Olenka | Дата: Вівторок, 02.06.2015, 21:52 | Повідомлення # 1 |
| З Танею я знайомий давно але ніколи чомусь її не сприймав її як дівчину...вважав що вона ще маленька та не доросла ітд...Я дуже дуже помилявся....Не знаю що так мене змінило, але на випускному я зумів її побачити іншою..передімною була красива доросла дівчина справжня принцеса. Зараз я жалію про те як я поводився з нею "я про свої дурні пошлі жарти які заганяли її в глухий кут" після чого вона просто мовчала. Та не серйозність у більшості наших розмовах. Найбільше мені зараз хочеться це її не налякати а підримати...щоб вона змогла часточку себе довірити мені....щоб мати змогу доказати що я насправді інший. Своїми словами, я її на стільки загнав, що вона сказала що "цієї ночі не буду я спати"...мені хотілось навпаки все ніжно зробити. Вона має знати що якщо у нас не вийде бути разом то я найбільше за всіх бажаю її щастя. У всякому випадку вона мене не втратить...я буду поруч до того моменту поки відчуватиму що я потрібен у її житті. Зараз я повен сил та енергії ...вона моє власне джерело. Саме більш цікаво що я хочу її "морально" в стопядесять разів більше ніж фізично. Я зумів в ній побачити багато речей ..які не притаманні пересічним дівчатам. Трохи боюсь змін ...осінніх які мають статися в її житті щоб вона не стала іншою ..і не зникли ті дрібниці за які я іі ціную найбільше.
Можливо я не той хто її потрібен...але це те чого я зараз хочу. Я маю використати свій шанс...
|
|
| |
Olenochka | Дата: Неділя, 06.05.2018, 11:11 | Повідомлення # 2 |
| В даний час я зусрічаюся з цією дівчиною. Що з цього вийде? Історія...
|
|
| |