, яка ти засмучена і він перестане бігати  за вами.  Спробуйте по-хорошому, і я впевнена, що він зрозуміє. Удачі!
 
OlenochkaДата: Пятниця, 08.09.2017, 12:55 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
О, так і це найкраще почуття яке я зараз відчуваю. Метелики в животі й інша подібна фігня. Ти дуже вдало задав питання, бо мені якраз хотілось зробити признання. Я хочу признатись в коханні! Я закохана у тебе - моя дорога свобода і творчість! Без тебе я не уявляю свого життя і ти наповнюєш його змістом. 

Ви навіть не уявляєте, яка я зараз щаслива. Я самотня, ні в кого не закохана (ну, хіба кава, книжка і подушка рахуються?) і нііііі від кого незалежна. Я надзвичайно ціню свою свободу і цей прекрасний час. Знали, б Ви як мене дістали ці соплі, зітхання-переживання (пает biggrin Я такий кайф, ловлю від того, що одна. Може, хтось зараз буде мене переконувати, що all we need is love. Ну, я маю любов - до мами і українських цукерок. Оце я розумію любов. А нє, вона його любила, він любив іншу, інша любила іншого, а інший любив іншу і так далі. Крч, Санта Барбара.
Спочатку це все виглядає круто, просто як у голівудському фільмі. А потім - бац, пройшла любов - зав'яли помідори. Це як квіти, спочатку вони свіжі і красиві, але в будь-який момент вони зів'януть, хоч би ти навіть їх заморозив. 

Не витрачайте час на таку дурню! Я розумію, що "любов нечаянно нагрянет, когда ее совсем не ждеш", але рідко її справжня версія стукає до тебе у 14-15 років. Чесно, не майте чим пострадати - почитайте книжку smile Замість того, щоб хвилюватись, чекати, коли він\вона напише, кожних 20 секунд обновляти акаунт в соцмережі "а раптом напише?", розводити якісь інтриги, заздрити закоханим парочкам, розчаровуватись в комусь і закидувати себе сопливими цитатами про велике почуття (сама така була). Цінуєте свою свободу smile Я ось не можу натішитись своєю smile Мені не треба подушки, в яку б поплакати, не треба мачьо, щоб подружкам похвалитись, чийогось солодкого голосу, який буде мене рибкою і пупсиком називати (аж верне від цього), ходячу кредитну картку, яка буде мене обсипати плюшевими ведмедики (Бррр) й іншим непотребом і якусь живу плоть, тільки щоб пообнімала ( мені вистачає подушку пообнімати - вона завжди мягенька, нічого не потребує взамін і завжди вірно мене чекає кожного дня і все притому ж абсолютно безкоштовно - ну де ще знайдеш щось краще). Звичайно, і навіть я така цинічна - чекаю на любов і ніжність. Але не зараз і не цих масових підробок. Я хочу справжності в усьому і в почуттях, зокрема. Поки що я відчуваю себе цілком щасливою і самодостатньою

Прикріплення: 2299045.jpg (42.5 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Є один хлопець, який закоханий у мене (Я не люблю його, але він дійсно хороша людина і дуже добрий)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом