Olenka | Дата: Пятниця, 13.03.2015, 19:44 | Повідомлення # 1 |
| Є один хлопець, який закоханий у мене Я не люблю його, але він дійсно хороша людина і дуже добрий хлопчик. Деякі з його друзів завжди дражнити його через симпатію до мене. Це дійсно дратує, як вони кепкують з мене ніби він теж мені подобається. Я не хочу зробити невірний крок або сказати щось дурне. Стає все важче,навить вчителі роблять зауваження про нас. Він дуже добрий до мене, але я дійсно не люблю його. Як мені зупинити все це, не зачепивши його почуття? Це дуже важко знати, що ти комусь подобаєшся, в той час коли у вас немає взаємних почуттів до них. Я не думаю, що вам слід продовжувати давати кепкувати з вас друзям, вмійте постояти за себе. Не відчувайте себе винуватою, тому що він вам не до вподоби. Він може бути милий і супер красивий хлопець, але не маючи почуттів до нього це абсолютно нормально. Я думаю, що сказавши правду це кращий спосіб все вирішити. Дайте йому зрозуміти, що ви думаєте, що він хороший хлопець, щоб не сильно засмутити його. Сподіваюся, він побачить, яка ти засмучена і він перестане бігати за вами. Спробуйте по-хорошому, і я впевнена, що він зрозуміє. Удачі!
|
|
| |
Olenochka | Дата: Пятниця, 08.09.2017, 12:55 | Повідомлення # 2 |
| О, так і це найкраще почуття яке я зараз відчуваю. Метелики в животі й інша подібна фігня. Ти дуже вдало задав питання, бо мені якраз хотілось зробити признання. Я хочу признатись в коханні! Я закохана у тебе - моя дорога свобода і творчість! Без тебе я не уявляю свого життя і ти наповнюєш його змістом.
Ви навіть не уявляєте, яка я зараз щаслива. Я самотня, ні в кого не закохана (ну, хіба кава, книжка і подушка рахуються?) і нііііі від кого незалежна. Я надзвичайно ціню свою свободу і цей прекрасний час. Знали, б Ви як мене дістали ці соплі, зітхання-переживання (пает Я такий кайф, ловлю від того, що одна. Може, хтось зараз буде мене переконувати, що all we need is love. Ну, я маю любов - до мами і українських цукерок. Оце я розумію любов. А нє, вона його любила, він любив іншу, інша любила іншого, а інший любив іншу і так далі. Крч, Санта Барбара. Спочатку це все виглядає круто, просто як у голівудському фільмі. А потім - бац, пройшла любов - зав'яли помідори. Це як квіти, спочатку вони свіжі і красиві, але в будь-який момент вони зів'януть, хоч би ти навіть їх заморозив.
Не витрачайте час на таку дурню! Я розумію, що "любов нечаянно нагрянет, когда ее совсем не ждеш", але рідко її справжня версія стукає до тебе у 14-15 років. Чесно, не майте чим пострадати - почитайте книжку Замість того, щоб хвилюватись, чекати, коли він\вона напише, кожних 20 секунд обновляти акаунт в соцмережі "а раптом напише?", розводити якісь інтриги, заздрити закоханим парочкам, розчаровуватись в комусь і закидувати себе сопливими цитатами про велике почуття (сама така була). Цінуєте свою свободу Я ось не можу натішитись своєю Мені не треба подушки, в яку б поплакати, не треба мачьо, щоб подружкам похвалитись, чийогось солодкого голосу, який буде мене рибкою і пупсиком називати (аж верне від цього), ходячу кредитну картку, яка буде мене обсипати плюшевими ведмедики (Бррр) й іншим непотребом і якусь живу плоть, тільки щоб пообнімала ( мені вистачає подушку пообнімати - вона завжди мягенька, нічого не потребує взамін і завжди вірно мене чекає кожного дня і все притому ж абсолютно безкоштовно - ну де ще знайдеш щось краще). Звичайно, і навіть я така цинічна - чекаю на любов і ніжність. Але не зараз і не цих масових підробок. Я хочу справжності в усьому і в почуттях, зокрема. Поки що я відчуваю себе цілком щасливою і самодостатньою
|
|
| |