MENU
Слава Україні! Допомагаємо ЗСУ
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Виведення бородавок.
Виведення бородавок.
OlenkaДата: Четвер, 14.05.2015, 19:26 | Повідомлення # 1
Повідомлень: 3285
Виведення бородавок.

Перш ніж зайнятися виведенням бородавок зверніть увагу на той факт, що не всі новоутворення шкіри нешкідливі.
Звичайні бородавки це легка шкірна пухлина. Формується бородавка як ороговілі органічне піднесення, розміром від бісеринки до горошини. Найбільш часте місце появи: руки. Жити на шкірі бородавки можуть від тижня до декількох років, не завдаючи вам фізичного дискомфорту (за винятком розміщення їх на стопах). Бородавки заразні - але дуже часто ви не дізнаєтеся про момент зараження, так як період інкубації може протікати до 8 місяців.
Види бородавок
З'являються на стопі - підошовні бородавки, їх поява спровоковано носінням тісного взуття і посиленим потінням стоп. Такі бородавки часто в народі називають шіпіци. Цей вид дуже болючим і вимагають якнайшвидшого виведення.
Ще один різновид бородавок - юнацькі бородавки, з'являються у дітей і підлітків. У відмінності від звичайних, мають більш плоский вигляд і часто з'являються на обличчі. Появі таких плоских бородавок сприяють механічні пошкодження шкіри, наприклад подряпини.
Гострі бородавки - ще один вид бородавок. Це бородавки, що утворилися з дрібних вузликів, що мають ніжку, зовні такі бородавки нагадують сосок. Звичайне місце появи цього виду бородавок - статеві органи, складки сідниць і паху. Викликана поява гострокінцевих бородавок недотриманням норм інтимної гігієни.
У літніх людей розвиваються старечі бородавки - сірого або чорного кольору, вкриті сальними виділеннями. Місця розповсюдження старечих бородавок - осіб, шия.

Виведення бородавок
Перед виведенням бородавки необхідно провести консультацію у лікаря дерматолога. Пам'ятайте про те, що бородавки заразні. Не чіпайте, якщо у вас на руках є рани або порізи, в цьому випадку великий шанс примножити бородавки.
Якщо бородавка вам не заважає, не викликає почуття дискомфорту - не чіпайте її і забудьте про її існування. Практично встановлено, що близько 50 відсотків бородавок проходять самі по собі.
Виведення бородавок за допомогою вітаміну А (ретинол). Втирайте витами А в бородавку один раз на день. Повторювати процедуру доведеться в перебігу декількох місяців.

Юнацькі бородавки можу пропасти через пару місяців, на підошовні треба буде витратити до 5 місяців.

Можна закликати на допомогу і вітамін С - його висока кислотність може вбити вірус, що викликав бородавку. Зробіть пасту з вітаміну С, для цього розітріть таблетку вітаміну С з водою. Наносите отриману пасту на бородавку і замотайте бинтом. Зверніть увагу, що така паста може викликати роздратування, на здоровій шкірі, тому намагайтеся накладати її тільки на бородавку.
Спробуйте перебинтовувати пов'язку протягом місяця, кожен день змінюючи пов'язку. Щоб урізноманітнити цей процес, капайте касторове масло на бородавку два рази на день. Кетамін можна змішати з содою і накладати таку пасту так само 2 рази на день.
Якщо у вас підошовні бородавки, при виведенні дуже важливо тримати ноги сухими. При необхідності міняйте шкарпетки кілька разів на день і користуйтеся присипкою.
Дуже популярними засобами для виведенні бородавок в домашніх умовах вважаються засоби, що містять саліцилову кислоту. Саліцилова кислота розм'якшує бородавку і сприяє подальшому її розчиненню. Але якщо у вас діабет, вам варто відмовитися від використання саліцилової кислотою. При використанні будь кислоти для виведення бородавок ви повинні бути впевнені, що виводите саме бородавки, якщо лікування кислотою не допомогло протягом двох тижнів, варто звернутися до лікаря.
Паралельно з вищеописаними заходами, вживайте часник або часникові капсули.
Дуже популярно натирання бородавок крейдою або сирою картоплею.
Кілька правил як уникнути бородавок
бородавку можна заразитися як будь-який інший вірусною інфекцією. Достатньо мати поріз або подряпину і бути сприйнятливим до вірусу.

Рай для бородавок - вологе середовище. Ніколи не ходіть босоніж в басейнах, лазнях, душових і роздягальнях. Частіше міняйте своє взуття, добре її просушуйте і проводите дезінфекцію. Будинки обробляйте підлоги засобами, що містять хлорне вапно - вона відмінно вбиває різні віруси. Будьте обережні при порізі кутикули, навколонігтьові бородавки дуже неприємні і болючі. Такий поріз краще обробити маззю з антибіотиком.
 
Поради для Підлітків » Форум » Тіло та здоров'я » Ваше тіло » Виведення бородавок.
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Нова відповідь
Ім`я:
Текст повідомлення:
 
Код безпеки:

Школа • Любов • Відносини • Секс • Тіло • Здоров'я • Життя


Все про дорослішання, менструацію, такі дні, дозрівання,безпечний секс,статеву зрілість та підліткові проблеми

15 запитань про секс Як досягти оргазм Біль при сексі Анальний секс Про поцілунки Позбуваємось синців завагітніти після першого разу Хлопець хоче сексу Як робити мінєт "Люблю" і "кохаю" різниця Про перший секс Займатися сексом