MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Як зізнатися в коханні якщо я соромлюся?
Як зізнатися в коханні якщо я соромлюся?
OlenochkaДата: Четвер, 23.11.2017, 11:37 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4499
„У мене незвична проблема. Я закохалася в одного хлопця з моєї школи. Дійсно все супер і в мене іноді складається враження, що він теж щось до мене відчуває... але я занадто сором'язлива, щоб з ним поговорити. Не кажучи вже про зізнання, що я зацікавлена в ньому! Але я не хочу втратити шанс на любов, через дурну сором'язливість. Ви знаєте якісь цікаві способи, як їх подолати?" Таміла, 15 років.



Всі сором'язливі дівчата чудово знають, що бачення своїх почуттів, це справжня катастрофа. Але, з іншого боку, дійсно шкода упустити шанс на холодне ставлення! Тому ми закликаємо вас скористатися кількома нашими корисними порадами – буде легше!

Прийміть свої обмеження, пов'язані з сором'язливістю.

Перш за все, ти повинна сама прийняти свої обмеження. Якщо ви говорите собі: „Гаразд., я сором'язлива, так що не підійду до цього хлопця і не зізнаюся в любові прямо, не може бути й мови", це буде простіше. Завдяки прийняттю самого себе не будеш відчувати себе змушеною до великих кроків, так що не будете відчувала себе дуже напруженою. Скажіть собі, що "щось" робити, але без дурниць. Не потрібно міняти все на 180 градусів.

Практика перед дзеркалом.

Мова йде, про ніжні спроби – уяви перед собою, що потрібно хлопцям. Вимовивши слова вголос, ви відразу зрозумієте, що у вас є хлопець і варто тренуватися, наприклад, над виразами. З самого початку ви будете почувати себе мега дивно, але з часом це відчуття пройде. Коли справа доходить до реального контакту, ви будете почувати себе набагато впевненіше.

Створіть попередні відносини.

Ми наголошуємо – набагато простіше запросити на побачення когось, кого ми знаємо хоч трохи, ніж зовсім чужу людину. Тому, перш ніж ти побіжиш в його сторону з виразами любові на губах, спробуйте його попередньо пізнати. Іди сюди наприклад, і скажи: „Слухай, я чула що ти хороший у математиці. Буде шанс, що ти даси мені те, через що на мене сваряться?"

Написати повідомлення.

З одного боку, ми неодноразово наголошували, що смсове освідчення в почуттях-це доволі незручна ситуація. Залишається також питання нервового очікування на відповідь, який... не завжди приходить відразу. Але, з іншого боку, якщо ваша сором'язливість заважає, жити і просто не бачите іншого варіанту, то зробіть це.

Смс має виглядати так : Поясніть, що ви такі боязкі, що просто не вистачає сміливості поговорити віч-на-віч. Так щире уявлення справи ставить написання смс в зовсім іншому, набагато більш позитивному світлі.

Побудувати стосунки в FB.

Чи якийсь інший платформі соціальної мережі. Може, не закликаємо вас по-дитячому "пікап" – вірніше, на те щоб ти написала до нього під якимось приводом, сподобався чи прокоментувати фотографію. З цього часто виходять довгі діалоги. Це відмінний спосіб, щоб піти далі.

Передай через одного.

Звучить жахливо, чи не так? Але спокійно – не закликаємо вас дитячості під назвою: "Скажи Толікові, що я хочу з ним зустрітися" – нічого з цих речей! Якщо у вас є надійний друг, який знає вашого хлопця, він може просто просити ніжні орієнтири в ситуації. Нехай запитає, що цей хлопець зробив би, якщо б ти їм зацікавилася. Але, можливо, на питання "чи це так?" хай загадково відповідає, що нічого не знає напевне. Якщо хлопець буде зацікавлений тобою, і прийдуть до нього такі "сигнали", то є велика ймовірність, що сам зробить перший крок. Приємна перспектива, чи не так?

Скажи ЦЕ в присутності подруги.

Якщо ви належите до людей, які почувають себе набагато впевненіше, перебуваючи в компанії когось близького, то використовуйте свою подругу. Може супроводжувати вас під час цієї бесіди, в ході якої наприклад, попросити цього хлопця про колективний вихід в кіно. Але пам'ятайте, що це повинен бути хтось, кому можна 100% довіряти.

Просто зроби це.

Відомо – легко сказати, гірше зробити. Тим не менш, ми закликаємо вас, щоб ви в якийсь момент просто виключили мозок, на прогнозування і створення чорних сценаріїв. Зробіть глибокий вдих, порахуйте від трьох до нуля, і просто підійдіть до нього. Навіть, якщо це не дасть результату, ви будете пишається своєю сміливостю.

Прикріплення: 7198530.jpg (49.2 Kb) · 6563117.jpg (39.0 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » Як зізнатися в коханні якщо я соромлюся?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом