MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Скільки триває закоханість?.
Скільки триває закоханість?.
OlenkaДата: Пятниця, 15.05.2015, 11:09 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Скільки триває закоханість?.
Закоханість - це коли ви не помічаєте жебраків, бездомних, голодних, алкоголіків, розруху, хамство, злодійство і багато інших аналоги. А замість всього цього, чуєте, як співають пташки, думаєте, яка прекрасна погода (навіть якщо на вулиці ллє дощ з мокрим снігом), і як би вам сьогодні порадувати предмет своєї любові.Закоханість - це думка " я хочу зробити його/її найщасливішою на світі ".Все це дуже красиво, але не довговічне. І дуже добре, що недовговічне. Зараз ми розповімо, скільки триває закоханість і чому вона закінчується.
Закоханість - чи є статева різниця?До висновку, скільки триває закоханість чоловіка і жінки, після тривалого вивчення питання прийшли вчені і психологи. Виявляється, її термін приблизно дорівнює двом рокам. Це, у випадку, якщо пара живе разом. Якщо ж відносини таємні (наприклад, у коханців), закоханість може протривати трохи довше.Люди жадають закоханості, адже цей стан можна охарактеризувати ейфорією. А ейфорія або мана - це завжди виділення адреналіну, гормону стресу, який дуже і дуже приємний. Під впливом адреналіну кожне наше почуття загострене - запахи, звуки, зір. Не дивно, що величезна кількість творів мистецтва навіяні саме цим почуттям.Коли закінчується закоханість?Якщо ви питалися себе, скільки часу триває закоханість, значить, терміни вашої закоханості вже закінчується.Справа в тому, що, будучи закоханим, людина, не може думати ні про що інше, крім як про предмет свого кохання. Тут ми підійшли до того, чому не нескінченність закоханості корисна людству.Якби ми могли бути в змозі закоханість цілодобово, все життя, ніхто б не працював, не вчився, не створював, не відкривав, цивілізація б припинила своє існування, оскільки люди перестали б розвиватися.Коли студенту належить здача іспиту з військовим діям другої половини XV століття на території Франції, а він у цей час закоханий, повірте, він не зуміє ні підготуватися, ні здати іспит . Тому що, перш за все "вона", а весь інший світ зачекає.Отже, перша ознака кінця - це питання, скільки триває період закоханості. Решта - помітно у побуті.На початку відносин ви прощали чоловікові і не опущене сидіння унітазу, і розкидані шкарпетки, і не замкнені двері шаф. Тепер, ви говорите йому: "Досить!". Ви вважаєте, що наїлися сповна його бардаком, і за три роки він міг би і навчитися сяк порядку.Якщо говорити про різницю, скільки триває закоханість у жінок і як тривала вона у чоловіків, ми не виявимо ніяких відмінностей.Справа в тому, що закоханість -  це, свого роду, перетворення на "Мати Терезу", коли ви втрачаєте своє его і догоджаєте предмета своєї любові. Але так як людина створення егоцентричним за природою, з часом у вас прокидаються ваші особисті інтереси. Адже вам невигідно витрачає час на збір шкарпеток?Коли це сталося, є два варіанти:
  • розлучення і пошук нової закоханості;
  • наука того, як жити разом мирно і люблячи.


При виборі другого варіанту, у вас буде шанс пізнати, що таке справжня любов, а не закоханість.
 
knopaДата: Середа, 15.07.2015, 23:48 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 763
Серце ніколи не будує планів, чи не так?
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Скільки триває закоханість?.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом