MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Ослаблення чоловічої потенції.
Ослаблення чоловічої потенції.
OlenkaДата: Середа, 13.05.2015, 20:45 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Ослаблення чоловічої потенції.

Чоловіча потенція, з точки зору лікарів, це поняття, яке включає в себе кілька складових, що характеризують якість інтимного життя чоловіка. По-перше, напрям і сила сексуального потягу до протилежної статі. По-друге, це тривалість ерекції, а також час, який триває сам статевий акт. І, по-третє, враховується час, через який чоловік може бути знову готовий до скоєння статевого акту. Ці складові мають декілька ступенів, сильну, середню і слабку, але навіть володар найнижчого ступеня потенції не може вважатися імпотентом, імпотенція значить повна відсутність ерекції, сексуального потягу і сім'явиверження, а таке зустрічається нечасто. Найчастіше відбувається ослаблення потенції, пов'язане з багатьма причинами, піддаються лікуванню або корекції. Адже самою природою генетично закладений п'ятнадцятикратне запас міцності в кожному чоловікові, що дозволяє мати колосальні сексуальні можливості. Так чому ж лише одиниці використовують цю силу, подаровану кожному без винятку? Багато лікарі кажуть, що до 40 років потенцію чоловіка обмежують психологічні проблеми, а після 40 років її знижують погані судини. Розглянемо ці проблеми детальніше.
Основним фактором зниження потенції лікарі-сексологи виділяють нерегулярні статеві акти після 30 років, адже чоловічий статевий орган також як і інші частини тіла, піддається і потребує "тренуванні". Дослідження вчених довели, що тривала стриманість не покращує, а навпаки, погіршує кількість і якість сперматозоїдів, і звичайно ж, сніжет потенцію.
Ще одним показником, здатним досить відчутно знизити потенцію, є перенесені венеричні інфекції. Навіть якщо вони були успішно і швидко вилікувані за допомогою сучасних антибіотиків новітнього покоління, потенція від їх присутності страждає помітно.
Зниження потенції провокують також недоліковані захворювання, що переходять у хронічну стадію, малорухливий спосіб життя, що провокує застій крові в органах малого таза. Стреси, проблеми на роботі, сімейні негаразди, все це безпосередньо позначається на моральному стані чоловіка, яке впливає на його сексуальний потяг і здібності до якісної ерекції. Ожиріння, як наслідок неправильного харчування і способу життя, стає в сучасному світі черговим ворогом чоловічого потенціалу.
Також не варто випускати з виду той факт, що самі чоловіки роблять багато чого, що істотно знижує їх потенцію. Куріння, алкоголь, жирна їжа і прийом наркотичних речовин знижують чоловічу силу і псують результати в ліжку дуже помітно.
Нікотинова залежність безпосередньо впливає на зменшення ерекції, адже куріння провокує судинні захворювання, в основному зачіпають судини нижньої частини тіла , до якої входять статеві органи.

За статистикою, 90% курців чоловіків після 40 років відчувають великі неприємності з потенцією, а з числа некурящих тільки 10% страждають зниженням сексуального потягу.
Алкоголь - найголовніший ворог чоловічої сили в ліжку і це доведено вченими, адже навіть в невеликих кількостях він здатний знизити ерекцію і зіпсувати самий прекрасний статевий акт, а великі дози алкоголю ускладнюють еякуляцію. Збільшення сексуального потягу і падіння моральних заборон, що виникає під впливом прийому алкогольних напоїв, є тимчасовим явищем, що призводить у результаті до різкого зниження потенції. Наслідком такого способу "розслаблення" може стати і алкоголізм, який ніяк не пов'язаний з сильним чоловічим началом і потужним сексуальним потенціалом, що викликають інтерес у протилежної статі. Особливо небезпечним для потенції є пиво, так як в ньому міститься аналог жіночих гормонів - естрогенів, що негативно позначаються на чоловічому сексуальне здоров'я і дають більше навантаження на серце і нирки. А вживання наркотиків призводить до дуже різкого зниження потенції, яке найчастіше є незворотним і невиліковним.
Уникнути ослаблення потенції сучасним чоловікам досить важко, навіть якщо вдасться набратися сили волі і відмовитися від куріння і алкоголю, то не менш сильним фактором можуть стати стреси і стомлення, а також фізична втома. Але дещо зробити можна, знаючи основні прийоми повернення потенції. Лікарі вважають, що якщо у чоловіка присутній ранкова або нічна ерекція, а також якщо вона досягається шляхом зовнішньої стимуляції, то проблеми з її зниженням є психологічними, або викликаними втомою і перевтомою. Така ситуація вирішується легко і в короткі терміни, важливо тільки грамотно призначене лікування під контролем лікаря.
Існують і народні засоби збільшення потенції, якими також не варто нехтувати, адже додавши в свій харчовий раціон кілька елементів, можна отримати чудовий результат. До того ж не всі чоловіки можуть піти до лікаря і зізнатися у своєму безсиллі чужій людині, а засоби, перевірені століттями творять чудеса. Ефективним засобом вважається суміш з оливкової олії з перетертими насінням петрушки, прийом цього зілля по чайній ложці три рази на день поліпшить потенцію. Також відмінно подіє прийом перед сном 50 г меду і волоських горіхів, мигдалю, насіння кунжуту і відвар з кореня калгану. Присутність в раціоні продуктів, що містять вітаміни А і Е має стати нормою. Ці прості продукти доступні кожному, а підсумком може стати повернення впевненості в собі.
© SexyWeek.ru Використання матеріалу можливо тільки при наявності прямого посилання. За матеріалами: http://www.sexyweek.ru
 
OlenochkaДата: Вівторок, 28.08.2018, 22:24 | Повідомлення # 2
Повідомлень: 4513
В мене по ходу чоловік імпотент, що не роби, хоч попочкой трись, хоч панчохи або білизна відверте, не допомагає навіть якщо чл@н рукою смикати або м*ньєт. Вічний відповідь - я втомився на роботі. У шлюбі тільки рік. А мені 22 роки я с*кса хочу ... Йому 24
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Ослаблення чоловічої потенції.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом