MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Віртуальна любов. Фото: tele.ru Ця таємнича листування ...
Віртуальна любов. Фото: tele.ru Ця таємнича листування ...
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 19:56 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Віртуальна любов.

Ця таємнича листування ...

Багатьом листування з невідомим співрозмовником потрібна лише для того, щоб поспілкуватися, знайти довірена особа, якій можна розповісти багато що і не боятися розголосу в майбутньому. Це нагадує сповідь, з незнайомцем або незнайомкою можна обговорити всі таємниці і отримати ту довгоочікувану підтримку. У цьому випадку зустріч зовсім необов'язкова, а подібне спілкування може тривати роками.

У деяких випадках один з партнерів по закінченні деякого часу починає замислюватися про можливу зустріч в майбутньому, про те, що це його та сама справжня любов.

Кожен вірить, нехай навіть в глибині душі, що справжня любов існує, але чи можна її зустріти в мережі? Неможливого на світі, як кажуть, немає, але дуже рідко можна зустріти віртуальну любов.

Віртуальні чоловіки
Отже, що хочуть знайти в Інтернеті чоловіки.

перше, партнерку для сексу. Інтернет дозволяє розширити межі, не ламати голову над організацією побачень, а конкретно знайти ту людину, яка готова перейти до інтиму невідкладно.

друге, цікавого співрозмовника. Всі потребують спілкування, але не завжди вдається знайти саме того, хто зрозуміє і підтримає, порадить, якщо буде потрібно, і так далі. Зустрічатися з співрозмовником не обов'язково, цілком можливо, що зустріч не виправдає очікувань обох.

третє, дізнатися побільше про те, чого хочуть жінки. Це нагадує вилазку в стан противника. Дана мета передбачає оволодіння певною інформацією, про яку у своєї половинки чоловік дізнатися з яких-небудь причин не вирішується.

четверте, серйозні відносини. Цей випадок - справжня рідкість, так як чоловіки віддають перевагу спочатку побачити, а потім дізнатися.

Віртуальні жінки
Звичайно ж, у жінок більш романтичне ставлення до віртуальної листуванні і любові. Це пов'язано з тим, що вони багато мріють і фантазують. Дуже часто буває так, що після недовгої листування в мріях дівчата ви вже більше ніж кохані.

Більше шансів у реального роману, який в силу обставин перетворився у віртуальний. Можливо, що закохані серця змушені розлучитися на деякий час, який і перевірить істинність їхніх почуттів. Листування закоханих може бути воістину романтичною і прекрасною.

Чого хочуть жінки від листування?

перше, чуйного і розуміє співрозмовника. Є речі, про які наважишся поговорити ні з кожним. Страх бути незрозумілим і відкинутим може бути дуже сильним, це сприяє пошуку вірного віртуального друга.

друге, сексуального партнера. Він може бути віртуальним і реальним.

третє, підвищення самооцінки і реалізації фантазій. Дуже часто в листуванні жінка відіграє якусь роль. Таким чином виходить подолати горе і страхи. При цьому в реальному житті жінка на подібне спілкування може не зважитися ніколи.

четверте, серйозних відносин. Варто відзначити, що жінки на це розраховують набагато частіше, ніж чоловіки, а даремно.

Причини провалу
Як правило, зустрічі після листування терплять фіаско. З чим це пов'язано?

Листи таки це одне, а реальне і приватне спілкування - зовсім інше. Це стосується і людей, що ведуть звичайну, а також інтимне листування. Лист можна написати тоді, коли є настрій і натхнення, його можна переписати, а в спілкуванні можна побачити очі співрозмовника, яскравими є жести закоханого чоловіка і не закоханого.

Обсяг інформації, що надається в листах незрівнянно менше тієї, яку можна отримати при особистому контакті. Враження про людину складається не тільки на підставі слів, враховується і поведінка, і манера спілкування, і міміка, і жести.

Найкраще заздалегідь визначити для себе, що ви чекаєте від листування. Зустрічаються щасливі випадки, коли віртуальна любов перетворюється на реальну, але це, швидше за все, винятки. Сучасні технології дозволяють не відкладати спілкування вживу на потім, може бути їх варто використовувати відразу?
 
OlenkaДата: Четвер, 05.01.2017, 19:08 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 3285
Зустрічаємося з дівчиною 1,5 року. Майже пів року не бачилися. Вирішили займатися віртуальним сексом. І я хочу сказати спасибі вам, пошляки!) Завдяки вам можу їй писати такі збочення, що вона дзвонить потім і каже, як їй було добре коли писав таке) якби вона знала звідки я нахапався)
 
OlenkaДата: Вівторок, 28.02.2017, 18:37 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Спробувала я якось віртуальний секс по скайпу. Подрочили зі співрозмовником просто чудово) Так тривало кілька місяців, потім розбіглися. Тепер залишається під час мастурбації фантазувати, що за мною хтось спостерігає ..
 
OlenochkaДата: Понеділок, 23.10.2017, 12:26 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 4511
В наш час вірт - це майже заміна сексу у деяких осіб. А що? Зручно. Ніяких тобі обов'язків, відносин. Не треба слідкувати за собою, за своєю гігієною, митися перед сексом. Не треба шукати де погуляти і як провести час зі своєю половинкою. Завелися, подрочили і все! Люди, зупиніться! Шукайте реальних зустрічей, поцілунків, обіймів, близкості, спілкування, а не мрійте про те, що ви б хотіли зробити один з одним. Я не проти вірту. Але він не має стати сенсом життя. Є реальне життя і воно набагато цікавіше, ніж просто слова в повідомленні. Нехай цей пост стане поштовхом до зустрічі тим, хто в силу своїх комплексів або скромності, так і не наважився зробити перший крок
 
OlenochkaДата: Середа, 17.01.2018, 10:17 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 4511
Кароч,сказали шо жена вірт перепискую занімається, фоточки скидує не повірив, думав шо приколи друзєй, та мислі не йшли з голови.Зробив фейк написав її і опа, точно.Шо робити?Сказати шо знаю і послати нахрєн чи неказати і жити дальше як жили?



Може її щось невистачає в сексуальному плані що вона таким займається, можливо існують якісь фантазії які вона неможе реалізувати в реальному житті, спробуй для початку все взнати, а радикальними методами які тут радять ти тільки ускладниш ситуацію.
Прикріплення: 8555923.jpg (48.1 Kb)
 
OlenochkaДата: Четвер, 15.02.2018, 11:05 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 4511
Я один нерозумію який толк від віртуального сексу через інтернет, переписуєся незрозуміло ским і дрощиш чи що, я так це розумію, то може краще подивитись хароше порно і поганять лисого. Невже вірт може замінити нормальний здоровий секс, тай знайти собі партнера для нормального сексу в сучасному житті непроблема якщо ти адекватна людина.

Прикріплення: 5672791.jpg (49.2 Kb)
 
OlenochkaДата: Пятниця, 06.04.2018, 12:51 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 4511
2 роки маю одного й того ж хлопця для вірту. Ну просто не цікаво змінювати. Я настільки прив'язалась, що хочу з ним побачитись. Але він трохи далеко від мене, і говорить, що я в його місті й так не буватиму часто, то йому не цікаво, а до мене їздити немає часу. Він ппц як мені подобається, я так хочу з ним спробувати в реалі. Якщо я йому так не подобаюся, то чого він зі мною цим займається??((( дівчини в нього немає це 100% і його стр теж не фейк. От як його розвести на секс??
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Віртуальна любов. Фото: tele.ru Ця таємнича листування ...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом