MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Як похудати на ноги.Порада
Як похудати на ноги.Порада
girlorgДата: Неділя, 16.11.2014, 14:40 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 1717
бігай зранку,роби вправи,запишись на танціі чи гімнастику,походи на плавання,в зал
зменш кількості у харчуванні
 
girlorgДата: Субота, 22.11.2014, 15:40 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 1717
Як зробити ідеальну фігуру
ЦЕ ВАМ ПІД СИЛУ: ІСТОРІЇ ЗІ ЩАСЛИВИМ КІНЦЕМ

Немає нічого краще, що наставило б вас на шлях істинний до вдосконалення свого тіла, ніж гарний приклад. Забудьте про рекламні ролики з довгоногими красунями в чудових трико! Послухайте історії звичайних людей, хто повірив в систему бодишейпинга і був нагороджений поліпшеними формами тіла і здоров'ям.

У дослідженні впливу нової системи оздоровлення на організм жінок взяли участь близько 200 жінок у віці від 16 до 65 років. Всі вони відвідували спеціально розроблений курс фізичних тренувань один раз на тиждень протягом 4-6 тижнів. Заняття були організовані на базі гімнастичного залу в місцевому центрі здоров'я. Вдень заняття відвідували жінки з дітьми дошкільного та шкільного віку (яких на час занять поміщали в спеціально організований дитячий садок при цьому центрі), домогосподарки, жінки пенсійного віку і просто непрацюючі жінки. Деякі приходили одні, інші в компанії подруг або з дочками (і часто саме мати підбадьорила дочка, що з деяких причин соромилася займатися). Вечірні заняття починалися досить рано, щоб їх могли відвідувати працюючі жінки відразу після закінчення служби. Вечірні заняття тривали год, у той час як денні - півтори години.

Тренування починалася з короткою методичної частини, де займаються осягали ази анатомії і фізіології свого організму. Для пояснення використовувалися діаграми, малюнки і плакати, при цьому акцент робився на скелетно-м'язову систему організму, іншими словами - ту частину тіла, яка в заняттях функціонує найбільш активно. Після цього слідувала розминка, метою якої був розігрів м'язів, підвищення активності організму і готовності до тренування, підвищення м'язового тонусу, що в кінцевому підсумку було поштовхом до сгонке зайвої ваги. Особливо інтенсивно розминалися кінцівки. Безпосередньо під час тренування що займаються пізнавали особливості тренування в тренажерному залі, специфіку використання тренажерного обладнання та його переваги перед іншими видами фізичних тренувань з метою зменшення ваги і корекції фігури. Приміщення, в яких проходили тренування, арендовывались заздалегідь, у них забезпечувалися умови конфіденційності та індивідуальності занять.

Особливо це стосувалося занять на тренажерах. При цьому в залі були присутні що займаються фахівці, у тому числі і чоловіки. Це надавало займаються новачкам впевненість у своїх діях, стимулювало їх до початку тренувань.

Результати цього, досить короткого курсу занять, під час якого були порушені багато аспектів здорового способу життя, знайшли відображення в даній книзі, перевершили всі очікування. Всі відвідували заняття жінки відгукнулися про нього з захопленням.

Ось деякі результати.Жінки, протягом тривалого часу які потерпали болі в попереку, з приводу яких вони неодноразово зверталися до лікарів, повністю від них позбулися.

Багато відзначили приємне і відчутне підвищення тонусу м'язів, а також те, що вони вже помічають зміни своєї фігури в бажаних частинах тіла.

Одна жінка втратила близько 6,5 кг ваги! І це було досягнуто без будь-яких змін у системі її харчування. Вона щодня виконувала комплекс розминки будинку і один раз в тиждень займалася в тренажерному залі по нашій програмі. Її уповільнений перш обмін речовин як би прокинувся, вона позбулася від зайвих кілограмів і сантиметрів, підвищила тонус м'язів, поліпшила фігуру. При цьому вона відчувала себе чудово, як, втім, і більшість інших жінок, хто досяг подібних результатів у більш тривалі терміни, застосовуючи дієту або обходячись без такої.

Кілька жінок відзначили, що підвищили тонус м'язів черевного преса і нарешті позбулися післяпологового животика, з яким безуспішно боролися останні кілька років.

