MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » А як підкачати груди?
А як підкачати груди?
girlorgДата: Понеділок, 29.07.2013, 03:47 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
А як підкачати груди?
 
girlorgДата: Вівторок, 30.07.2013, 19:49 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Вот немногие из предлагаемых вариантов по увеличению груди.
1. Ни в коем случае не пробуйте проводить эксперимент над своей грудью, придерживаясь советов доброхотов в сети Интернет или же приятелей. Не нужно наносить на грудь йодную сетку, ставить горчичники, натирать грудь спиртом. Вы рискуете основательно пересушить или же, более того, заработать ожог кожи. Не надо есть только лишь капусту, сырое тесто, выпивать по два литра пива в день и так далее и тому подобное. Если вы не заработаете гастрит при подобном питании, то обеспеченно увеличите свою грудь… за счет повышения всей массы тела, и дальнейшим шагом станет отыскивание свежей диеты, уже с целью похудения.
2. Вакуумный массаж, или аппаратный способ увеличения груди, даст сильно выявленный результат, однако в течение месяца бюст неспешно, но неизбежно возвращается к былым объемам и требуется повтор процедуры.
3. Силовые упражнения, содержание коих состоит в увеличении и подтяжке грудной мускулатуры. Здесь требуются систематические тренировки и верные нагрузки. Когда вы станете ходить в тренажерный спортзал приблизительно три раза в неделю и упражняться до слабых болевых ощущений в мышцах груди, то приобретете подтянутую, упругую и привлекательную грудь на зависть всем своим подругам. Вдобавок, заодно с грудью подтянется и вся фигура, вы станете смотреться спортивно и блистательно.
4. Кремы, гели и прочее разной цены и состава гарантированно сулят увеличение и подтяжку груди при постоянном использовании. Но большинство из них просто активизируют обмен веществ и стимулируют приток крови к груди. За счет этого в действительности происходит некий рост молочной железы, но при прекращении применения крема либо геля ваша грудь возвращается в собственное исходное состояние.
5. Настоящей сенсацией последних лет стали фитоэстрогены – растительные вещества, похожие по своей структуре на человеческий эстрадиол, отвечающий за рост тканей молочной железы. Их воздействие обуславливает реальный рост железистой и жировой ткани груди. Самая высокая концентрация фитоэстрогенов (мироэстрола и диоксимироэстрола) содержится в тайском растении ПУЭРАРИЯ МИРИФИКА. Клинические исследования, проводившиеся в университете Чулалонгкорн(Таиланд), показали что препараты на основе пуэрарии мирифики могут увеличить размер женской груди до 80%. В российских аптеках можно приобрести целую линейку препаратов наружного и внутреннего применения «МаксиБюст»(MaxiBust) на основе пуэрарии мирифики – крем, спрей, маску, сыворотку, гель-лифтинг, кофе, капсулы. Продукция содержит только натуральные ингредиенты, без гормонов и генномодифицированных веществ. «МаксиБюст» за несколько лет присутствия на рынке реально помог очень многим женщинам не только увеличить грудь, но и вернуть ей упругость, улучшить форму, уменьшить обвислость молочных желез, приучил к тому, что ухаживать нужно не только за лицом и руками, но и за этой крайне важной частью женского тела.
 
girlorgДата: Вівторок, 30.07.2013, 19:53 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 1717
правами, ось можливо це тобі допоможе:
Комплекс фізичних вправ для
збільшення грудей
Лягти на спину, на спортивну лавку,
ноги поставити на підлогу. У кожну
руку взяти гантель, вагою
1кг.Піднімайте гантелі вгору і
опускайте до грудей. Лікті при
цьому розводите в сторони.
Лягти на спортивну лаву на живіт,
витягнувши ноги. Візьміть у руки
такі ж гантелі, як і в першій вправі.
Опускайте гантелі до підлоги, потім
одночасно піднімайте прямі руки з
гантелями в сторони.
Стоячи, ноги на ширині плечей.
Нахиліться і візьміть в одну руку
гантель вагою 2кг. Вільною рукою
спираючись на сидіння стільця,
опускайте руку з гантеллю вниз, до
підлоги. Потім повільно підтягніть
руку з гантеллю до грудей. Лікоть
при цьому відводите тому.
Лягти на спину на лавку, зігнуті в
колінах ноги поставити на підлогу.
У кожну руку візьміть гантель
вагою 2кг. Відводите руки з
гантелями, злегка зігнуті в ліктях,
тому, за голову.
Стоячи прямо, візьміть в кожну
руку гантель вагою 2кг. Витягніть
руки вперед, долонями вгору.
Підтягніть руки до плечей,
згинаючи їх в ліктях. Руки при
цьому повинні бути в
горизонтальному положенні.
Стоячи прямо, ноги на ширині
плечей, візьміть в кожну руку
гантель вагою 2кг. Витягніть руки з
гантелями вперед на рівні грудей.
Виконайте вправу, зване «ножиці».
Стоячи, упріться витягнутими
вперед руками в стіну. Згинайте
лікті і розводите їх в сторони,
прогинаючись при цьому як можна
сильніше і намагаючись
дотягнутися до стіни грудьми.
Займайтеся через день, повторюючи
кожну вправу 5-6 разів.
Сильніше напружуватися і гойдатися
не слід, інакше грудні м'язи будуть
занадто виражені, а для жінок це не
дуже красиво. Комплекс вправ
потрібно закінчувати легким масажем
грудей, погладжуючи кожну груди від
периферії до центру. Потім прийняти
прохолодний душ.
 
nadiykaДата: Неділя, 04.08.2013, 23:35 | Повідомлення # 4
Повідомлень: 43
незнаю,не качала=)))))))))
 
girlorgДата: Субота, 08.11.2014, 19:31 | Повідомлення # 5
Повідомлень: 1717
Найкращі, кажуть, ті, що 3-го розміру. От такі от
 
OlenkaДата: Субота, 31.01.2015, 16:44 | Повідомлення # 6
Повідомлень: 3285
Як зробити груди пружними, не вдаючись до дорогих косметичних засобів?
Сьогодні ми надамо тобі дуже важливу інформацію: як зробити груди пружними в домашніх умовах.

З віком груди втрачають колишню пружність і привабливу форму. Якщо ти стурбована станом свого бюста, то ми розповімо тобі, як зробити груди пружними. Ми радимо тобі робити спеціальні вправи, забезпечити правильний догляд і пройти апаратні процедури.

Обстеження

Бюст втрачає свій привабливий вигляд не тільки з віком. На його пружність впливає вагітність і пологи, годування грудьми, розмір (адже важкі груди можуть обвиснути і у вісімнадцятирічної дівчини.). Ступінь обвисання можна визначити самостійно, приклавши долоню під груди. Якщо зникли два пальці або менше, то у тебе перша ступінь; якщо захованими вийшли два, три або чотири пальці, то в тебе друга ступінь обвисання. Ну а якщо груди накрили всю долоню, то має місце третя ступінь.

План дій

Залежить він від ступеня того самого обвисання. При першій стадії достатньо правильного щоденного догляду, який включає спеціальний крем, прохолодний душ і гімнастику. При другому ступені необхідний щоденний догляд і використання активних засобів. Приблизно за три місяці ти побачиш результат. Якщо груди обвисли до третьої стадії, то косметичні засоби мало допоможуть. Вони тільки зволожать шкіру і повернуть їй гладкість. А ось апаратні процедури набагато дієвіші.

Для підтримки краси і пружності бюста виконуй наступне:
Приймай контрастний душ, масажуючи груди круговими рухами приблизно п'ять хвилин;
Віджиматися від стіни, віддалившись від неї приблизно на тридцять сантиметрів;
З'єднай долоні перед собою, немов у молитовному жесті, і з силою притисни їх одну до одної;
Використовуй якісні гелі та креми для бюста. Наноси їх широкими рухами двічі на день;
Раз на тиждень роби пілінг.

Апаратні процедури
Якщо ти не помічаєш ефекту від перелічених заходів, то тобі допоможе вакуумний масаж (ендермоліфт). Після нього шкіра стає гладкою і пружною, а ще зміцнюється м'язовий каркас. Таку процедуру роблять у салоні на сучасному апараті LPG Systems, застосовуючи унікальні насадки. Пульсуючий вакуум підсилює циркуляцію крові, збільшує синтез колагену, зміцнює каркас шкіри, покращує живлення клітин і тканин, і активізує процеси регенерації. В результаті ти помітиш, як підтяглася шкіра, груди стали менш в'ялими.
Тепер ти знаєш, як зробити груди пружними. Удачі!
 
OlenkaДата: Понеділок, 08.05.2017, 17:05 | Повідомлення # 7
Повідомлень: 3285
Багато дівчат бідкаеться на те що у них маленькі груди..........у мене ж все навпаки як на мій вік у мене дуже великі груди....з одного боку це добре)))та коли на тебе витріщаються або кажуть фрази типу"ну в тебе і здорові цицьки" вже осточортіли......так от перейшла я в нову школу наче все гаразд люди привітні ніхто не ображає....та вже з першої неділі почалося.....мене постійно дістаюсть по поводу грудей і постійно витріщаються((((я б уже давно повибивала усім зуби або наговорила би такого о вуха б зав*янулита не виходить(мене стримують подружки велике їм спасибі).Підскажіть що
робить бо наврятчи до них дійдуть слова а ходити в паранжі не дуже хочеться........Будь ласка хочь якісь ідеї




купи красівий цветний ліф....трохі пуш-ап шоб сіські аж торчали а не вісіли.....натяни майку з разрезом і в школу завались так...хай позавідуюють...а пацанам хоч буде на шо подивитись

Чесно кажучи не розумію в чому проблема) Просто сприймай це як комплімент! Звичайно, неприємно коли тобі говорять це в очі та ще й грубо..Але якщо тобі про це говорять дівчата, то скоріше всього це заздрощі.А от якщо це хлопці, то будь обережною з ними, бо деякі їхні вчинки можуть вистатвити тебе не з дуже доброї сторони! А так, нічого страшного не бачу) Просто на цьому не зациклюйся!)
Прикріплення: 4929098.jpg (21.8 Kb)
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » А як підкачати груди?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом