Olenka | Дата: Вівторок, 13.12.2016, 00:30 | Повідомлення # 1 |
| Я закохалася в брата моєї найкращої подруги. Ми загравали одине з одним протягом тривалого часу, і я полюбила його. Потім одного разу вночі ми фактично поцілувалися , коли його сестра взяла мене у відпустку зі своєю сім'єю. Вона бачила це все... Просила мене не зустрічатися з ним. Я почуваю себе не дуже, зараз ми як і раніше кращі друзі, але в мене ще є почуття до її брата, та можливо що він теж любить мене. Хоча я реально не хочу зруйнувати нашу дружбу. Її брат і я до цього часу фліртуємо одне з одним, але я не знаю що тепер робити. Будь ласка, допоможіть!
Хоча це, звісно неприємно що твоя найкраща подружка ніби змушуває тебе вибирати між нею і її братом, сподіваюся є хороший привід для ї слів. Я надіюся, що це не тому що вона ревнує, тому що вона розуміє, що ти приділятимеш для неї менше часу коли у тебе буде хлопець.
Думаю, що це нормально аби запитати чому вона проти, що їй конкретні не подобається у ваших відносинах. Поговоріть відвертої про те, що вона відчуває, це можливо буде дуже корисним для тебе та ваших стосунків!
Що буде з вашою дружбою залежить тільки від вас, але я думаю що не повинно бути вибору в цьому питанні. Якщо в тебе та її брата дійсно є почуття одне до одного, то ви повинні спробувати бути разом та пояснити все подрузі.
Удачі,Оленка.
|
|
| |