Жінки похилого віку помітили, що прояви клімактеричного періоду зникли самі собою. Всі системи їх організму стали більше працювати злагоджено, вони стали більш активні внаслідок регулярних фізичних навантажень м'якого характеру, в яких були задіяні всі частини тіла. Депресія, головні болі і інші симптоми менопаузи згладилися або зникли зовсім, покращився настрій.

Різко скоротилася кількість простудних захворювань: вони “унеслись” і “випарувалися” разом з потом, особливо у тих, хто регулярно займався на тренажерах з попередньою розминкою, використовуючи запропоновану в даній книзі методику занять.

Багато жінок відзначили збільшений оптимізм і бадьорість духу! Вони стали почувати себе набагато комфортніше в психічному плані, стали більш стійко ставитися до життєвих негараздів. Деякі помітили, що стали справлятися зі своїм настроєм, контролювати спалахи емоцій.

Всі без винятку які залишилися задоволені рекомендаціями щодо здорового способу життя, що включає фізичні тренування в безпечному для здоров'я режимі, раціональне харчування і позбавлення від зайвої ваги. Лише деякі з них по боргу своєї професії до моменту початку занять вже мали уявлення про те, якої шкоди організму можуть принести як неписьменні фізичні тренування, так і неправильне харчування. І вони, та всі інші повністю визнали, що займатися слід як практично, так і теоретично, і, безсумнівно, під керівництвом досвідченого інструктора.
Тільки після курсу подібних занять можливі самостійні тренування в домашніх умовах або в залі.

Більшість займаються жінок помітили поліпшення функції дихання, збільшення легеневого обсягу, що разом з підвищеним м'язовим тонусом позначилося в тому, що вони стали без зусиль долати пішки великі відстані, підніматися по сходах і гуляти по горбах без перепочинок.
Кілька жінок твердо заявили, що придбали впевненість у собі, якої раніше їм так не вистачало. Вони позбулися комплексу почуття провини, їх погляд на життя змінився.

Багато відзначили поліпшення в системі кровообігу. Оскільки тонус м'язів підвищився і зайва вага пішов, вони почали рухатися більш енергійно і легко. Холодні пальці на ногах і руках залишилися лише неприємним спогадом.

Заняття стали своєрідною психічної розвантаженням, з жартами і сміхом, причому особливо це було важливо для самотніх жінок і жінок, що сидять вдома з маленькими дітьми.

Багато жінок вважають можливим навіть ділитися з інструктором своїми особистими проблемами, просто на тій простій підставі, що вона теж жінка. Звичайно, це не все, але всі без винятку консультувалися по своїх проблем, що мають відношення до тренувань, всі придбали впевненість у своїх силах і бажання продовжувати тренування і далі. Вони знайшли тут розуміння і підтримку, яку обов'язково дає участь у спільній справі, особливо групова фізична активність.

Оскільки вони досягли поставленої мети - скинули вага, скорегували фігуру і підвищили тонус м'язів або твердо стали на шлях, близьке до її досягнення, - то багато жінки прийшли до висновку, що тепер буде навіть досить щоденних домашніх тренувань без відвідування залу. Надалі, відчувши, що фізичний стан їх погіршується внаслідок нестачі тренування, все, що вони зроблять, - це знов приступлять до щоденного виконання комплексу розминки. І через дуже короткий період часу (можливо, це буде всього лише тиждень) все повернеться на свої місця, фізичний стан покращиться, настрій підніметься, їх буде знову радувати життя!

Прошу,  подивіться  відеоролик  "Ідеальна фігура"
 http://mis.blox.ua/2010/11/Idealna-figura-Poradi-dlya-divchat.html
 
OlenkaДата: Субота, 14.01.2017, 13:31 | Повідомлення # 3
Повідомлень: 3285
Хлопець. Відкрив про себе дуже цікавий факт: у мене сильний потяг до ніг своєї дівчини. По початку моя благовірна соромилася своїх ступень, але коли я побачив їх: закохався. Все мені в них подобається: форма стопи, розмір, пальчики, навіть запах! Спочатку думав, що вона кине мене після такого , але, на диво, прийняла цю новину з натхненням. Ось що значить Ідеал.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Як похудати на ноги.Порада
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом