MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » 10 ознак, за якими ти дізнаєшся, що він закоханий у тебе
10 ознак, за якими ти дізнаєшся, що він закоханий у тебе
OlenochkaДата: Вівторок, 02.01.2018, 16:12 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 4515
Жести не брешуть! Ви хочете бути впевнені, що він до тебе щось відчуває? Подивіться на ці ознаки:

10 ОЗНАК ТОГО, ЩО ВІН ВТРАТИВ ЧЕРЕЗ ТЕБЕ ГОЛОВУ



Чи дійсно йому не байдужа? Вам більше не потрібно над цим 
замислюватися! Ось речі, які роблять тільки закохані чоловіки:

1. Почнемо з початку, тобто від... вітання! Коли він говорить, "Привіт!", і додає  ім'я, це означає, що ти йому дорога.

2. Якщо він наполягає на зустрічі і віддає перевагу спокійному та романтичному місцю а не переповненим кафе, це для вас відмінний сигнал, що хлопець мріє про те, щоб говорити з Тобою.

3. Коли вам посміхається, ви можете побачити це в його очах. Щира посмішка видасть його наміри відразу ж. Якщо з тобою, не перестає сміятися, це означає, що він спокійний і відмінно проводить час.

4. Коли на тебе дивиться, його зіниці розширюються. Якщо хлопець під час розмови дивиться вам в очі-це, дійсно він є вами дуже зацікавлений.
 
5. Часто – ніби випадково – торкається вашої спини. Такі незначні жести, якраз на самому початку знайомства означають, що хлопець хоче чогось більшого, ніж дружби.

6. Під час розмови торкається рукава своєї сорочки, або робить щось інше, при цьому нервуючи. Якщо він засмучений це означає, що ти йому байдужа. Хоче добре підготуватися до зустрічі чи побачення, то це природно, що мимоволі виконує нервові жести.

7. Звертає увагу на те, щоб завжди йти/сидіти/стояти поруч з вами. Навіть якщо ви йдете великою групою, він завжди тримає тебе. Це добрий знак, який свідчить про те, що хоче з тобою проводити час.

8. Представляє вам друзів. Після успішного побачення запрошує вас на велику зустріч з його друзями? Бінго! Саме так (досить сором'язливий спосіб) хоче сказати, що ви йому подобаєтеся і він хоче похвалитися тобою перед своїми близькими.

9. Деякий час після побачння посилає вам SMS. Важливий жест, - якщо тільки ви розлучилися, він як і раніше хоче з тобою проводити час.

10. Каже, що для нього є кимось особливим. Чоловіки, як правило, не признаються в буквальному сенсі у своїх почуттях, якщо він це скаже, можеш нам вірити, - закохався в тебе по вуха ;-)
Прикріплення: 8148693.jpg (52.4 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Почуття » Закоханість » 10 ознак, за якими ти дізнаєшся, що він закоханий у тебе
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом